مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
مساله این است دختر بودن یا نبودن ......:idea_majidonline:
فیلم امشب سینماهای فروم بیوشیمی با نقش آفرینی بیولوژی و دوستان

آخرین ویرایش:

BBT

New member
یه دختره بوده که همه فکر میکردن دختره بعد دختره خواسته بره سربازی پسره شده بعد این پسره که همه فکر میکردن دختره اومده گفته من دختره نیستم و نبودم و من پسره بودم عکس مال یه دختره دیگه بوده که این دختره نه ببخشید پسره این دختره رو دوست داشته ( البته عکسش رو نه خودشو ) و این داستان ادامه دارد ....
راستی بیولوژی چرا اخه ؟؟؟؟؟
میدونی با این کارت چه فجایعی رو داشتی رقم میزدی
فکرش رو بکن منم میخواستم باهات آشنا :28:بشم خدا رحم کردم

شوخی کردم بیولوژی انشاالله که تو سربازی بهت خوش بگذره :25r30wi:
و بتونی درسات رو خوب بخونی
و بتونی بیای گزارشات پرو پیمون خودت رو بچه ها بدی

آخرین ویرایش:

گلاب_1

New member
منم موافقم هر کس بگه دختره یا نه
اول از اونایی که اسم دختر روی آی دی شون گذاشتن شروع میکنیم چون بیشتر در مظان ( درست نوشتم یا مزان یا شایدم مضان ) اتهام هستن
چس بیاد بگید منتظریم :(40):

به به سلام آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاقای bbt...
ها چیه؟ فک کردی نفهمیدیم تو هم بعلهههههههههههههه؟
آواتار دخترونه میذاری؟!

مظان جانم (از مظنون)... آفففففففففرین همون که خودت گفتیدی :smilies:

BBT

New member
منم موافقم هر کس بگه دختره یا نه
اول از اونایی که اسم دختر روی آی دی شون گذاشتن شروع میکنیم چون بیشتر در مظان ( درست نوشتم یا مزان یا شایدم مضان ) اتهام هستن
چس بیاد بگید منتظریم :(40):

BBT

New member
خانم گلاب ( خانم دیگه ) امیدوارم هر چه سریعتر سلامتیت رو به دست بیاری البته فکر میکنم تا الان خوب شده باشی
ولی به نظرم بهترین دارو برای مریضی حفظ کردن روحیه است این که تلقین نکنه آدم به خودش که مریضه و از این جور حرفا
خلاصه خوب شو بیا سریعتر :28:

BBT

New member
بچه ها جدای از این صحبت ها یه سوال داشتم میخواستم ببینم چه قدر گزارش کار دادن براتون موثره اگه خیلی خوبه بگید منم بدم
آخ ببخشید هیچ یادم نبود من هر شب نمیتونم بیام ببخشید

BBT

New member
سلام میبینم که زود اومدی گلاب خانم هنوز کسی نیست همه مشغول درسان البته امیدوارم

گلاب_1

New member
یه دختره بوده که همه فکر میکردن دختره بعد دختره خواسته بره سربازی پسره شده بعد این پسره که همه فکر میکردن دختره اومده گفته من دختره نیستم و نبودم و من پسره بودم عکس مال یه دختره دیگه بوده که این دختره نه ببخشید پسره این دختره رو دوست داشته ( البته عکسش رو نه خودشو ) و این داستان ادامه دارد ....
راستی بیولوژی چرا اخه ؟؟؟؟؟
میدونی با این کارت چه فجایعی رو داشتی رقم میزدی
فکرش رو بکن منم میخواستم باهات آشنا :28:بشم خدا رحم کردم

شوخی کردم بیولوژی انشاالله که تو سربازی بهت خوش بگذره :25r30wi:
و بتونی درسات رو خوب بخونی
و بتونی بیای گزارشات پرو پیمون خودت رو بچه ها بدی

برو عاغا برووووووووووووو... رد سیبیل از تک تک نوشته هات معلومه.... میخوای خودتو دختر جا کنی؟ فچ چَردی من میزارم؟

BBT

New member
برو عاغا برووووووووووووو... رد سیبیل از تک تک نوشته هات معلومه.... میخوای خودتو دختر جا کنی؟ فچ چَردی من میزارم؟
یعنی الان باور کردی من پسرم وای به خودم امیدوارم شدم چه قدر حرفه ای عمل کردم دمم گرم :thumbsupsmileyanim:

گلاب_1

New member
مرسی... بابا تازه دیروز سرماخوردگیم شرو شده کجا خوب شم؟! الان تازه از کما دراومدم (باور کنین این قرصا واقعا آدمو بیهوش میکنه)....

ولی جدی میگم انرژی ای که از دوستای خوب بیوشیمیستم میگیرم واقعاااااااااا حالم زود زود داره خوب میشه.... :smiliess (8):
مخصوصا که امروز با یه دوست خیلی خیلی خوب تلفنی صحبت کردی .... اونقدر بی خودی خندیدیم :25r30wi: که اصن درد و بلا از جونم رفته (10% مونده هااااا)

مریض شدین خدای ناکرده بیاین تو این تاپیک بگین براتون یه مراسم دعای توسل میگیریم به ساعت نکشیده خوب میشین.... :28:

آخرین ویرایش:

BBT

New member
مرسی... بابا تازه دیروز سرماخوردگیم شرو شده کجا خوب شم؟! الان تازه از کما دراومدم (باور کنین این قرصا واقعا آدمو بیهوش میکنه)....

ولی جدی میگم انرژی ای که از دوستای خوب بیوشیمیستم میگیرم واقعاااااااااا حالم زود زود داره خوب میشه.... :smiliess (8):
مخصوصا که امروز با یه دوست خیلی خیلی خوب تلفنی صحبت کردی .... اونقدر بی خودی خندیدیم :25r30wi: که اصن درد و بلا از جونم رفته (10% مونده هااااا)

مریض شدین خدای ناکرده بیاین تو این تاپیک بگین براتون یه مراسم زیارت توسل میگیریم به ساعت نکشیده خوب میشین.... :28:
ولی من برعکس تو اصلا از آمپول خوشم نمیاد نه این که بترسماااااااااااااااااااااااا ولی عمرا بزنم

گلاب_1

New member
حالا مگه چه قدر مهمه کی دختره کی پسر مهم اینه که انسانیم

مهمه عاغا مهمه....

مهمه که داریم تاکید میکنیم....

میگما من برم تا انرژی دارم یکم بخونم....

راستی سوال کرده بودی تاثیر داره بیایم اینجا بگیم ؟ آره داره خعلیم داره....

فعلا من میرم خدافز...

saye

New member
از آنجایی که cysدر زنجیره جانبیش دارای گروه تیول{سولفیدریل}shمی باشد و این گروه میتواند یونیزه شود{h از دست بدهد} مانند اسید آمینه های اسیدی عمل کرده و برای محلسبه phایزواالکتریکش باید pk1 وpkrرا با هم جمع و بر 2 تقسیم کنیم....

neda*

New member
سلام
برنامه امروز من:
9 ص بیوشیمی (متابولیسم کربوهیدراتها)+33 ص دوره از قبل
فصل 5 شیمی + چند ص از فصل 6
زبان هم طبق معمول
موفق باشین
شب همگی خوش

گلاب_1

New member
یه لغت زبان هم میزارم:

acme

syn: apex; highest point; zenith; peak; climax; pinnacle; summit; culmination; optimum

ant: low point; nadir; bottom; depth; minimum

this point is the acme of his perfection.
این نقطه اوج کمال اوست.

گلاب

New member
وااااااااااااااا همتون که آن اید بیاین دیگه.... بدویین.... :ad54ad:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا