مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب_1

New member
خو راس میگه دیگه .... شروع کنین بخونین دیگه....
دیگه وقتی نمونده که.... اصن رو بعد از عید حساب باز نکنین که معلوم نیس وقت آدم چجوری ماراتن وار میگذره.... :smiliess (7):

ببخشیدا اگه میخواین بخونین الان وقتشه...

بابا ینی پول اینقد خوشمزه اس که نمیتونی 2 ساعت زودتر از کارت دس بکشی؟ بجز خرداد 4 و نیم ماه مونده که با احتساب عید و بدو بدوهای دم عید میشه حداکثر 4 ماه.... :mad_majidonline:

تو این 4 ماه باید 2 دور برا کنکورری که اینقدر رقابت توش تنگاتنگه کتابا و بخونین یا نع؟؟؟؟ :j58r36j3gcr4suxymup

ببخشید اینقد بلند حرف زدما.... به خاطر خودتونع :dadad4:

majede

New member
مرسی گلاب جان به دادم رسیدییییییییییییی:4d564ad6:
نه ولی بچه ها من هر چی میگم واسه خودتونه که بعد پشیمون نشین افرین پسرا و دخترای خوبم:riz277:

گلاب_1

New member
مرسی گلاب جان به دادم رسیدییییییییییییی:4d564ad6:
نه ولی بچه ها من هر چی میگم واسه خودتونه که بعد پشیمون نشین افرین پسرا و دخترای خوبم:riz277:

:25r30wi:بابا نن ژووووووووووووووون.... بابا بزرگوااااااااار.... بابا سنی ازش گذشدههههههههههه.... بابا با تجربهههههههههه... بابا چن تا پیرن بیشتر از ما پاره کردهههههههههههه.... بابا شومپته کته کله و ایناااااااااااا.... :25r30wi:

گلاب_1

New member
عاغا صاب انتقاد قهر کرد رف فک کنم :21:

البته مزاج کردما :)

+ من میرم لالا .... خودافس :smiliess (9):

آلدوز

New member
من نمیدونم چرا اسفنگولیپیدها رو جزء فسفولیپیدها طبقه بندی میکنن! بجز اسفنگومیلین دیگه هیچکدوم از اسفنگولیپیدها در ساختارشون فسفر ندارن! نه سرآمید، نه گلوبوزید نه سربروزید نه گانگلیوزید هیچکدوم فسفات ندارن. این چجور تقیسم بندیه آخه؟

گلاب_1

New member
من نمیدونم چرا اسفنگولیپیدها رو جزء فسفولیپیدها طبقه بندی میکنن! بجز اسفنگومیلین دیگه هیچکدوم از اسفنگولیپیدها در ساختارشون فسفر ندارن! نه سرآمید، نه گلوبوزید نه سربروزید نه گانگلیوزید هیچکدوم فسفات ندارن. این چجور تقیسم بندیه آخه؟

نع ببین اونجوری که تو طبقه بندی میکنی که یکم گیج کنندس .....
لیپید های مرکب شامل 2 زیر مجموعه اصلی هستن:
1. فسفو لیپیدها

2. گلیکواسفنگو لیپیدها : الکل اینا هم اسفنگوزینه (تو الکل با اسفنگو میلین که یه نوع فسفولیپیده مشترک هستن،همین)

حالا خود زیرمجموعه اصلی اول یعنی فسفولیپیدها دارای 2 تا زیرمجموعه فرعیه:
1) گلیسروفسفولیپیدها : که الکل اونا گلیسروله
2) تنها اسفنگومیلین : که الکلش اسفنگوزینه

+ اسم کامل اسفنگولیپیدها: گلیکواسفنگولیپیدهاست.... یعنی لیپیدهایی که الکلشون اسفنگوزینه و تو ساختارشون گلیکو یا قند وجود داره.... گلیکولیپیدها خودشون یه گروه جدا هستن نه جزء گروه فسفولیپیدها....

حالا فقط و فقط اسفنگومیلین هم که دارای فسفره جزء فسفولیپیدها طبقه بندی میشه.... حالا از شانس زده الکلش اسفنگوزینه و از این جهت با گلیکواسفنگولیپیدها مشترکه و ما رو به اشتباه میندازه....

آخرین ویرایش:

آلدوز

New member
ایول این شد یه چیزی

چون کتابایی که دارم همشون خیلی بد تقسیم بندی کرده بودن ، من پیش خودم اینجوری طبقه بندی کرده بودم که درستش کنم : لیپید ها شامل

1- تری گلیسرید ها (تری آسیل گلیسرول ها)

2- فسفولیپیدها
الف) گلیسروفسفولیپیدها و فسفولیپیدهای اتری
ب) اسفنگومیلین و مشتقات غیرفسفاتۀ آن (اسفنگولیپیدها)
3-موم ها
4-استروئیدها
5-ترپن ها

تازه همینجا هم نتونستم ایکوزانوییدها رو یه جوری جا بدم خواستم یه گروه به اسم «اسیدهای چرب آزاد و ایکوزانویید ها» اضافه کنم که اعصابم خراب شد کاغذ و مچاله کردم انداختم دور

بهنوش

New member
گزارش کار دیروز من: شیمی آلی قسمت آلکیل هالیدها ، مرور یه فصل زیست به همراه تست ، لغت جدید از لزگی و بازی با جعبه g5 در آخر آرزوی موفقیت می کنم واسه تمام کسانی که تلاش می کنن :)

آخرین ویرایش:

setareh58

New member
سلام بیوشیمیست های خوب باورکنین شما بهترینین این دوتست تایپیک زبان گذاشتم هیچکس جوابم نداد البته بایستی اول اینجا میذاشتم .......
.Ammonia is constantly produced in big quantities, in the tissues, but it is present only in ………….. peripheral blood.
a. trace s b. poverty c. abundance d. vain

.A …………… patient record would maintain health care information throughout the patient’s life.
a. longitudinal b. confidential c. transitional d. propprtional

majede

New member
سلام بیوشیمیست های خوب باورکنین شما بهترینین این دوتست تایپیک زبان گذاشتم هیچکس جوابم نداد البته بایستی اول اینجا میذاشتم .......
.Ammonia is constantly produced in big quantities, in the tissues, but it is present only in ………….. peripheral blood.
a. trace s b. poverty c. abundance d. vain

.A …………… patient record would maintain health care information throughout the patient’s life.
a. longitudinal b. confidential c. transitional d. propprtional

سلام عزیزم ستاره جان اخر مهارت 1 صفحه 17 تاپیک اموزش زبان انگلیسی ... famous جواب داده دوباره ببین

آخرین ویرایش:

BBT

New member
سلام بچه ها از همتون بابات راهنمایی که کردین ممنون :rose:کتاب دکتر احسانی خوندنش خیلی بهتر از لنینجره
خدا رو شکر زود فهمیدم :thanks:

بهنوش

New member
گزارش کار دیروز من: شیمی آلی قسمت الکلها، مرور یه فصل زیست دوم به همراه تست ، لغت جدید از لزگی و بازی با جعبه g5

سلام گزارش 3 روز
بيوشيمي فصل هاي متابوليسم ليپيد ها و امينو اسيد ها تست- زبان متن سال 83 و 84 - شيمي الي الكن ها و تركيبات ارو ماتيك

آلدوز

New member
نکته : اجسام کتونی در میتوکندری سلول های کبدی ساخته و در سلول های غیرکبدی میسوزد

سوال یک : کدام یک از اجسام کتونی (استن - استواستات و بتاهیدروکسی بوتیرات) از نظر شیمیایی یک کتون نیست؟

سوال دو : امگااکسیداسیون اسیدهای چرب در کجا رخ می دهد؟ الف)سیتوزول سلول کبدی ب)میتوکندری سلول های غیرکبدی ج) شبکه اندوپلاسمی سلول های کبدی د) سیتوپلاسم آرکی باکتری ها

majede

New member
نکته : اجسام کتونی در میتوکندری سلول های کبدی ساخته و در سلول های غیرکبدی میسوزد

سوال یک : کدام یک از اجسام کتونی (استن - استواستات و بتاهیدروکسی بوتیرات) از نظر شیمیایی یک کتون نیست؟

سوال دو : امگااکسیداسیون اسیدهای چرب در کجا رخ می دهد؟ الف)سیتوزول سلول کبدی ب)میتوکندری سلول های غیرکبدی ج) شبکه اندوپلاسمی سلول های کبدی د) سیتوپلاسم آرکی باکتری ها

الدوز جان من با توجه به لنینجر جواب میدم :
سوال اول بتا هیدروکسی بوتیرات که یه عامل هیدروکسیل روی کربن سوم از طرف کربوکسیل داره و این یه عامل الکلیه نه کتونی....ضمنا همین جسم کتونیه که به عنوان سوخت در
بافتهای غیر از کبد به استیل کو آ تبدیل و وارد چرخه ی سوخت میشه
سوال دوم هم که گزینه ی سوم شبکه ی آندمپلاسمی میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا