مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

royaaaaa

New member
سلام دوستان. امیدوارم سال دیگه این موقع همتون تو فکر ثبت نام کردن دانشگاهی که قبول شدید، باشید.:riz304:

زبان خیلی مهمه. حتی میتونم بگم سرنوشت سازه. خیلی روش کار کنید. من سنجش تکمیلی هم ثبت نام کردم. نکات کتاباش برای جمع بندی خوب بودن. ازمونای ازمایشی هم داشت که بد نبودن.
امیدوارم همتون موفق باشید.

سلام منم میخوام سنجش تکمیلی برم ولی فقط واسه آزموناش.....بچه ها بشینیم محکم وقشنگ بخونیم
حتما موفق میشیم

توکلمون به خدا

royaaaaa

New member
راستی ashel جان من فقط کتاب تست بارداری وزایمان انتشارات گلبانو دارم سایر درسای مامایی رو هیچ کتابی ندارم اگه تستای درسای دیگرو از انتشارات گلبان میتونی پیدا کنی منو شرمنده کردی اگه شماره تماس انتشاراتم پیدا کنی بگو خودم با انتشارات تماس می گیرم واسم پست کنن.من واسه هرکدوم از دوستام که دعا کردم ارشد قبول شدن حتما شمارو هم دعا می کنم:riz304:

سلام هم میتونی بری سایت گلبان که تو جلدای ویلیامز نوشته
من چندکتاب از خود گلبان سفارش دادم با تلفن که با پست فرستادن دم در خونمون شمارشون02166950640الی1

obstetrician88

New member
سلام...برنامه ای که این هفته اجرا کردم
جلد 1 ویلیامز فصل 6.جلد 2 ویلیامز فصل 33
زبان مهارت سوم لزگی که بسیار هم سنگین بود و 5 صفحه پشت و رو کلمه در آوردم و تا حفظ کردم خیلی طول کشید

و اما یه سوال...جنین را شروع نمیکنم چون این مدیر گروه ما دم دمی است و ممکنه بگه امتحان جامع میگیرم پس همون ویلیامز جلد 2 را ادامه میدم...
اما دوستان من جنین کتاب لانگم 2010 را دارم...بچها مثلا فصل 1 لازم هست بخونیش/.نکات بالینیشو لازمه؟اصلا حذفیاتشو اگر دارید محبت کنید...............

از تجربه هایی که فرموئدین ممنونم....سعی میکنم استفاده کنم.....ولیی کتاب لزگی خیلی سخته و اگر با این کتاب پیش برم احساس میکنم همون 504 هست البته 504 را ندارم ولی لینک کلماتش در انجمن زبان هست در همین سایت.....................

darya63

New member
زبان مهارت سوم لزگی که بسیار هم سنگین بود و 5 صفحه پشت و رو کلمه در آوردم و تا حفظ کردم خیلی طول کشید

و اما یه سوال...جنین را شروع نمیکنم چون این مدیر گروه ما دم دمی است و ممکنه بگه امتحان جامع میگیرم پس همون ویلیامز جلد 2 را ادامه میدم...
اما دوستان من جنین کتاب لانگم 2010 را دارم...بچها مثلا فصل 1 لازم هست بخونیش/.نکات بالینیشو لازمه؟اصلا حذفیاتشو اگر دارید محبت کنید...............

از تجربه هایی که فرموئدین ممنونم....سعی میکنم استفاده کنم.....ولیی کتاب لزگی خیلی سخته و اگر با این کتاب پیش برم احساس میکنم همون 504 هست البته 504 را ندارم ولی لینک کلماتش در انجمن زبان هست در همین سایت.....................
افرین دوست من
خوبه
خوشم میاد تونستی به خیلی چیزای غلبه کنی و بخونی
اگه روحیه تو حفظ کنی نفر برتر سال دیگه ای

ببین این جنین مخصوصا بخش عمومیشو خیلی با دقت بخون.حتی بحث ژنتیک بخش عمومی که امسال 3تا سوال دادنو هم با دقت بخون
همونا که تو کادرن
60_70 % سوالا از همین عمومی میدن
امسالم که یه سوال درست از همین فصل یک داده بودن

حتما هم رفرنسات اپ دیت باشن واخرین ویرایش...اینا خیلی نامردن میزن همونو سوال میدن
من توصیه میکنم 504 رو زیاد روش فوکوس نکن
همه فورست رو لزگی و رضازاده باشه
حتما هم با زمان گرفتن تست زبان بزن
مشکل بزرگ خودم همین بود زبان بلد بودما اما زمانش...امسال هم وقت کم اوردم و نشد ریدینگ بزنم و فقط لغت زدم

midwif.mah

New member
سلام به دوستای عزیزم.و تبریک به اونایی گه قبول شدن.کسی نبود که مشاوره قبول شده باشه؟

midwif.mah

New member
راستی تو رو خدا شما هایی که سوالای امسال رو دارید میشه تو سایت بزارید یا برامون ایمیل کنید من هیچ جا پیدا نکردم.خواهشااااااااااااااااااااااااااااااااااا

obstetrician88

New member
و از نکته هایی که دوستان از فصلای 8.30.17 گذاشته بودن خوندم.مرور شد.و مهارت دوم و سوم را مرور کلمات کردم....

از تجربه هایی که فرموئدین ممنونم....سعی میکنم استفاده کنم.....ولیی کتاب لزگی خیلی سخته و اگر با این کتاب پیش برم احساس میکنم همون 504 هست البته 504 را ندارم ولی لینک کلماتش در انجمن زبان هست در همین سایت...........

برنامه هفته در پیش رو یعنی از فردا 9 شهریور تا یه هفته
جلد 2 ویلیامز فصلای 20 و..
زبان مهارت چهارم و مرور کلمات 1و2و3
سعی میکنم جنینو بزارم برای بعد آذر هنوز نمیدونم از کی بخونمش.ولی بهداشتو میخام بخونم اگر شد////چون به بهداشت علاقه دارم..یک فصل

اگر کار بیشتری انجام دادم بازم اطلاع میدم...
ممنونم.از کمکت هات دریا جان
من جنین شناسی خواستم بخونمم فقط عمومی رو تصمصم دارم بخونم.ترم 2 دانشجویی یادمه اینقدر بهش علاقه داشتم که هر جلسه نواریون میکردم با شکل ها پیش میرفتم و گاهی مثل استاد میرفتم روی سن می ایستادم درسو برای استاد و دانشجویانی که نمیخواندند توضیح میدادم.ولی آخرشم نمرم کم شد.ولی یاد ایامی که گذشت

آخرین ویرایش:

royaaaaa

New member
سلام دوستان منم امروز جمعه بود شروع کردم و فصلای1و2ویلیامز
1فصل بهداشت روخوندم
از شنبه تا5شنبه:2فصل از ویلیامز ...1فصل زنان که بیشتر بخش واژینیت ها رو دوس دارم بخونم ........1فصل بهداشت.........بقیه زمانم برا فاینال میذارم...
زبانم از504میخونم لزگی ندارم...
قبل از شروع درس مطالب قبلی رو مروری میکنم...
:ad54ad:

royaaaaa

New member
بچه ها چرا نمیاین برنامه هاتونو بگین....
خیلی ساکتین:smiliess (2):
دارم از روحیه میوفتم ها!!!!!!!!!!!!!!!
::sadsmiley:

bahram-68

New member
برای انجام تمام کارهای مهم خود مهلت تعیین کنید . این کار به عنوان یک نظام تسریع عمل می کند و موجب عملکرد عالی می شود .
برایان تریسی

samie

New member
سلام وقتی شنیدم قبول نشدی خیلی ناراحت شدم!
خودم قبول نشدم ناراحت نبودم! ان شاا.. سال آینده قبول میشی من مطمئنم
قبلا عضو "آزمون ارشد مامایی " بودم با نام کاربری "سامی"

سلام همکار خوبم....چه کتابایی رو لازم دارید؟
من نیت کرده بودم قبول بشم تمام کتابهایی که همکارام بهش نیاز دارند رو در اختیارشون قرار بدم ولی از اونجایی که قبول نشدم بازم حاضرم هر کتابی رو مایل باشید براتون بفرستم.

آخرین ویرایش:

royaaaaa

New member
سلام یه سوال داشتم آیا خوندن خلاصه ویلیامزا(که گلبان منتشرکرده خلاصه 3جلدشه)بهتره یا خود ویلیامزا برای ارشد؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید

آخرین ویرایش:

fagoli

New member
سلام یه سوال داشتم آیا خوندن خلاصه ویلیامزا(که گلبان منتشرکرده خلاصه 3جلدشه)بهتره یا خود ویلیامزا برای ارشد؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید

سلام رویا جوون.خلاصه اصلا کتاب خوبی برای شرو نیست اگرم میخوای بخونیش بذار برا آخر کار .برا مرور خوبه.

fagoli

New member
سلام بچه ها این روزا سرم خیلی شلوغه بابا بزرگم بدجوری مریض شده براش دعا کنید.اصلا نه وقت ونه حوصله درس خوندن رو دارم.

darya63

New member
لطفا راهنماییم کنید

دوست من برا ارشد هرچی گرفتی دستت بخونی بخون ولی...همونو قورت بده
چون ذهنت به همون عادت میکنه
اینم کار اشتباهیه اول رفرنس بخونی و اون اخرا چکیده.اصلا توصیه نمیشه
من خودم از رفرنس اصلی خوندم ولاغیر
اما دوستم با رتبه 12 پارسال فقط و فقط همین چکیده رو خوند

اما توصیه اساتیدی مثل خانم تقی زاده:بچه های ارشد مامایی تا میتونید فقط رفرنس بخونیدمخصوصا برای بارداری و زنان
واگر نه همون چکیده با تونو اینقدر بخونید تا حفظ حفظ بشید

fagoli

New member
سلام بچه ها من ه چی گشتم کتاب بهداشت مادر وکدک سوسن پارسا گیرم نیومد به نظرتون کتاب شجاعی رو بخونم خوبه؟

royaaaaa

New member
سلام بچه ها من ه چی گشتم کتاب بهداشت مادر وکدک سوسن پارسا گیرم نیومد به نظرتون کتاب شجاعی رو بخونم خوبه؟

والاه عزیزم من شخصا کتاب شجاعی رو ندیدم.ولی تو نمایشگاه کتاب تبریز که مهرماه اکثرا برگزار میشه سوسن پارسا رو خریدم و انتشاراتش سنجشه شمارشم88318600هست زنگ بزن ببین واست میفرستن.

اگه از دوستان دیگه در مورد کتاب شجاعی میدونن راهنماییت میکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا