مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

foroozan

New member
سلام کتاب تست چی معرفی می کنید؟
بهتره بگی واسه کدوم درسا کتاب تست میخوای.
من خودم برای بیوشیمی هفته پیش رفتم گنجینه تست دکترجعفرنژادوخریدم.بنظرم خیلی خوبه بعلت داشتن پاسخنامه تشریحیش.
واسه آلی نادری سهی مربوط به انتشارات کتابخونه فرهنگ.
واسه زبانم برای کنکور انتشارات خسروی چون تمام کنکورای سالای پیشو اورده.

melody2010

Member
سلام بچه ها! من 1 چند وقتی نبودم حالا که اومدم دیدم واااااااااااااااااااااااااااااای انگار زلزله اومده
یکی کم میاره
یکی میخواد بره
یکی غایبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه بلایی سرمون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رسمش نیست اول آدمو امیدوار کنین بعدش یهو همینجوری بزارین برین
برگردین و کارتونو ادامه بدین.
خوب همه 1 وظیفه ای دارن. وظیفه شما هم رقابته
مشکلات مال همه س اگه کسی مشکل نداشته باشه افسرده می شه. اصلا مشکلاته که زندگی رو شیرین میکنه.مگه این کنکور خودش مشکل نیست؟
تو خیلی از کشورهای دیگه هر کی بخواد درس بخونه راحت میره دانشگاه. بدون کنکور. اما ما باید جون بکنیم.
برگردین دیگه مارو عصبانی نکنیییییییییییییییییییییییییییین:mad_majidonline:
بیاین با هم مشکلاتمونو تحمل کنیم :thumbsupsmileyanim:
گلاب جون که غائبی ، استقلال قهرمان که میگی مشکل داری ، و همه ی اونایی که می گن نمیان برگردین انجمنمونو نجات بدین:riz513:

famous_sh

New member
سلام بچه ها! من 1 چند وقتی نبودم حالا که اومدم دیدم واااااااااااااااااااااااااااااای انگار زلزله اومده
یکی کم میاره
یکی میخواد بره
یکی غایبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه بلایی سرمون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رسمش نیست اول آدمو امیدوار کنین بعدش یهو همینجوری بزارین برین
برگردین و کارتونو ادامه بدین.
خوب همه 1 وظیفه ای دارن. وظیفه شما هم رقابته
مشکلات مال همه س اگه کسی مشکل نداشته باشه افسرده می شه. اصلا مشکلاته که زندگی رو شیرین میکنه.مگه این کنکور خودش مشکل نیست؟
تو خیلی از کشورهای دیگه هر کی بخواد درس بخونه راحت میره دانشگاه. بدون کنکور. اما ما باید جون بکنیم.
برگردین دیگه مارو عصبانی نکنیییییییییییییییییییییییییییین:mad_majidonline:
بیاین با هم مشکلاتمونو تحمل کنیم :thumbsupsmileyanim:
گلاب جون که غائبی ، استقلال قهرمان که میگی مشکل داری ، و همه ی اونایی که می گن نمیان برگردین انجمنمونو نجات بدین:riz513:

من پایه هستم.از صفر شروع میکنم.چون بعد از تغییر رشته ام با اجبار دیگه روحیه نداشتم بخونم .اما از امروز شروع میکنم و گزارش میدم.
قانون همه یا هیچ

foroozan

New member
سلام ملودی جان
بله حق باشماست منم ازوضع پیش اومده واسه انجمنمون ناراحتم.
ازدوستان خواهش میکنم دوباره برگردین وهرشب یه نکته ی بیوشیمیایی یا یه تست تاپ از سالای قبل رو بذارید.من دوست دارم همینجا نکات رو بذاریم.:28:

سلام به همه بچه های گل و گلاب انجمن بیو شیمی!!!!!
امیدوارم حالتون خوب باشه !!!!!
من معمولاً هفته ای یک بار می تونم بیام زمانیکه مرخصی ام، پس چرا باز اینجا سوت و کوره؟؟!!!
چی شدین پس؟؟؟ من فقط به عشق شماها کانکت میشم شماها هم که شل و ول شدینااااا!!!!!
من هفته گذشته به خاطر درد کمرم نتونستم خوب بخونم و آخر این هفته می رم زیر تیغ جراحی:j58r36j3gcr4suxymup ولی تا قبل بیهوشیم به کوب می خونم.....شما هم بیاید با هم این دوره 3 ماهه رو جدی و محکم بخونیم...من حقیقتاً فقط رتبه تک رقمی میخوام بیاین با یک رقابت سالم و پر انرژی زمینه رو برای قبولی همدیگه فراهم کنیم...منم مثل همه شما ها مشکلات زیادی دارم الانم که این کمرم قوز بالای قوز شده از شدت دردش شب ها مجبورم تو آسایشگاه راه برم!! ولی میشه با همه این مشکلات امیدوار بود و سخت تلاش کرد... تا نتیجه دلخواه حاصل بشه!!!!:riz304:
خلاصه اینکه...... اندکی صبر سحر نزدیک است
همیشه سبز باشید....یا علی!!!

داش محسن

New member
سلام دوستان- یه سوال داشتم تست بیوشیمی دیباگران دکتر پاسالار با تستای گنجینه چقدر همپوشانی داره؟
من تست بیوشیمی دیباگران پاسالار و iqb دارم نمیدونم گنجینه هم لازم بگیرم؟

داش محسن

New member
فروزان در مورد کتاب هارپر پیام داده بودی جواب پیامتو ارسال کردم دریافت کردی؟ کتابشو تونستی بگیری؟

foroozan

New member
سلام دوستان- یه سوال داشتم تست بیوشیمی دیباگران دکتر پاسالار با تستای گنجینه چقدر همپوشانی داره؟
من تست بیوشیمی دیباگران پاسالار و iqb دارم نمیدونم گنجینه هم لازم بگیرم؟

تنها تفاوتشون تو تشریحی بودن جوابای گنجینس
من iqbرو هم دیدم اونم خیلی خوبه.بنظرم نیازی نیست بخریش

foroozan

New member
فروزان در مورد کتاب هارپر پیام داده بودی جواب پیامتو ارسال کردم دریافت کردی؟ کتابشو تونستی بگیری؟

بله دریافتم مرسی
نه فعلا که نخریدمش.نمیدونم اگه وقت کم نیارم شاید خریدمش.چون من یه عادت بدی که دارم خیلی دوروبرمو با کتابای مختلف پرمیکنم اونوقت احساس ذیغ وقت بهم دست میده.حالا هیچکدومم نمیخونما ولی جو گیرم دیگه:smilies:

melody2010

Member
سلام دوست عزیز ممنونم که همراهی کردی. منم مثل شما می خوام از صفر شروع کنم البته صفر صفر نه تا حالا هر چی که خوندم خوشبختانه یادمه می خوام همونو ادامه بدم.
فصل 12 لنینجر رو می خونم تا قسمت انتقال فعال خوندم و از امروز ادامه می دم.
من نمی تونم به طور مرتب بیام و گزارش بدم. اما سعی می کنم هر وقت که تونستم بیام.
زبان هم دارم درس 14 از 504 رو می خونم و لغات ضرروی تافل رو تازه شروع کردم. نمی دونم همزمان خوندنشون درسته یا نه ولی من اضطراب دارم همش فکر می کنم اگه باهم نخونم نمی تونم تمومشون کنم.

foroozan

New member
بچه ها كتاب تست گنجينه تست هاي چه سالي رو داره ؟

عزیزم الان کتابم دستم نیست که دقیق بهت بگم ولی تااونجاییکه یادمه تقریبا 10سال کنکورا رو اورده+کنکورای دکتری شایدم بیشتراز ده سال.شب دقیقشو بهت میگم

melody2010

Member
مرسی فروزان جونم . البته من زیاد تو انجمن فعال نیستم چون برام امکان نداره. تو خونه اینترنت ندارم و فقط تو محل کارم اگه وقت کردم می تونم بیام و کامنت بزارم. اما معنیش این نیست که فعالیت انجمنو دنبال نمی کنم. هر وقت می تونم میام و همه نظرات رو می خونم. سعی می کنم هر وقت امکان داشت یه نکته هم بزارم البته باید از شب یادداشت کنم تا بیارم اینجا. من ناامید نیستم. شاید بعد از عید هم کارمو تعطیل کنم بشینم توخونه بخونم. اما تا اون موقع باید بچه ها کمک کنن تا همین چندساعتی رو هم که می خونم با انگیزه باشم. وقتی یکی کم میاره بدجور روی من تأثیر میزاره. بچه ها خسیس نباشین دیگه!!!!!!!!!!! باید انرژی هامونو باهم شریک بشیم. به هم روحیه بدیم. یکی میخواد تک رقمی بیاره، یکی هم می خواد فقط قبول بشه. همه اینها باید به حقشون برسن بیاین کمک کنیم.
دفعه بعد حتماً یه نکته هم میزارم.
::4d564ad6::thumbsupsmileyanim:

foroozan

New member
مرسی فروزان جونم . البته من زیاد تو انجمن فعال نیستم چون برام امکان نداره. تو خونه اینترنت ندارم و فقط تو محل کارم اگه وقت کردم می تونم بیام و کامنت بزارم. اما معنیش این نیست که فعالیت انجمنو دنبال نمی کنم. هر وقت می تونم میام و همه نظرات رو می خونم. سعی می کنم هر وقت امکان داشت یه نکته هم بزارم البته باید از شب یادداشت کنم تا بیارم اینجا. من ناامید نیستم. شاید بعد از عید هم کارمو تعطیل کنم بشینم توخونه بخونم. اما تا اون موقع باید بچه ها کمک کنن تا همین چندساعتی رو هم که می خونم با انگیزه باشم. وقتی یکی کم میاره بدجور روی من تأثیر میزاره. بچه ها خسیس نباشین دیگه!!!!!!!!!!! باید انرژی هامونو باهم شریک بشیم. به هم روحیه بدیم. یکی میخواد تک رقمی بیاره، یکی هم می خواد فقط قبول بشه. همه اینها باید به حقشون برسن بیاین کمک کنیم.
دفعه بعد حتماً یه نکته هم میزارم.
::4d564ad6::thumbsupsmileyanim:
دوست عزیزم ایشالا همه چی درست میشه وبچه ها دوباره باانرژی برمیگردن.
منم امشب یه نکته میذارم اما نکته بعدیم میره واسه شنبه ایشالا چون میرم مسافرت وخونه نیستم.:smiliess (10):

آخرین ویرایش:

داش محسن

New member
ممنون-من به جز iqb کتاب تست دکتر پاسالار انتشارات دیباگران رو هم دارم اینم جواباش کاملا تشریحی و یه سری نکته های کلیدیم داره+مباحث مربوط به هر فصلم خلاصه و کامل توضیح داده
پس با این وجود دیگه لازم نیست گنجینه رو بخرم

داش محسن

New member
هر چی باشه هارپر بهتر از لنینجر البته برای اونایی که تازه کار نیستن
به نظر من زیاد وققتتو نمیگیره قرار نیست که همه کتابو بخونی یه کتاب مرجع مثل ضروریات یا پوران پزوهش یا یه جزوه معتبر که فهمش برات راحتر باشه کنار هارپر بخون کتاب خلاصه چون مطالبو جمع بندی کرده راحتر میتونی تمرکز داشته باشی کتاب خلاصتو که خوندی برو سراغ هارپر نمی خواد عمیق بخونی چون قبلا کتاب خلاصتو خوندی با مطالب آشنایی داری اگه نکته جدیدی نسبت به کتاب خلاصه ت پیدا کردی زیرش خط بکش که بعدا مجبور نشی کل کتابو دوباره بخونی فقط زیر نکات خط بکش یادداشت نکن وقتتو میگیره قسمتای بالینیشم بهش اضافه کن اینجوری خیلیم زود تمومش میکنی این کار چن تا حسن داره اینکه یه سری مطالب دوباره برات مرور میشه دوم اینکه یه سری نکات اضافیم واسه خودت داری به سوالات بالینیم میتونی جواب بدی از طرف دیگه چون خوندن یه کتاب واسه کنکور یه ریسک بزرگ اینجوری خیالتم راحته که برا کنکور چن تا کتاب خوندی رو وقتتم زیاد تاثیر نمیذاره یه دور هارپر بزنی دور بعد فقط نکات اضافیو میخونی فقط سرتو زیاد شلوغ نکن چون اکثریت کتابا مطالبشون مشترک. فقط هر کدوم یه چن تا نکته اضافی دارن به جای این که مباحثو از روی چن کتاب بخونی کتاب مرجعی که انتخاب کردی رو همراه با نکاتی که قبلا در آوردی چن دور بزن اینجوری مطالب بیشتر تو ذهنت میمونه

داش محسن

New member
بجه ها یه تست تالیفی از خودم درآوردم شاید استاندار نباشه گزینه هاشم خودم این شکلی دادم مهم تحلیل شما از تک تک گزینه هاست

کدام گزینه صحیح می باشد؟
1-همه ی آنزیم های آلوستریک دارای چندین زیر واحد (مولتی مر)می باشند
2-گیرنده انسولین یک پروتئین مولتی مر می باشد
3-هگزو کیناز ها به دلیل داشتن یک زنجیره پلی پپتیدی آنزیم های غیر آلوستریک می باشند
4-انسولین یک پروتئین مولتی مر می باشد
الف-گزینه 1 ب-گزینه 2و3 ج-گزینه 4 د- هیچ کدام

f.abbasi

New member
سلام دوستان.خيلي عقب افاتادم اعصابم داغونه ه ه ه ه:eek:fftopic: :smilies-azardl (181
بچه ها جوون كسي نسخه فارسي هارپر رو داره واسم بفرسه؟خيلي لازم دارم

famous_sh

New member
من تازه درس خوندن رو شروع کردم بعد از بیماری و مجبور به تغییر رشته.

تازه تونستم یکم روحیه بگیرم.

فقط امروز نیم ساعت بیوشیمی خوندم.همین.

ساختار لیپیدها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا