مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohammad63

Well-known member
ماجده جان
میشه بگین کتاب شیمی الی دکتر نادری چطور بود؟؟؟؟؟؟؟
مفصل بنویسید که دوستان هم استفاده کنند.
سپاس

setareh58

New member
setareh58 ادرس ایمیلتو از از طریق پیام خصوصی یا همینجا برام بفرست تا برات ایمیل کنم.
سلام بیصبرانه منتظر فایل خلاصه زیستتون هستم ممنون میشم اگه برام ارسال کنید اخه لینک اینجا تو سیستم من باز نمیشه
[

آخرین ویرایش:

setareh58

New member
سلام ماجده جان.نميدونم كجايى.به كمكت نياز دارم.ضعفم شروع شده فقط تو ميتونى كمكم كنى.ياهو برات پيام گذاشتم جواب نگرفتم.اگر پيامم رو ديدى خبر بده.كمك ميخوام ازت مثل تمام روزهايى كه بهم اميد دادى...منتظرت هستم اگر اين پيامو خوندى بهم پيام بده...ممنونم ازت
سلام فاموس عزیز نیگرانت شدم کجایی؟ ایشالله که خوب و سرحالی و مشغول درسی عزیز شما زمینه قبلی خوبی داری سعی کن با تایپیک بازمانده ای کنکور پیش بری خیلی تایپیک خوبی هست و مطمئنم که قبول میشم هممون:bunnyearsmiley:

BBT

New member

ایمان خان
داداش برا زیست مین زیست دوره دبیرستانو بخونی جواب میده. من لینک خلاصه های زیست دوره دبیرستان رو گذاشتم برا دانلود. بچه هایی که استفاده کردن میگن خوب پوشش میده. این هم لینکش:
http://olumpezeshki.ir/forum/thread5769.html#post145049
دست گلت درد نکنه آقا محمد خیلی خوب بود :rose:

BBT

New member
سلام بچه ها میشه یه نفر منو راهنمایی کنه که این بحئ متابولیسم اسید آمینه ها و نوکلئوتید و اسید چرب رو چه جور باید خوند
فکر کنم سختترین قسمت بیوشیمی همین فصل ها باشه نه ؟
ولی خیلی سختن

famous_sh

New member
سلام فاموس عزیز نیگرانت شدم کجایی؟ ایشالله که خوب و سرحالی و مشغول درسی عزیز شما زمینه قبلی خوبی داری سعی کن با تایپیک بازمانده ای کنکور پیش بری خیلی تایپیک خوبی هست و مطمئنم که قبول میشم هممون:bunnyearsmiley:

سلام دوست من.من از جمع شماها رفتم.من زبان رو نيمه گذاشتم.لغات تافل رو ميخونديم.لپ تاپم خراب شد با گوشى نميتونم.قول ميدم شيمى و زبان رو قبل از عيد تمام كنم.در تاپيك هاى خودشون.من اينجا دنبال ماجده اومدم چون تو ياهو نتونستم پيداش كنم.
به كمكش نياز دارم.بهم روحيه ميده.شاده.خيلى دوستش دارم.البته آقا محمدم خيلى منو نحمل كرد.اينجا دوستاى خوب پيدا كردم.bbt كه راه درست رو نشونم داد.
بهرحال خاطرات خوبى از اينجا دارم و اگر هنوز سرپا موندم.به خاطر شماهاست
اميدوارم سه ماه ديگه همه امتحان رو با موفقيت بدن و سربلند باشن.

famous_sh

New member
وااااااااااااااااااااااااااااااای ببین کی اومده فاموس جونم خیلی خوشحال شدم که دوباره اومدی
ببخشید من پیامتون ندیدم...حتما عزیزم من هر کمکی که بتونم بهت میکنم ما باید امسال حتما قبول بشیم:thanks:

سلام ماجده جون .ممنون كه جواب دادى.اميدوارم خوب بخونى.برات پيام ميگذارم.ممنون عزيزم.

famous_sh

New member
سلام بچه ها میشه یه نفر منو راهنمایی کنه که این بحئ متابولیسم اسید آمینه ها و نوکلئوتید و اسید چرب رو چه جور باید خوند
فکر کنم سختترین قسمت بیوشیمی همین فصل ها باشه نه ؟
ولی خیلی سختن

براى خودتون روزى يكى دوتاش رو يادداشت كنيد.اگر يك تخته وايت بورد كوچيك بخريد و مسيرها رو بنويسيد.وقتى چند بار بنويسيد و پاك كنيد خيلى خوب تو ذهنتون جا ميگيره.بعد روى يك چهارم كاغذ a 4 مسيرها رو يادداشت كنيد و مثل فلش كارت بخونيد.مطمئنم خوب ياد ميگيريد و قبول ميشيد

majede

New member
ماجده جان
میشه بگین کتاب شیمی الی دکتر نادری چطور بود؟؟؟؟؟؟؟
مفصل بنویسید که دوستان هم استفاده کنند.
سپاس

اقا محمد من 2 فصلشو بیشتر نخوندم ولی به نظر کتاب خوبی میاد بیشتر رو ازمونهای سالای قبل کار کرده با جوابهای تشریحی که این خیلی خوبه فصل به فصل هم نکات مهمو بیان کرده

majede

New member
سلام دوست من.من از جمع شماها رفتم.من زبان رو نيمه گذاشتم.لغات تافل رو ميخونديم.لپ تاپم خراب شد با گوشى نميتونم.قول ميدم شيمى و زبان رو قبل از عيد تمام كنم.در تاپيك هاى خودشون.من اينجا دنبال ماجده اومدم چون تو ياهو نتونستم پيداش كنم.
به كمكش نياز دارم.بهم روحيه ميده.شاده.خيلى دوستش دارم.البته آقا محمدم خيلى منو نحمل كرد.اينجا دوستاى خوب پيدا كردم.bbt كه راه درست رو نشونم داد.

فاموس جان انشالا تو هر رشته ای که میری قبول میشی من به توانایی تو ایمان دارم ما همه مون یک هدف داریم
و اون قبولی توی کنکور و رسیدن به دکترا انشالا و بهترین پیشرفتهای تحصیلی ..
تو :riz304:هر جا که باشی برات اروزی موفقیت دارم

nutgirl92

New member
سلام دوستای خوبم

میشه به سوال منم جواب بدید؟ تورو خداااااا :(

بچه هاااا من 1 ترمه فارغ التحصیل شدم ... هنوز مدرکمم نگرفتم ... باید فرم 2 رو پر کنم ... بدم دانشگاه مهر و امضا کنه و بفرسته... امشب میخوام ثبت نام کنم ... باید خودمم این فرم رو که هنوز مهر نشده بفرستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

famous_sh

New member
فاموس جان انشالا تو هر رشته ای که میری قبول میشی من به توانایی تو ایمان دارم ما همه مون یک هدف داریم
و اون قبولی توی کنکور و رسیدن به دکترا انشالا و بهترین پیشرفتهای تحصیلی ..
تو :riz304:هر جا که باشی برات اروزی موفقیت دارم

ممنون عزيزم.تو بهترينى.با تو اميد دوباره زندگى دارم.فقط هيچوقت تنهام نذار.ممنون از پيامهات.ممنون از دل پاك و مهربونت.... فرشته كوچولوى من...

mohammad63

Well-known member
سلام دوستای خوبم

میشه به سوال منم جواب بدید؟ تورو خداااااا :(

بچه هاااا من 1 ترمه فارغ التحصیل شدم ... هنوز مدرکمم نگرفتم ... باید فرم 2 رو پر کنم ... بدم دانشگاه مهر و امضا کنه و بفرسته... امشب میخوام ثبت نام کنم ... باید خودمم این فرم رو که هنوز مهر نشده بفرستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما دیگه فارغ التحصیل شدین اگه دانشگاه علوم پزشکی خوندین باید فرم شماره 2 یا اگر غیر علوم پزشکی رو خوندید باید فرم شماره 4 رو پر کنید. صفحه 16 دفترچه راهنما رو بخونید.....

آخرین ویرایش:

setareh58

New member
سلام بیصبرانه منتظر فایل خلاصه زیستتون هستم ممنون میشم اگه برام ارسال کنید اخه لینک اینجا تو سیستم من باز نمیشه
[
سلام آقا محمد فایلتون دستم رسید یه دنیا ممنون از لطفتون ایشالله موفق و پیروز باشین

setareh58

New member
از دیدنت خیلی خوشحال شدم هرجا هستی برات آرزوی تندرستی خوشبختی و موفقیت میکنم
:rose:

setareh58

New member
من کتاب شیمی آلی نادری سها دارم میخونم و تازه شروعش کردم وحالا فصل 3 هستم کتاب خوبیه و اگه تستهاشو بزنین مطالب خوب میرسونه امیدوارم موفق باشین

foroozan

New member
سلام دوستان
این فایل زیست شناسی که بچه ها میگن چیه؟اگه خوبه برای منم بفرستید چون هنوز زیست وشیمی رو شروع نکردم ودارم دچار استرس میشم:smiliess (2):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا