دوستای خوبم من قسمت هایی از کتاب رو دارم و براتون میذارم که بتونید بخونید ، البته خودش هم به صورت کپی از ویدا دوست گلم ، سال پیش به دستم رسیده که حتما در یک تایپیک جداگانه آپلود عکس ها رو براتون میذارم و امیدوارم بتونه براتون مفید باشه.سلام دوستان... کسی نمیخواد منو راهنمایی کنه? در رابطه با رشد و نمو کودک نلسون!!!!!!
سلام دوستان... کسی نمیخواد منو راهنمایی کنه? در رابطه با رشد و نمو کودک نلسون!!!!!!
لطفا در شفای من دست به دعا باشید پنومونی گرفتم و درس پر شده.......:thanks:
ایشاالله زودی خوبه خوب بشی عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7لطفا در شفای من دست به دعا باشید پنومونی گرفتم و درس پر شده.......:thanks:
دعا میکنم که مشکلات همه حل بشه و به خصوص گل بهار و سلامتی شما و گذراندن فاینال با نمرات عالی برای محبوبه جان.
بقیه هم فاز منفی رو بذارند کنار و با انرژی بیشتر ادامه بدند که منتظر شنیدن خبر های خوش قبولیشون در دانشگاه های مد نظرشون هستم.:rolleyessmileyanim:
البته از الان بگم اگر خوب نخونید جریمه میشید ، حالا در مورد جریمه هم یه فکرایی دارم به موقع بهتون میگم.h34r-smiley:
دوستای خوبم من قسمت هایی از کتاب رو دارم و براتون میذارم که بتونید بخونید ، البته خودش هم به صورت کپی از ویدا دوست گلم ، سال پیش به دستم رسیده که حتما در یک تایپیک جداگانه آپلود عکس ها رو براتون میذارم و امیدوارم بتونه براتون مفید باشه.
دعا میکنم که مشکلات همه حل بشه و به خصوص گل بهار و سلامتی شما و گذراندن فاینال با نمرات عالی برای محبوبه جان.
بقیه هم فاز منفی رو بذارند کنار و با انرژی بیشتر ادامه بدند که منتظر شنیدن خبر های خوش قبولیشون در دانشگاه های مد نظرشون هستم.:rolleyessmileyanim:
البته از الان بگم اگر خوب نخونید جریمه میشید ، حالا در مورد جریمه هم یه فکرایی دارم به موقع بهتون میگم.h34r-smiley:
لطفا در شفای من دست به دعا باشید پنومونی گرفتم و درس پر شده.......:thanks:
گلم انشا... فاینالتم خوب میشه:smiliess (8):به امید سربلندی همه در کنکور 93
تا شده در تاپیک های ارشدمون امسال خاطره های به یاد ماندنی ایجاد میکنیم اینکه بدون نظر به نتیجه تجربه های بیشتر داشته باشیم
من که برنامه دارم برای خاطره........فقط فاینالو بگزرونم.................
lمرسی گلم ب امید موفقیت همه در کنکور 93شفای همه ما در دست خداست.........انشااا...منم برات دعا میکنم...................انشااا... هرچی زودتر خوب بشی
به این فکر کن که تا 2 روز دیگه خوب میشی با توکل به خدا.......و دوباره برمیخیزی.............مطمین باش همین میشه
الهی آمین
من هستم گلم:smilies-azardl (113بچه هاااااا از امروز تا 30ام بییایین بترکونیم......ی ده روز خوب داشته باشیم با روحیه....30امم جمع ساعتامونو بزنیم موافقین؟