من فکر کنم برعکس باشه ؛سم شناسی تا جایی که من میدونم اصلا مهم نیست و نشنیدم سوالی ازش بیاد.سلام بچه ها ی سوال اگه بشه کتاب سم شناسی مواد غذایی .دکتر چراغعلی رو گیر آورد
خوندن کتاب بهداشت مواد غذایی دکتر رکنی لزومی نداره؟؟؟/
والا چی بگم.من فکر کنم برعکس باشه ؛سم شناسی تا جایی که من میدونم اصلا مهم نیست و نشنیدم سوالی ازش بیاد.
منابع اصلی تا جایی که من تحقیق کردم و از نفرات برتر سال های قبل پرسیدم اینا هستن:
میکروبیولوژی مواد غذایی آدامز
اصول تکنولوژی نگه داری مواد غذایی دکتر فاطمی
شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی
شیر و فراورده ای آن دکتر کریم
سوسیس و کالباس دکتر حسینی
بهداشت مواد غذایی دکتر رکنی
اینایی که گفتم اصلی ها هستن ؛حالا ممکنه یه سال از منابع دیگه ای که معرفی شده چندتا سوال بیاد مثلا همون سالی که خودم شرکت کردم (91) از کنترل کیفی و آزمایشگاه دکتر پروانه 3-4 تا سوال اومده بود ولی خوب اگر کسی شیمی دکتر فاطمی رو مسلط بود ؛این 3-4 تا مهم نبود .
بنظر من بجای اینکه وقتمون رو برای پیدا کردن منابعی که فوقش یکی دوتا سوال ازشون میاد تلف کنیم ؛همین منابع اصلی رو چند دور بخونیم کافیه.
همون سال 91 از سردخانه چندتا سوال اومده بود ولی فکر کنم فوقش سه تا بود (دقیق یادم نیست ) من میگم فوقش از 30 تا سوال 10 تاش از منابع پراکنده هست ؛ خوب 2/3 سوالات از یک کتابه ؛من وقتش رو ندارم و همین یه کتاب رو هم بخونم هنر کردم .والا چی بگم.
ممنون. ولی منم هر جا پرسیدم تقریبا اینا رو گفتن بعلاوه سردخانه ایماندل
که حتی یکی از بچه ها میگفت 10 سوال ازش میاد(من نمیدونم محتویاتش چی ان یعنی بنظرتون این منابعی که گفتین جاشو پر میکنه)؟؟/
ببخشین پروفتون بسته بود اینا جواب دادم.اینم توران جون ؛امسال تهران قبول شد ؛بهترین کسی هست که بتونه به سوالاتتون جواب بده.
http://olumpezeshki.ir/members/tooran-b-7088
سلام منم تبریک میگم بهتونsalammmmmmmm
khobin dostaye khobam?
bacheha man Phd ghabol shodammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
khodaya shokret
:thanks::thanks::thanks:
سلام بچه ها، مثل اینکه زمان برگزاری کنکورو عوض کردن شده 22و23 خرداد، 2 هفته هم کم نیست !! انشااله بتونیم استفاده کنیم..
دوست خوبم تنها راهش مروره.. وگرنه با یه بار خوندن نمیشه!!سلام به دوستان خسته نباشید
من احساس میکنم امروز میخونم هفته بعد یادم نمونده.تا خرداد 93 فکر میکنم کلا همه چیز از ذهنم میپره. از دوستانی که همراه همیشگی ما تو این سایت هستن کمک کنن که واقعا من باید چی کار کنم.شما که مطالعه میکنید چطور تو ذهنتون میمونه.مرسی
دوست خوبم تنها راهش مروره.. وگرنه با یه بار خوندن نمیشه!!
موفق باشید:riz304:
سلام به دوستان خسته نباشید
من احساس میکنم امروز میخونم هفته بعد یادم نمونده.تا خرداد 93 فکر میکنم کلا همه چیز از ذهنم میپره. از دوستانی که همراه همیشگی ما تو این سایت هستن کمک کنن که واقعا من باید چی کار کنم.شما که مطالعه میکنید چطور تو ذهنتون میمونه.مرسی
سلام بچه ها.خسته نباشین .یه سوال دارم.اون قسمت توی دفترچه که نوشته آیا مدرک دیگری دارید منظورش همون رشته هایی هست که ذکر کرده یا نه مثلا مدرک کاردانی رو هم باید ذکر کرد؟