سلام دوستان
راستش من تازه با این رشته آشنا شدم می خوام واس ارشد این رشته رو امتحان بدم
منابع رو نیگاه کردم خیلی زیاد بود.میشه کمکم کنین ممنون از همتون
سلام دوست عزیز
برای دروس کتابایی رو که در زیر می نویسم بخونی انشالله حتما قبولی ولی یه شرط داره و اونم اینکه چون خیلی از منابع رو نمی خونی این یه منبع رو باید کاملا دقیق بخونی.
میکروبیولوژی: میکروبیولوژی مواد غذایی آدامز رو حتما بخون ؛وقت کردی جی هم بخون ولی به نظر من آدامز کافیه ولی ریز و خط به خط بخون.
شیمی : شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی
اصول نگهداری : تکنولوژی نگه داری مواد غذایی دکتر فاطمی
کلیات :
بهداشت مواد غذایی : دکتر نوردهررکنی
شیر و فرآورده های آن : دکتر کریم (این کتاب البته دیگه نیست ولی تمام مطالب اون + چند تا فصل اضافه رو میتونی توی کتاب جدید خانم دکتر به اسم بهداشت و فناوری شیر بخونی)
سوسیس و کالباس : دکتر حسینی
زبان : کتاب امیر لزگی یا 504 واژه یا اگه دیگه خیلی بخوای کم براش وقت بگذاری آزمون های سال های قبل رو بخون.
**اسم نویسنده ها رو کامل ننوشتم ،چون منابع همونایی هست که
اینجا گفته ولی من مهم هاش که همه بچه هایی که قبول شدن تایید کردن رو واستون گفتم.
كتاب تست: گنجينه جامع سوالات بهداشت و ايمني مواد غذايي (
اينجا )