مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آلدوز

New member
سلام
امروز متابولیسم رو شروع کردم
راستی من تا حالا نمی دونستم که یک مسیر قدیمی دیگه هم همانند گلیکولیز وجود داره به اسم مسیر انتنر دودونوف . این مسیر با امبدن مایرهوف کاملا متفاوته و فقط در بعضی از پروکاریوت ها دیده میشه. از ویژگی های این مسیر اینه که پس از فسفاته شدن گلوکز تبدیلش به فروکتوز فسفات صورت نمیگیره و بجای اون لاکتون های حلقوی فسفاته تولید میشه. تفاوت بزرگ دیگه در مرحله شکست ترکیب 6 کربنی دیده میشه. توی مرحله شکست این مسیر مستقیما یک پیروات تولید میشه و یک گلیسرآلدهید 3فسفات و دیگه این دو به هم تبدیل نمیشن.
بیلان مسیر : تولید پیروات - nadp - nadph - atp
البته فکر نکنم این مسیر توی امتحان ما اهمیتی داشته باشه
کلا همینجوری اگه خواستید برید در موردش بخونین
بابای

majede

New member
سلااااااااااااااااااااام بر دوستان گلم انشالا که حالتون خوب باشه
گزارش این چند روز:
بیو متابولیسم و ساختار لیپید.....
زبان مهارت 2 لزگی /البته هنوز تموم نشده/ و مرور لغت لایتنر
فصل آلکان شیمی الی
امیدوارم همگی شادو موفق باشین

611813_6joq4o.gif

mohammad63

Well-known member
بچهها سلام. قرار نبود یرای زبان یه تصمیمی گرفته بشه؟؟ ماجده جان وارد عمل شو.

آلدوز

New member
سلام
متابولیسم گلیکوژن تموم شد.
نکته بسیار مهم
پیردوکسال فسفات که کوآنزیم عمومی انتقال گروه های آمین هستش در هیدرولیز گلیکوژن هم نقش کوآنزیمی داره ولی اینجا برخلاف همیشه در نقش یک کاتالیست اسیدی حضور داره

majede

New member

سلام آقا محمد ما قبلا وارد عمل شدیم ..بهتره یه نگاه به صفحه 139...پست 1389 از همین تاپیک بندازین

آخرین ویرایش:

BBT

New member
سلام...آره همین کتابه.. و به نظر من احسانی رو بخونی بهتره..آخه مرور هم خیلی همه و با لنینجر مرور کردن خیلی سخت میشه... احسانی رو بخون و اگه جاییش واست مبهم بود{بعید میدونم}سراغ رفرنس برو..امیدوارم موفق باشی

بچه ها بقیه تون هم با نظر سایه موافقین که لنینجر خونده نشه بهتر
چون برام مهمه انقدر میپرسم ببخشید

گلاب

New member

عاره... من که شونصد بار همینو گفتم باهام مخالفت کردین همتون ..... الان خود تو با همین لنینجر خالی چن درصد میتونی بزنی؟ گفتم که برا کنکور ایران باید مدل خودشون بخونی نه اون مدلی که استاندارده!!!!! :smiliess (7):

گلاب

New member
الانم دیر نشده .... اصلن دیر نیس برا عوض کردن رفرنس.... از رو احسانی بخونید از رو گنجینه تستاشو کار کنید بهتون قول میدم زیر 85 نزنید .... البته اگه به این دو تا کتاب با مرور مسلط بشی....

موفق باشی

:a2d3:

آخرین ویرایش:

گلاب

New member
سلام به دوستای گلم.... :ad54ad:

حال احوال؟ خوبین خوشین؟ خوش میذگره؟ :28:

گزارش کار امروز من:
(9 دی، شنبه)

بیوشیمی: مطالعه و خلاصه نویسی 2 و نیم فصل از متابولیسم لیپیدها از کتاب ضروریات + مرور ساختار اسیدهای امینه و ساختار پروتئین ها.... اگه خسته نباشم بعد از اینم شاید یه چن تا تست از این 2 فصل بزنم

زبان:مطالعه 2 درس تافل + مرور 2 درس تافل

شیمی آلی: بخش آلکانها از کتاب نادری (فردا ایشالا تستاشو میزنم)

زیست: 3 و نیم صفه از بخش اساس سلول جزوه نورآبادی

خدا رو شکر خوب بود راضیم.... :a2d3:
منتظر گزارشای پربار شما هم هستم :ad54ad:

majede

New member
سلااااااااااااااااااااااام گلاب جونم عزیزم کجا بودی نبودی؟؟!!!!!!!!!1
خیلی خوب خوندی آفرین

majede

New member

بی بی تی جان منم کتاب احسانیو خریدم ولی فعلا به دستم نرسیده ولی میخوام ازین به بعد چون وقتم کمه احسانیو بخونم در کنارش از لنینجرم اگه بشه کمک میگیرم فعلا

saye

New member
سلام به دوستای گلم.... :ad54ad:

حال احوال؟ خوبین خوشین؟ خوش میذگره؟ :28:

گزارش کار امروز من:
(9 دی، شنبه)

بیوشیمی: مطالعه و خلاصه نویسی 2 و نیم فصل از متابولیسم لیپیدها از کتاب ضروریات + مرور ساختار اسیدهای امینه و ساختار پروتئین ها.... اگه خسته نباشم بعد از اینم شاید یه چن تا تست از این 2 فصل بزنم

زبان:مطالعه 2 درس تافل + مرور 2 درس تافل

شیمی آلی: بخش آلکانها از کتاب نادری (فردا ایشالا تستاشو میزنم)

زیست: 3 و نیم صفه از بخش اساس سلول جزوه نورآبادی

خدا رو شکر خوب بود راضیم.... :a2d3:
منتظر گزارشای پربار شما هم هستم :ad54ad:

سلام...منظورتون از جزوه نورآبادی همون جزوه موسسه خلیلی هست..آیا واسه زیست همین جزوه کافیه..؟؟؟؟؟؟

گلاب

New member
سلام...منظورتون از جزوه نورآبادی همون جزوه موسسه خلیلی هست..آیا واسه زیست همین جزوه کافیه..؟؟؟؟؟؟

سلام....

عاره همونه.... من این جزوه رو پارسال خریده بودم اما اصن لاشو واز نکردم ببینم چی داره (کلا تو حروم کردن پول استادم)...

امسال گفدم حالا با همین شروع کنم ببینم چی میشه.... ولی راستشو بخوای اصن حس خوبی نسبت بهش ندارم.... خیلی خیلی خلاصه و سادس.... هر وقت تمومش کردم میخوام یه چیز دیگه هم بخونم حالا تصمیم نگرفتم چی!!!!

از شاگردای کلاسشم پرسیدم گفتن در حد دبیرستانه کلاساش... نمیدونم شاید همونم بس باشه چون سوالای زیست شناسی بیش از حد ساده ان....

mohammad63

Well-known member
سلام
نمی دونم حضور من که اصلا درس نمیخونم و فقط میام یه سلام میکنم مزاحمت هست یا نه؟؟ اما بهر صورت معذرت میخوام. دلم میخواد در جمعتون یاشم
باز هم هیچی نخوندم. هیچی ترجمه نکردم. صبح تا 6 بعداظهر سر کار، 6 تا 7 کلاس بعدش هم اومدم خونه.

majede

New member
سلام
نمی دونم حضور من که اصلا درس نمیخونم و فقط میام یه سلام میکنم مزاحمت هست یا نه؟؟ اما بهر صورت معذرت میخوام. دلم میخواد در جمعتون یاشم
باز هم هیچی نخوندم. هیچی ترجمه نکردم. صبح تا 6 بعداظهر سر کار، 6 تا 7 کلاس بعدش هم اومدم خونه.

سلام خیلی خوب میکنین میاین فقط کم کم شروع کنین به خوندن بد نیست زمان داره میگذره!!! ....مگه اینکه قبلا خونده باشین والان گذاشتین واسه مرور!!!!!!
همینکه تو این تاپیک میاین هم یه کمکه به درستون...موفق باشین

mohammad63

Well-known member
سلام خیلی خوب میکنین میاین فقط کم کم شروع کنین به خوندن بد نیست زمان داره میگذره!!! ....مگه اینکه قبلا خونده باشین والان گذاشتین واسه مرور!!!!!!
همینکه تو این تاپیک میاین هم یه کمکه به درستون...موفق باشین

مررررررررررررررررررررسی ماجده جان اخرشی. یه جورایی محترمانه پروندی. ههههههههههههههه. چشم سعی خودمو میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا