مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majede

New member
من تازه درس خوندن رو شروع کردم بعد از بیماری و مجبور به تغییر رشته.

تازه تونستم یکم روحیه بگیرم.

فقط امروز نیم ساعت بیوشیمی خوندم.همین.

ساختار لیپیدها

آفرین عزیزم فردا اومدی 1ساعت خونده باشی:rose:

famous_sh

New member
سلام دوستان امیدوارم همگی بتونید خوب بخونید.دیگه چیزی به امتحان نمونده

ماجده جون امروز یک ساعت خوندم

مرور ساختار لیپیدها و ده کلمه زبان

فردا متابولیسم رو شروع میکنم

بدنم ضعیف شده سرما هم خوردم اما فقط به عشق تو دارم میخونم...

famous_sh

New member
من زبان و شیمی رو برای ارشد بیوتک میخوندم با اون عناوین فعال بودم.میتونم عناوین رو عوض کنم یا باید جدید باز کنم که همه استفاده کنند.بخصوص بیوشیمیست های عزیز

چون میخوام شیمی رو شروع کنم میخوام ادامش بدم که همه استفاده کنن

ادمین عزیز اگر پست من رو خوندید لطفا راهنماییم کنید

یا هر دوست عزیزی که میدونه
با سپاس فراوان

آخرین ویرایش:

بهنوش

New member
سلام دوست عزیز.من که این جزوه رو نخوندم ولی یه توصیه ای دارم اگه یه نگاهی به تستای چند سال اخیر شیمی بندازی میبینی که هر سال سهم شیمی آلی کمتر و عمومی بیشتر میشه مخصوصا امسال پس فقط رو آلی سرمایه گذاری نکن.شیمی آلی نادری میگن خوبه.

mersi duste aziz

famous_sh

New member
سلام دوستان گلم.اميدوارم خوب درس بخونيد.تلاش كنيد اما اگر قبول نشديد بدونيد مشكلى نيست.درد نيست.درد نيستدرد بى كسيه.درد اينه كه بغض گلوتو ببنده و خفت كنه.درد اينه كه وقتى به خاطر مريضيت مجبور به تغيير رشته ميشى اينقدر داغونى كه به زور خودتو نگه دارى.درد اينه كه خواهر و برادر ناتنى داشته باشى و هر روز براى فرار از دعواهاى بابا و مامان به خواب پناه ببرى.درد اينه كه دختر باشى و نتونى از اينهمه مشكل از خونه برى بيرون چون جامعه گرگ صفته.درد اينه كه تنها آرزوى باقيماندت قبولى ارشد باشه كه بتونى از اين جو برى بيرون.اما بعد از يكسال كه مثل بلانسبت خر درس خوندى خدا بزنه تو دهنت و بگه بشين يه گوشه.حرفامو اينجا نوشتم چون الان در حد انفجارم.چون بى كسم.ننوشتم دلتون برام بسوزه چون از روزى كه چشم باز كردم زندگيم همين بود.برام ننويسيد همه مشكل دارن هيچكس مثل من نيست.اينا رو نوشتم كه همه چى درس نيست.تلاش كنيد اما اگر قبول نشديد ناراحت نشيد چون هيچى از دست ندادين.چون خانواده دارين.چون پسرى ميتوني برى بير.ون.چون دوستى دارى كه باهاش حرف بزنى.مثل من زندان نيستى.مثل من بى كس نيستى.قدر اينا رو بدون قبل از اينكه ازت بگيرن...

BBT

New member
سلام دوستان گلم.اميدوارم خوب درس بخونيد.تلاش كنيد اما اگر قبول نشديد بدونيد مشكلى نيست.درد نيست.درد نيستدرد بى كسيه.درد اينه كه بغض گلوتو ببنده و خفت كنه.درد اينه كه وقتى به خاطر مريضيت مجبور به تغيير رشته ميشى اينقدر داغونى كه به زور خودتو نگه دارى.درد اينه كه خواهر و برادر ناتنى داشته باشى و هر روز براى فرار از دعواهاى بابا و مامان به خواب پناه ببرى.درد اينه كه دختر باشى و نتونى از اينهمه مشكل از خونه برى بيرون چون جامعه گرگ صفته.درد اينه كه تنها آرزوى باقيماندت قبولى ارشد باشه كه بتونى از اين جو برى بيرون.اما بعد از يكسال كه مثل بلانسبت خر درس خوندى خدا بزنه تو دهنت و بگه بشين يه گوشه.حرفامو اينجا نوشتم چون الان در حد انفجارم.چون بى كسم.ننوشتم دلتون برام بسوزه چون از روزى كه چشم باز كردم زندگيم همين بود.برام ننويسيد همه مشكل دارن هيچكس مثل من نيست.اينا رو نوشتم كه همه چى درس نيست.تلاش كنيد اما اگر قبول نشديد ناراحت نشيد چون هيچى از دست ندادين.چون خانواده دارين.چون پسرى ميتوني برى بير.ون.چون دوستى دارى كه باهاش حرف بزنى.مثل من زندان نيستى.مثل من بى كس نيستى.قدر اينا رو بدون قبل از اينكه ازت بگيرن...

همونطور که خودت گفتی دلم برات نمیسوزه چون اهلش نیستم برام هم مهم نیست چه قدر مشکل داری بزرگه یا نه فقط یه چیز برام,مهمه تو الان رقیبمی منم رقیب ضعیف نمیخوام یا یه دفعه تصمیمت رو بگیر و پاشو به قول خودت با همه این مشکلات باهام رقابت کن یا برو,بیرون بیرون از من رقیب ضعیف نمیخوام
هیچ کس نمیخواد رقیبی که بخواد با نیم ساعت یه ساعت درس خوندن در روز با هام رقابت کنه نمیخوام پس دفعه بعد که اومدی تصمیمت رو,بگیر که هستی یا نه. تا آخرش

famous_sh

New member
همونطور که خودت گفتی دلم برات نمیسوزه چون اهلش نیستم برام هم مهم نیست چه قدر مشکل داری بزرگه یا نه فقط یه چیز برام,مهمه تو الان رقیبمی منم رقیب ضعیف نمیخوام یا یه دفعه تصمیمت رو بگیر و پاشو به قول خودت با همه این مشکلات باهام رقابت کن یا برو,بیرون بیرون از من رقیب ضعیف نمیخوام
هیچ کس نمیخواد رقیبی که بخواد با نیم ساعت یه ساعت درس خوندن در روز با هام رقابت کنه نمیخوام پس دفعه بعد که اومدی تصمیمت رو,بگیر که هستی یا نه. تا آخرش

راست میگید.خودمو با این تقدیری که دارم به مسخره گرفتم.
راست میگید منی که بیشتر از نیم یا یکساعت نمیتونم بخونم مطمئنن قبول نمیشم.و روحیه شماها رو تضعیف میکنم.
ممنون
برای همیشه میرم.
امیدوارم همتون به خواسته هاتون برسید.موفق باشید.خداحافظ برای همیشه...

pary

New member
من فکر میکنم اشتباه متوجه شدی کاش من یه دوست خوب مثلbbtداشتم که اینجوری منو تشویق به مصمم بودن در کارم میکرد.منظور دوستمون این بود که پاشو و تصمیمتو بگیر و دور از همه ی مشکلات برای چیزی که میخوای حسابی بجنگ نه اینکه جا خالی بدی و بری!!!

samira13

New member
salam bacheha man hamin alan sabtenam kardam mishe komakam konin moalagham nemidunam alan aghabam az darsa ya jelo vaziatam injurie
bioshimi akharaye fasle 11
shimi ali fasle 5
shimi omumi fasle 10
zabano zistam mikhunam
bacheha man shimi alio nemiresunam faghat daram faslaye mohemo mikhunam

mishe man alan kojaye ghafelam?

majede

New member
راست میگید.خودمو با این تقدیری که دارم به مسخره گرفتم.
راست میگید منی که بیشتر از نیم یا یکساعت نمیتونم بخونم مطمئنن قبول نمیشم.و روحیه شماها رو تضعیف میکنم.
ممنون
برای همیشه میرم.
امیدوارم همتون به خواسته هاتون برسید.موفق باشید.خداحافظ برای همیشه...

:5::shocked::shocked:

majede

New member
salam bacheha man hamin alan sabtenam kardam mishe komakam konin moalagham nemidunam alan aghabam az darsa ya jelo vaziatam injurie
bioshimi akharaye fasle 11
shimi ali fasle 5
shimi omumi fasle 10
zabano zistam mikhunam
bacheha man shimi alio nemiresunam faghat daram faslaye mohemo mikhunam

mishe man alan kojaye ghafelam?

سلام خوش اومدی سمیرا جون به جمع ما
تا الان که خوب پیش رفتی فقط بیو چی میخونی؟

samira13

New member
salam majede jan mersi azizam man jozveye moaseseye khalilio kharidam 15 fasle man metabulisme asid nokleik+hormon+vitamin+molkulim munde
kole negaranim shimi alie

آلدوز

New member
از کتاب خاطرات «بن بلا» (قهرمان ملی الجزایر)
در صحنۀ نبرد همیشه زمانی پیروزی به دست می آید که طرف مقابل قبول کند که بازنده است.
چه بسا گروهی که مجهز تر بودند و نفراتشان بیشتر بود به دلیل آنکه خود را باور نداشتند تسلیم گروه ضعیف تر شدند.
ممکنه همه شما به هر دلیلی بعضی چیزا رو از دست بدین ولی امیدوارم اعتماد به نفس آخرین چیزی باشه که از دستش میدین

parnian24

New member
سلام .امسال که برا ژنتیک وقت نیست....قصد کردم بیوشیمی کنکور بدم.امروزم یک ساعت زبان خوندم:thumbsupsmileyanim:

parnian24

New member
دوستان به نظرتون من از الان که میخوام شروع کنم چی بخونم؟یکی بهم پیشنهاد کرده کتاب زیست و بیوسیمیfor examبا کتاب بیوشیمی تیلور و زیستای دبیرستان ،زبان لزگی و زبان 504.نظر شما چیه؟لطفن راهنماییم کنید...:riz304:

foroozan

New member
دوستان به نظرتون من از الان که میخوام شروع کنم چی بخونم؟یکی بهم پیشنهاد کرده کتاب زیست و بیوسیمیfor examبا کتاب بیوشیمی تیلور و زیستای دبیرستان ،زبان لزگی و زبان 504.نظر شما چیه؟لطفن راهنماییم کنید...:riz304:

کتابای for exam خوبن.منم اوناروتوصیه میکنم.کتاب بوشیمی تیلور چیه؟

konjkave

New member
سلام به همگی.ایشالا که درسا خوب پیش رفته باشه.یک هفته به شدت مریض بودم ولی امروز حالم بهتر شده بود و تونستم درس بخونم اومدم گزارش کار بدم. بیوشیمی زنجیره تنفسی و گلیکولیز+تست-زبان دوره یک درس تافل و فیش برداری لغات-شیمی عمومی نصف فصل مایعات وجامدات.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا