سلام همه دوستان گلم خیلی خوشحالم که با انگیزه شروع کردین من هم سال قبل با همین تایپیک و صد البته امیدواری ها و راهنمایی های لیلا و سمانه جون خوندم و قبول شدم انشاله که همگی بهترین نتیجه رو بگیرین
سلام دوستان تا الان که به برنامه هام رسیدم با روزی 5 ساعت شروع کردم تا ببینم بعدش چی میشه
دوستان 1 پیشنهاد دارم
نظرتون واسه شرکت در کنکور وزارت علوم رشته بهداشت وایمنی به صورت آزمایشی چیه؟
به نظر من 1 عامل محرک واسه اینکه تا بهمن بخونیم و درس هارو 1 دور تموم کنیم و از طرفی کنکور آزمایشی
سلام دوستان
هرروز به امید اینکه شماها هم بیاید اومدم اما............
پس منم هفته ای میام
تا جمعه
سلام دوستان منم میخوام شروع کنم به امید خدا.اما بعضی منابع که چاپ تمومه نمیدونم از کجا تهیه کنم.
سلام به دوستان من تازه عضو گروه شدم.
من تو آزمون 92 قبول نشدم منتظر تکمیل ظرفیت هستم.اگه قبول نشدم شروع به درس خوندن میکنم.ولی متاسفانه با زبان مشکل دارم نمیدونمچی بخونم تا نتیجه مظلوب بده.کارمندم وقت کمی برای مطالعه دارم از دوستای عزیز میخوام راهنماییم کنند.مرسی
ممنونم دوست عزیز:rose:سلام دوست عزیز خوش اومدی بهترین و ساده ترین راهی که به نظرم میرسه اینکه از کتابخانه دانشگاه تهران یا از بچه هایی که تو این دانشگاه قبول شدن بگیری، شاد باشید:riz304:
سلام به دوستان من تازه عضو گروه شدم.
من تو آزمون 92 قبول نشدم منتظر تکمیل ظرفیت هستم.اگه قبول نشدم شروع به درس خوندن میکنم.ولی متاسفانه با زبان مشکل دارم نمیدونم چی بخونم تا نتیجه مطلوب بده.کارمندم وقت کمی برای مطالعه دارم از دوستای عزیز میخوام راهنماییم کنند.مرسی