مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamaie

New member
سلام دوستان... کسی نمیخواد منو راهنمایی کنه? در رابطه با رشد و نمو کودک نلسون!!!!!!

mw.ashel

New member
سلام دوستان... کسی نمیخواد منو راهنمایی کنه? در رابطه با رشد و نمو کودک نلسون!!!!!!
دوستای خوبم من قسمت هایی از کتاب رو دارم و براتون میذارم که بتونید بخونید ، البته خودش هم به صورت کپی از ویدا دوست گلم ، سال پیش به دستم رسیده که حتما در یک تایپیک جداگانه آپلود عکس ها رو براتون میذارم و امیدوارم بتونه براتون مفید باشه.

sam mama

New member
سلام دوست عزیز

سلام دوست گلم. من ب دوستای دانشجوم گفتم از روی نلسون کتابخونه واسم زیراکس بگیرن میتونی اینکارو کنی البته اشل هم داره زحمت میکشه واست عکس میزاره:thanks:

sam mama

New member
%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D9%86-omidemontazeran.ir4_.jpg

مرسی اشل ک هوامونو داری:thanks:

sam mama

New member
لطفا در شفای من دست به دعا باشید پنومونی گرفتم و درس پر شده.......:thanks:

mw.ashel

New member

دعا میکنم که مشکلات همه حل بشه و به خصوص گل بهار و سلامتی شما و گذراندن فاینال با نمرات عالی برای محبوبه جان.

بقیه هم فاز منفی رو بذارند کنار و با انرژی بیشتر ادامه بدند که منتظر شنیدن خبر های خوش قبولیشون در دانشگاه های مد نظرشون هستم.
:rolleyessmileyanim:

البته از الان بگم اگر خوب نخونید جریمه میشید ، حالا در مورد جریمه هم یه فکرایی دارم به موقع بهتون میگم.
:ph34r-smiley:

midwifery87

New member
دعا میکنم که مشکلات همه حل بشه و به خصوص گل بهار و سلامتی شما و گذراندن فاینال با نمرات عالی برای محبوبه جان.

بقیه هم فاز منفی رو بذارند کنار و با انرژی بیشتر ادامه بدند که منتظر شنیدن خبر های خوش قبولیشون در دانشگاه های مد نظرشون هستم.

البته از الان بگم اگر خوب نخونید جریمه میشید ، حالا در مورد جریمه هم یه فکرایی دارم به موقع بهتون میگم.

عزیزم من پایه ام برای جریمه کردن:ad54ad:
خودم از اون تنبلاییم که باید زور بالا سرم باشه:riz513:

mamaie

New member
دوستای خوبم من قسمت هایی از کتاب رو دارم و براتون میذارم که بتونید بخونید ، البته خودش هم به صورت کپی از ویدا دوست گلم ، سال پیش به دستم رسیده که حتما در یک تایپیک جداگانه آپلود عکس ها رو براتون میذارم و امیدوارم بتونه براتون مفید باشه.

ممنونم عزیزم... خیلی خیلی لطف داری...... امیدوارم موفق و پیروز باشی

گل بهار

New member

مممنون عزیزم.خیلی گلی.منم پایه جریمه هستم. این هفته خیلی بد بودم.اصلا نخوندم.:14:

obstetrician88

New member

شفای همه ما در دست خداست.........انشااا...منم برات دعا میکنم...................انشااا... هرچی زودتر خوب بشی
به این فکر کن که تا 2 روز دیگه خوب میشی با توکل به خدا.......و دوباره برمیخیزی.............مطمین باش همین میشه
الهی آمین

obstetrician88

New member
به امید سربلندی همه در کنکور 93

تا شده در تاپیک های ارشدمون امسال خاطره های به یاد ماندنی ایجاد میکنیم اینکه بدون نظر به نتیجه تجربه های بیشتر داشته باشیم
من که برنامه دارم برای خاطره........فقط فاینالو بگزرونم.................

sam mama

New member
بچه هاااااا از امروز تا 30ام بییایین بترکونیم......ی ده روز خوب داشته باشیم با روحیه....30امم جمع ساعتامونو بزنیم موافقین؟

sam mama

New member
به امید سربلندی همه در کنکور 93

تا شده در تاپیک های ارشدمون امسال خاطره های به یاد ماندنی ایجاد میکنیم اینکه بدون نظر به نتیجه تجربه های بیشتر داشته باشیم
من که برنامه دارم برای خاطره........فقط فاینالو بگزرونم.................
گلم انشا... فاینالتم خوب میشه:smiliess (8):

sam mama

New member
شفای همه ما در دست خداست.........انشااا...منم برات دعا میکنم...................انشااا... هرچی زودتر خوب بشی
به این فکر کن که تا 2 روز دیگه خوب میشی با توکل به خدا.......و دوباره برمیخیزی.............مطمین باش همین میشه
الهی آمین
lمرسی گلم ب امید موفقیت همه در کنکور 93

midwifery87

New member
بچه ها موافقین یه برنامه ای بابت زبان هم بریزیم
و با هم بخونیم
قابل توجه اونایی که مثل من هنوز مهارت 1 موندن:whistle:

mamaie

New member
منم موافقم تو این 10 روز آذر حسابی بخونیم.... آخه 3 روز نتونستم درس بخونم واسه جشن تولدم.... اما دیگه شروع کردم ادامه برنامه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا