سلام! من رشته ليسانسم بهداشت محيط بود اما براي ارشد ميخوام ايمني و بهداشت بخونم! واسه همين مباحثي كه ميخونم كاملا متفاوته! مجبورم همه ي كتاب هارو يه بار بخونم تا تازه باهاش آشنا شم! هيچ ذهنيتي هم از نحوه ي سوالات ندارم:smilies-azardl (181
ميشه يكم تو نحوه ي خوندن و نكته برداري كمكم كنين؟:sadsmiley:
درباره ي اهميت سم شناسي چراغعلي با اصول و روش هاي توليد سوسيس كالباس هم ميخواستم بدونم! چون نتونستم اين 2 تا رو تهيه كنم! چون تغيير رشته دارم ميدم همش استرس دارم كه قبول نشم:sad:
براي خوندن هم كتابو فصل فصل ميخونم! البته هر فصلو به پارت هاي 10-20 صفحه اي بخش بندي كردمو ميخونم! ولي كلا فصل ها رو تموم ميكنم! مثلا تا پايان فصل 3 همه ي كتاب ها رو ميخونم بعد ميرم فصل 4!
بعد اينكه آيا كتاب تستي هست كه بشه همزمان با خوندن كاركرد باهاش؟ تا اونجايي كه اطلاع دارم اين رشته, رشته ي جديديه و چند ساله اومده (فك كنم از 88) و جز سولات خود كنكورش من نتونستم هيچ كتاب تستي براي تمرين پيدا كنم!:smiliess (12):
ممنون ميشم كمكم كنين!
سلام
راجع به منابعی گفتین
سم شناسی مواد غذایی دکتر چراغعلی که سخت گیر میادش ولی اصلا دلیل بر استرس نمیشه چون همون منبع دوم یعنی صول بهداشت مواد غذايي دكتر نوردهر ركني جاشو پر میکنه...
درباره کتاب روش هاي توليد سوسيس كالباس بگم که این کتاب هم قدیمی و البته بازهم نادره ....
من پارسال از همون انتشارات بهشتی پیداش کردم ولی اصلا کتاب پرمحتوایی نیست...
اگه مباحث این رشته براتون تازگی زیادی دارن سعی کنین درس شیمی مواد شروع کنین...که مباحثش پایه ای ترن
اگه وقت خودتونو خیلی کم میبینین روی مباحث پرسوال مانور بدین...شیمی مواد(پروتین-کربو-....
میکروب...فساد و معرفی میکروارگانیسم ها....)