سلام کتاب تست چی معرفی می کنید؟
سلام عزیزم کتاب تست برا چه درسی میخواین؟
سلام کتاب تست چی معرفی می کنید؟
بهتره بگی واسه کدوم درسا کتاب تست میخوای.سلام کتاب تست چی معرفی می کنید؟
سلام بچه ها! من 1 چند وقتی نبودم حالا که اومدم دیدم واااااااااااااااااااااااااااااای انگار زلزله اومده
یکی کم میاره
یکی میخواد بره
یکی غایبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه بلایی سرمون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رسمش نیست اول آدمو امیدوار کنین بعدش یهو همینجوری بزارین برین
برگردین و کارتونو ادامه بدین.
خوب همه 1 وظیفه ای دارن. وظیفه شما هم رقابته
مشکلات مال همه س اگه کسی مشکل نداشته باشه افسرده می شه. اصلا مشکلاته که زندگی رو شیرین میکنه.مگه این کنکور خودش مشکل نیست؟
تو خیلی از کشورهای دیگه هر کی بخواد درس بخونه راحت میره دانشگاه. بدون کنکور. اما ما باید جون بکنیم.
برگردین دیگه مارو عصبانی نکنیییییییییییییییییییییییییییین:mad_majidonline:
بیاین با هم مشکلاتمونو تحمل کنیم :thumbsupsmileyanim:
گلاب جون که غائبی ، استقلال قهرمان که میگی مشکل داری ، و همه ی اونایی که می گن نمیان برگردین انجمنمونو نجات بدین:riz513:
سلام دوستان- یه سوال داشتم تست بیوشیمی دیباگران دکتر پاسالار با تستای گنجینه چقدر همپوشانی داره؟
من تست بیوشیمی دیباگران پاسالار و iqb دارم نمیدونم گنجینه هم لازم بگیرم؟
فروزان در مورد کتاب هارپر پیام داده بودی جواب پیامتو ارسال کردم دریافت کردی؟ کتابشو تونستی بگیری؟
بچه ها كتاب تست گنجينه تست هاي چه سالي رو داره ؟
دوست عزیزم ایشالا همه چی درست میشه وبچه ها دوباره باانرژی برمیگردن.مرسی فروزان جونم . البته من زیاد تو انجمن فعال نیستم چون برام امکان نداره. تو خونه اینترنت ندارم و فقط تو محل کارم اگه وقت کردم می تونم بیام و کامنت بزارم. اما معنیش این نیست که فعالیت انجمنو دنبال نمی کنم. هر وقت می تونم میام و همه نظرات رو می خونم. سعی می کنم هر وقت امکان داشت یه نکته هم بزارم البته باید از شب یادداشت کنم تا بیارم اینجا. من ناامید نیستم. شاید بعد از عید هم کارمو تعطیل کنم بشینم توخونه بخونم. اما تا اون موقع باید بچه ها کمک کنن تا همین چندساعتی رو هم که می خونم با انگیزه باشم. وقتی یکی کم میاره بدجور روی من تأثیر میزاره. بچه ها خسیس نباشین دیگه!!!!!!!!!!! باید انرژی هامونو باهم شریک بشیم. به هم روحیه بدیم. یکی میخواد تک رقمی بیاره، یکی هم می خواد فقط قبول بشه. همه اینها باید به حقشون برسن بیاین کمک کنیم.
دفعه بعد حتماً یه نکته هم میزارم.
::4d564ad6::thumbsupsmileyanim: