سلام...خیلی خوش آمدی...با آرزوی موفقیت برای شماsalaaaaaaam man taze be jametun vared shodam va taze shoru kardam be dars khundan yek salam poshte konkooram
سلام...خیلی خوش آمدی...با آرزوی موفقیت برای شماsalaaaaaaam man taze be jametun vared shodam va taze shoru kardam be dars khundan yek salam poshte konkooram
سلام...آره همین کتابه.. و به نظر من احسانی رو بخونی بهتره..آخه مرور هم خیلی همه و با لنینجر مرور کردن خیلی سخت میشه... احسانی رو بخون و اگه جاییش واست مبهم بود{بعید میدونم}سراغ رفرنس برو..امیدوارم موفق باشی
بچه ها بقیه تون هم با نظر سایه موافقین که لنینجر خونده نشه بهتر
چون برام مهمه انقدر میپرسم ببخشید
بچه ها بقیه تون هم با نظر سایه موافقین که لنینجر خونده نشه بهتر
چون برام مهمه انقدر میپرسم ببخشید
سلام به دوستای گلم.... :ad54ad:
حال احوال؟ خوبین خوشین؟ خوش میذگره؟ :28:
گزارش کار امروز من:
(9 دی، شنبه)
بیوشیمی: مطالعه و خلاصه نویسی 2 و نیم فصل از متابولیسم لیپیدها از کتاب ضروریات + مرور ساختار اسیدهای امینه و ساختار پروتئین ها.... اگه خسته نباشم بعد از اینم شاید یه چن تا تست از این 2 فصل بزنم
زبان:مطالعه 2 درس تافل + مرور 2 درس تافل
شیمی آلی: بخش آلکانها از کتاب نادری (فردا ایشالا تستاشو میزنم)
زیست: 3 و نیم صفه از بخش اساس سلول جزوه نورآبادی
خدا رو شکر خوب بود راضیم.... :a2d3:
منتظر گزارشای پربار شما هم هستم :ad54ad:
سلااااااااااااااااااااااام گلاب جونم عزیزم کجا بودی نبودی؟؟!!!!!!!!!1
خیلی خوب خوندی آفرین
سلام...منظورتون از جزوه نورآبادی همون جزوه موسسه خلیلی هست..آیا واسه زیست همین جزوه کافیه..؟؟؟؟؟؟
سلام
نمی دونم حضور من که اصلا درس نمیخونم و فقط میام یه سلام میکنم مزاحمت هست یا نه؟؟ اما بهر صورت معذرت میخوام. دلم میخواد در جمعتون یاشم
باز هم هیچی نخوندم. هیچی ترجمه نکردم. صبح تا 6 بعداظهر سر کار، 6 تا 7 کلاس بعدش هم اومدم خونه.
سلام خیلی خوب میکنین میاین فقط کم کم شروع کنین به خوندن بد نیست زمان داره میگذره!!! ....مگه اینکه قبلا خونده باشین والان گذاشتین واسه مرور!!!!!!
همینکه تو این تاپیک میاین هم یه کمکه به درستون...موفق باشین
مررررررررررررررررررررسی ماجده جان اخرشی. یه جورایی محترمانه پروندی. ههههههههههههههه. چشم سعی خودمو میکنم