مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
خوش به حالتون امتحان ندارین
من دریگریم امتحاناتم:sad::sad:

ثمینه

New member
سلام بچه ها
من یک سوال دارم
چطور میشه با فوق بیوشیمی دکترای داروسازی خواند؟ بعد اگر میشود این دوره چند سال طول میکشد؟ طرح هم دارد؟

biochem2013

New member
سلام من عضو جديد انجمن بيوشيمي ام بچه ها ازتون سوالي داشتم من تا به حالا اصلا درس نخوندم و دنبال كار ازاد بودم البته بعد از ليسانسم ديدم كار ازاد اصلا به درد نميخوره خواهشن بگيد كه ميرسم بخونم و قبول شم من منابع رو هم از همين گفتگو هاي شما در انجمن تهيه كردم : 1- بيوشيمي جزوه سنا + ضروريات بيوشيمي محمدي كه از يكي از بچه ها پارسال گرفتم 2- زبان امير لزگي كه واقعا وحشتناكه 3- شيمي الي و عمومي جزوه سنا ولي خيلي خلاصه گقته 4- زيست عمومي براي كنكور
به نظرتون همين منابع خوبه يا لازمه چيز ديگري تهيه كنم ممنون ميشم جوابمو بديد

سلام biochem2013 خوش اومدي اره منابعي كه انتخاب كردي خوبه براي تست بيوشيمي كتاب جعفر نژاد رو بخر زيست اي كيو بي زبان هم اگه ضعيفي مثل خودم من از تافل و 504 شروع كن بعد امير لزگي و سوالات سالهاي قبل اگه كامل بخوني قبول ميشي حتما

foroozan

New member
سلام من عضو جديد انجمن بيوشيمي ام بچه ها ازتون سوالي داشتم من تا به حالا اصلا درس نخوندم و دنبال كار ازاد بودم البته بعد از ليسانسم ديدم كار ازاد اصلا به درد نميخوره خواهشن بگيد كه ميرسم بخونم و قبول شم من منابع رو هم از همين گفتگو هاي شما در انجمن تهيه كردم : 1- بيوشيمي جزوه سنا + ضروريات بيوشيمي محمدي كه از يكي از بچه ها پارسال گرفتم 2- زبان امير لزگي كه واقعا وحشتناكه 3- شيمي الي و عمومي جزوه سنا ولي خيلي خلاصه گقته 4- زيست عمومي براي كنكور
به نظرتون همين منابع خوبه يا لازمه چيز ديگري تهيه كنم ممنون ميشم جوابمو بديد

سلام دوست عزیز خوش امدی به انجمن خودت.باید بگم تقریبا چیزای خوبی گرفتی.اما اگه مدت زیادیه که از دزس دوربودی نمیدونم میتونی باخوندنه جزوه سنا وضروریات به نتیجه برسی یانه.البته بهت توصیه میکنم هرگز اول باضروریات استارت کارتو نزنی که دلسردت میکنه ولی اگه جزوت خوبه وروون توضیح داده اول اونو بخون یه چیز دیگه کتاب لزگی هم چون سخته بنظرم اونو اول نخون بلکه اول برو سراغ essential words for the toefleوبعد اینو بخون.درضمن برای شروعه بیوشیمی اگه دوست داری یه کتاب دیگه هم هست ماله دکتر احسانیه از انتشارات پوران پژوهش که واقعا عالیه وخیلی روون درس داده.
موفق باشی

foroozan

New member
سلام biochem2013 خوش اومدي اره منابعي كه انتخاب كردي خوبه براي تست بيوشيمي كتاب جعفر نژاد رو بخر زيست اي كيو بي زبان هم اگه ضعيفي مثل خودم من از تافل و 504 شروع كن بعد امير لزگي و سوالات سالهاي قبل اگه كامل بخوني قبول ميشي حتما

اره منم توصیه میکنم کتاب تست دکتر جعفرنژادو بخرید.

biochem2013

New member
ممنون بچه ها پس از فردا به اميد خدا شروع ميكنم راستي بچه هاي انجمن بيوشيمي هر شب گزارش ميدن؟ من سعي ميكنم هر شب گزارشمو بدم دمتون گرم ايول

داش محسن

New member
الحق که به ما درس وفا داد حسین هر چیز که داشت بی ریا داد حسین یعنی که تاملی کنید ای یاران آن هستی خود زکف چرا داد حسین... اربعین حسینی تسلیت باد

داش محسن

New member
سلام بچه ها گزارش امروز من

بیوشیمی لیپید ها از لنینجر و 10ص مرور

شیمی آلی 11 ص از موریسون بوید

زبانم 40 تا لغت با جعبه لایتنر

داش محسن

New member
سلام دوست عزیز خوش اومدی
منابعی که انتخاب کردی خوبه بیوشیمی هارپرم کنار اینا بخون چون بیشتر جنبه بالینی داره و بیشتر سوالات از هارپر

موفق باشید

داش محسن

New member
بچه ها من یه کتاب زبان خریدم به اسم راهنمای کامل واژگان ضروری تافل که توسط استیون جی ماتسین نوشته شده مترجمش هم رضا دانشوری

کتابو درست خریدم یا نه؟

mohammad63

Well-known member
سلام به دوستان عزیز. من بالاخره شروع کردم به خوندن. البته مث شما نه ولی دارم میخونم. باید از یه نفر حسابببببببببببببببی تشکر کنم. راستی امشب خبری از ماجده و گلاب نیست؟؟؟؟؟

یاسمن

New member
سلام بچه های بیوشیمی خسته نباشید خوبید؟
یه سوال : مقدار کلسترول ldl بیشتره یا vldl؟ تو سوالات آی کیو بی تغذیه این سوال چند بار اومده تو یکی زده ldl تو یکی vldl

majede

New member
سلام بچه های بیوشیمی خسته نباشید خوبید؟
یه سوال : مقدار کلسترول ldl بیشتره یا vldl؟ تو سوالات آی کیو بی تغذیه این سوال چند بار اومده تو یکی زده ldl تو یکی vldl
یاسمن جون این که مسلما ldl میشه....ldl دارای بیشترین کلسترول و استر کلسترول نسبت به بقیه ی لیپو پروتئین هاست...
ولی مقدار تری آسیل گلیسرول آن از vldl کمتره چون چگالیش بیشتره(هرچه مقدار تری آسیل گلیسرول بیشتر چگالی کمتر)

یاسمن

New member
یاسمن جون این که مسلما ldl میشه....ldl دارای بیشترین کلسترول و استر کلسترول نسبت به بقیه ی لیپو پروتئین هاست...
ولی مقدار تری آسیل گلیسرول آن از vldl کمتره چون چگالیش بیشتره(هرچه مقدار تری آسیل گلیسرول بیشتر چگالی کمتر)

majede عزیز ممنون از پاسخت :rose:
آره می دونستم LDL میشه ولی دو جای مختلف کلید ها زده بود VLDL شک کردم ، من این مبحث لیپوپروتئین هارو خیلی دوست دارم ولی همیشه سر این نسبتها شونو کم و زیاد شدنشون قاطی می کنم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا