مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saye

New member
:65d6a5d6s:
اسم ترول ممد بود....

حالا یکی دیگه میزارم عیب نداره.... من هوای رقیبمو دارم (خیر سرم)...
هااااااااااا....... من که از مکالمه بین گلاب جون و آقا محمد چیزی نفهمیدم... نیاز به زیر نویس داره....:65d6a5d6s:

ای واااااااااااای آپ نمیشه....

اصن فراموشش کنین....

بریم سر درسمون...

بدوییین

neda*

New member
سلام بچه ها پس گزارش درس خوندناتون کو؟؟؟؟
میخونید دیگه؟؟؟
زمان داره مثل برق و باد میگذره ...چشم رو هم بذارین عید و 3 ماه تا امتحان میمونه
بچه ها قدر عمر و لحظه هاتون رو بدونین با هر کتاب و جزوه ای که دارین شروع کنید هی امروز و فردا نکنید به خدا حیفه حیفه که عمر و لحضه هامون به بطالت بگذره ...
دوست دارم بعد امتحان همه بگن من تمام تلاشم رو کردم و منتظر نتایجم نه اینکه بگین اگه بیشتر میخوندم اگه زودتر شروع میکردم یا اینکه اگه مرور کرده بودنم...!!!!!!!!!!!
فردا گفتن مال کسیه که داره تنبلی میکنه از همین الان همین لحظه کتاب و جزوت رو باز کن و شروع کن
زود باش دوستم

neda*

New member
امیدوارم شب این تاپیک پر باشه از تلاش و همت شما
به امید موفقیت هممون

گلاب

New member
بچه هااااااااااااااااا من مریض شدم.... چشام داره از حلقم میزنه بیروووووووووووووووون :5:

دعا کنین خوب شم.... :tsimuzpzwoap1t9y3o7تموم دکترای شهر هم برا من شدم قانون مدار.... :riz277:یکی نیس به من 2 تا پنی سیلین بده.... داروخونه چیا هم از اونا بدتر.... حالا اگه معتاد بودم یا لات، سریع 3 بسته کدئین میذاشتن کف دستم شر نشم.... اصن من میرم معتاد شم... کاری ندارین؟ :smiliess (10):

saye

New member
بچه هااااااااااااااااا من مریض شدم.... چشام داره از حلقم میزنه بیروووووووووووووووون :5:

دعا کنین خوب شم.... :tsimuzpzwoap1t9y3o7تموم دکترای شهر هم برا من شدم قانون مدار.... :riz277:یکی نیس به من 2 تا پنی سیلین بده.... داروخونه چیا هم از اونا بدتر.... حالا اگه معتاد بودم یا لات، سریع 3 بسته کدئین میذاشتن کف دستم شر نشم.... اصن من میرم معتاد شم... کاری ندارین؟ :smiliess (10):
گلاب جونم کلی واست دعا کردم که زود خوب بشی ... ولی وقتی دکتر آمپول تجویز نمیکنه اصرار نکن.... از ماه رمضون تا حالا به خاطر آمپولی که واسه سرماخوردگی زدم لگن درد بدی گرفتم و هر چی صبر کردم خوب نشد .. حالا باید برم دکتر مغز و اعصاب .... ..... اومدم به شما رو حیه بدم یاد مریضی خودم افتادم... حالا شما واسه من دعا کنید که چیز جدی ای نباشه....در ضمن افراد کنکوری کمتر خودتون رو به سرما بدید و بیشتر مواظب خودتون باشید تا بین درسا به خاطر بیماری وقفه نیفته..... خدا همه مریضارو شفای عاجل بده

گلاب_1

New member
بگذارید امروز روزی باشد که یکبار و برای همیشه زندگی خود را با عظمتی که در روح شماست هماهنگ سازید و سپس به خود اعلام کنید که "این من هستم. این است راه زندگی من. این است کاری که من میخواهم انجام دهم و هیچ عاملی نمی تواند مانع رسیدن من به مقصد شود و مرا منصرف گرداند." :a2d3:

آخرین ویرایش:

saye

New member
هورااااااااااااااا ... امروز علاوه بر اینکه ساعت مطالعم بیشتر بود تونستم نیم ساعت هم زودتر از خواب بیدار شم ... دو موفقیت در یک روز ... پس ببینین میشه..... اینجور که پیش میرم به زودی باد هم به گردم نمیرسه........:thanks:امروز اسید آمینه رو زدم تو رگ.... مبحث شیرینیه....ولی هنوز تکرار نیاز داره... خب اینم کاری نداره تکرارم میکنیم... مخلص اسید آمینه ها هم هستیم...

saye

New member
بگذارید امروز روزی باشد که یکبار و برای همیشه زندگی خود را با عظمتی که در روح شماست هماهنگ سازید و سپس به خود اعلام کنید که "این من هستم. این است راه زندگی من. این است کاری که من میخواهم انجام دهم و هیچ عاملی نمی تواند مانع رسیدن من به مقصد شود و مرا منصرف گرداند." :a2d3:
جریان گلاب خالی و گلاب 1 چیه؟؟؟ هر دو یکی اند .. یعنی یک روح در دو بدن .. یا ....

گلاب_1

New member
گلاب جونم کلی واست دعا کردم که زود خوب بشی ... ولی وقتی دکتر آمپول تجویز نمیکنه اصرار نکن.... از ماه رمضون تا حالا به خاطر آمپولی که واسه سرماخوردگی زدم لگن درد بدی گرفتم و هر چی صبر کردم خوب نشد .. حالا باید برم دکتر مغز و اعصاب .... ..... اومدم به شما رو حیه بدم یاد مریضی خودم افتادم... حالا شما واسه من دعا کنید که چیز جدی ای نباشه....در ضمن افراد کنکوری کمتر خودتون رو به سرما بدید و بیشتر مواظب خودتون باشید تا بین درسا به خاطر بیماری وقفه نیفته..... خدا همه مریضارو شفای عاجل بده

مرسی عزیییییزم :*
لطف کردی... آخه قرص و شربت میخورم میگیرم میخوابم... دوای درد من همیشه 2 تا 800 با یدونه 1200.... اگه آمپول نزنم 2 هفته این مدلی میمونم.... دکتره تو 30سانتی من واستاده انگار طاعون دارم بعد میگه من که چرکی نمیبینم.... میگم من درس دارم میخوام زود خوب بشم... هی نخوابم .... میبینم برداشته دقیقا هر چی داده خواب آوره.... :smiliess (2):

ایشالا تو هم هر چی زودتر خوب شی... چرا موندی تا حالا سایه جون؟ خو زودتر اقدام میکردی دیگه! نگران نباش ایشالا که یه کوفتگی سادس :bunnyearsmiley:

گلاب_1

New member
جریان گلاب خالی و گلاب 1 چیه؟؟؟ هر دو یکی اند .. یعنی یک روح در دو بدن .. یا ....

نه گلاب_1 خورزو خانه .... گلاب منم....:4d564ad6:

بابا گلاب مشکل داره گاهی صفحه بالا نمیاد... گلاب_1 رو برا روز مبادا ساختیدم.... :ph34r-smiley:

saye

New member
مرسی عزیییییزم :*
لطف کردی... آخه قرص و شربت میخورم میگیرم میخوابم... دوای درد من همیشه 2 تا 800 با یدونه 1200.... اگه آمپول نزنم 2 هفته این مدلی میمونم.... دکتره تو 30سانتی من واستاده انگار طاعون دارم بعد میگه من که چرکی نمیبینم.... میگم من درس دارم میخوام زود خوب بشم... هی نخوابم .... میبینم برداشته دقیقا هر چی داده خواب آوره.... :smiliess (2):

ایشالا تو هم هر چی زودتر خوب شی... چرا موندی تا حالا سایه جون؟ خو زودتر اقدام میکردی دیگه! نگران نباش ایشالا که یه کوفتگی سادس :bunnyearsmiley:
تو دکتر رفتن خیلی کندم و ترجیح میدم بیماری روند خودشو طی کنه و خوب بشه ولی این دفعه از پسش بر نیومدم... حتما میرم و در جریان میذارمتون...... متاسفانه اکثر داروها به خصوص مرتبط با سرماخوردگی خواب آورن...

majede

New member
[QUOTE=گلاب

چی میگی گلاب جون میدونی اگه حساسیت به پنی سیلین داشته باشی بزنی سنگکوب میکنی دور از جونت
از یکی شنیدم یه خانمه پرستار بود با این که میدونست خودش با دست خودش به شوهرش پنی سیلین میزنه و چون شوهرش حساسیت داشته یا اصلا پنی نزده بوده میره توکما وچون
امکانات احیا نبوده سه سوته فوت میکنه با دست مبارک خانمش::4d564ad6:
پس به حرف بزرگترت گوش کن باشه عزیزم...:

گلاب_1

New member
[چی میگی گلاب جون میدونی اگه حساسیت به پنی سیلین داشته باشی بزنی سنگکوب میکنی دور از جونت
از یکی شنیدم یه خانمه پرستار بود با این که میدونست خودش با دست خودش به شوهرش پنی سیلین میزنه و چون شوهرش حساسیت داشته یا اصلا پنی نزده بوده میره توکما وچون
پس به حرف بزرگترت گوش کن باشه عزیزم...:[/QUOTE]

بابا من با پنی سیلین بزرگ شدم... قد کشیدم... چی میگی... اصن رشدم که متوقف میشد مامانم 2 پنی سیلین میزد شروع میکردم به جوانه زدن.... اصن اون وختا که پنی سیلین همین جوری تو بازار ریخده بود روزی یدونه با آب مقطر قاطی میکردم سر میکشیدم بجای چای شیرین.... :riz481: اینو منو از پنی سیلین جونم میترسونی؟ :thanks:

majede

New member
[چی میگی گلاب جون میدونی اگه حساسیت به پنی سیلین داشته باشی بزنی سنگکوب میکنی دور از جونت
پس به حرف بزرگترت گوش کن باشه عزیزم...:
آهههااااااان پس اینجوریاس نه همه از پنی سی فرارین اونم اومده باتو دوس شده آاارررررررررررررههههههههه؟؟!!!
من که اگه بزنم سرماخوردگیم خوب میشه ولی تا 1 هفته باید از عوارض جانبی استراحت کنم
پس حتما عفونت نداشتی منم چند روزه الکی هی سرما میخورم هی خوب میشم ............

بابا من با پنی سیلین بزرگ شدم... قد کشیدم... چی میگی... اصن رشدم که متوقف میشد مامانم 2 پنی سیلین میزد شروع میکردم به جوانه زدن.... اصن اون وختا که پنی سیلین همین جوری تو بازار ریخده بود روزی یدونه با آب مقطر قاطی میکردم سر میکشیدم بجای چای شیرین.... :riz481: اینو منو از پنی سیلین جونم میترسونی؟ :thanks:[/QUOTE]

foroozan

New member
بچه ها برای اینکه کمتر سرمابخورید حتما روزانه حداقل یک عدد قرص زینک بخورید.فوق العادست برای تقویت سیستم ایمنی.تازه کاربردای دیگشم که خودتون میدونید.واسه پوست ومو...واینکه کوفاکتور بسیاری از واکنشهای بدنمونم هست.

setareh58

New member
سلام دوستان خدا بد نده همش حرف از دارو بیماری!!!!!!!!!!
انشالله همه زودتر خوب بشین تا مریض نشدین دارو نخورین سعی کنین با چیزای طبیعی خودتون تقویت کنین مثلا" اگه پرتقال بخورین چی میشه........؟؟؟؟؟؟

setareh58

New member
سلام به خدا پسرم عكس اواتار عكس يكي از بازيگران سينماست كه من بهش علاقه دارم اسمش ساشا گري اصلا اواتار چه ربطي داره به پسر و دختر بودن داره هر كسي دوست داشته عكس مورد علاقه شو بذاره
به هر حال
در مرام ما رفیقان نیست ترک دوست عهد با هرکه بستیم جان ما در دست اوست

شمع سوزان توام اینگونه خاموشم نکن از کنارت رفته ام ولی فراموشم نکن

ردپایم بی صداست عشق من بی انتهاست ردپای اشکهایم را بگیر تا بدانی خانه عاشق کجاست

چترم باز باشد یا بسته فرقی نمی کند بی تو آسمان دلم همیشه ابریست

هر انسانی لبخندی از خداست؛ تقدیم به تو که زیباترین لبخند خدایی
وای خیلی تعجب کردم چیزی که اصلن فکرش نمیکردم پسر باشین انشالله در سربازی موقعیتت طوری باشه که بتونی بهترین استفاده رو برای درست ببری انشالله این جمع انجمن همگی بهترین داشگاه قبول بشن الهی امین

گلاب

New member
بچه ها برای اینکه کمتر سرمابخورید حتما روزانه حداقل یک عدد قرص زینک بخورید.فوق العادست برای تقویت سیستم ایمنی.تازه کاربردای دیگشم که خودتون میدونید.واسه پوست ومو...واینکه کوفاکتور بسیاری از واکنشهای بدنمونم هست.

نهههههههههههههههههههههههه... خطر داره حسن... عوارضش بدتر از خیرشه... هفته ای یکی دوتا خوبه اما هر روز عرگز.........

BBT

New member
مخصوصا گلاب رو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا