منم موافقم هر کس بگه دختره یا نه
اول از اونایی که اسم دختر روی آی دی شون گذاشتن شروع میکنیم چون بیشتر در مظان ( درست نوشتم یا مزان یا شایدم مضان ) اتهام هستن
چس بیاد بگید منتظریم40):
یه دختره بوده که همه فکر میکردن دختره بعد دختره خواسته بره سربازی پسره شده بعد این پسره که همه فکر میکردن دختره اومده گفته من دختره نیستم و نبودم و من پسره بودم عکس مال یه دختره دیگه بوده که این دختره نه ببخشید پسره این دختره رو دوست داشته ( البته عکسش رو نه خودشو ) و این داستان ادامه دارد ....
راستی بیولوژی چرا اخه ؟؟؟؟؟
میدونی با این کارت چه فجایعی رو داشتی رقم میزدی
فکرش رو بکن منم میخواستم باهات آشنا :28:بشم خدا رحم کردم
شوخی کردم بیولوژی انشاالله که تو سربازی بهت خوش بگذره :25r30wi:
و بتونی درسات رو خوب بخونی
و بتونی بیای گزارشات پرو پیمون خودت رو بچه ها بدی
یعنی الان باور کردی من پسرم وای به خودم امیدوارم شدم چه قدر حرفه ای عمل کردم دمم گرم :thumbsupsmileyanim:برو عاغا برووووووووووووو... رد سیبیل از تک تک نوشته هات معلومه.... میخوای خودتو دختر جا کنی؟ فچ چَردی من میزارم؟
یعنی الان باور کردی من پسرم وای به خودم امیدوارم شدم چه قدر حرفه ای عمل کردم دمم گرم :thumbsupsmileyanim:
ولی من برعکس تو اصلا از آمپول خوشم نمیاد نه این که بترسماااااااااااااااااااااااا ولی عمرا بزنممرسی... بابا تازه دیروز سرماخوردگیم شرو شده کجا خوب شم؟! الان تازه از کما دراومدم (باور کنین این قرصا واقعا آدمو بیهوش میکنه)....
ولی جدی میگم انرژی ای که از دوستای خوب بیوشیمیستم میگیرم واقعاااااااااا حالم زود زود داره خوب میشه.... :smiliess (8):
مخصوصا که امروز با یه دوست خیلی خیلی خوب تلفنی صحبت کردی .... اونقدر بی خودی خندیدیم :25r30wi: که اصن درد و بلا از جونم رفته (10% مونده هااااا)
مریض شدین خدای ناکرده بیاین تو این تاپیک بگین براتون یه مراسم زیارت توسل میگیریم به ساعت نکشیده خوب میشین.... :28:
حالا مگه چه قدر مهمه کی دختره کی پسر مهم اینه که انسانیمگفدم فچ چردی من میزارممممممممممممممممممم؟ :motat:
حالا مگه چه قدر مهمه کی دختره کی پسر مهم اینه که انسانیم