سلام بچه ها ... به نظرتون کدوم کتاب بهتره بخرم ؟
گنجینه یا درسنامه ؟
بهداشت و ایمنی مواد غذایی - فروشگاه علوم پزشکی: CD | کتاب | جزوه | آزمون
گنجینه یا درسنامه ؟
بهداشت و ایمنی مواد غذایی - فروشگاه علوم پزشکی: CD | کتاب | جزوه | آزمون
سلام.
بچه ها تعداد شرکت کننده های پارسال 623نفر بودن که21نفر دولتی و 10 نفر شبانه با سه تا مازاد انتخاب شدن.
سرزنده من کتاب درسنامه دارم کتاب خوبیه ولی کتاب کنجینه رو ندیدم.
سلام.
بچه ها تعداد شرکت کننده های پارسال 623نفر بودن که21نفر دولتی و 10 نفر شبانه با سه تا مازاد انتخاب شدن.
سرزنده من کتاب درسنامه دارم کتاب خوبیه ولی کتاب کنجینه رو ندیدم.
آره میرسی سرزنده این آخرا دیگه مهمه سعی کن از وقتی که مونده خوب استفاده کنیمن دارم از استرس می میرم آخر این هفته فقط شیمی رو تموم میکنم دیگه هیچی رو هنوز نخوندم هرچی خوندم از پارساله برای کنکور صنایع بوده
می رسم آیا ؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t
مرسی پیام ... چند سال کنکور رو داره ؟ پاسخهاش تشریحیه ؟
سلام آقا پیام
ببخشید شما تعداد شرکت کننده های پارسال رو از کجا به دست آوردید؟ چون چند سال هست که اعلام نمیکنن و من برای رشته علوم بهداشتی در تغذیه میخواستم بدونم اما جایی ندیدم.
آره میرسی سرزنده این آخرا دیگه مهمه سعی کن از وقتی که مونده خوب استفاده کنی
سلام!
من خيلي وقته نيومدم تو تاپيك! راستش يه مدت هم تنبل شده بودم هم درگيريات ذهني بود نميذاشت خوب بخونم! اگه با خوندن خوب بعد عيد بشه 13 آورد كه عاليه! اگه خدا بخواد تا آخر اين هفته همه ي كتاب هايي رو كه دارم يه دور روزنامه اي تموم ميكنم! اولاي كتاب يادم نمياد50):
اميدوارم بتونم بعد عيد پوشش بدم اين ضعفمو! درسنامه رو منم گرفتم واسه مرور خيلي خوبه!
من كلن با درسنامه 7 تا كتاب دارم: ميكروب ادامز، شيمي فاطمي، تكنولوژي فاطمي، شير گيتي كريم، اصول بهداشت ركني با ايماندل كه همشو از طريق لينك هاي بچه هاي همين گروه جمع كردم و بابتش ممنونشونم و براشون آرزوي قبولي و موفقيت دارم!:rose:
سلام الهام دانشگاه زده بودن
رفتم دانشگاه عکس میگیرم میزارم برات
راستی بچه هایی که کتاب درسنامه رو دارین زبان رو هم ترجمه کرده و لغاتش رو جدا کرده ؟
سلام کتایون جان
اگه درباره صحبت من میگی ... من و دوستم پارسال شروع کردیم واسه ارشد صنایع غذایی وزرات علوم اما خیلی سنگین بود و هر دو ولش کردیم
دوستم از کلیات فقط کتاب رکنی رو داشت و کتاب سردخانه رو هم نداشت
خلاصه گفت قبل عید دیگه ول کرده بود و اردیبهشت شروع کرد و الان دانشجوئه
ولی روزنامه ای فایده نداره ... یعنی هرفصل رو که میخونی مرور کوتاه لایتنر بذار براش و جتما تست های فصلش رو ببین
سلام سلاااااااااااام
چه خبرا بچه ها؟
راستی آزمونای این رشته از سال 88 بوده ، میشه 5 سال ؟
سلام بچه ها! بچه هااااااااا؟ كمكم كنين پيليززززززززززز!
من يه دور روزنامه اي همه كتاب هارو خوندم اما الان هيچ برنامه اي واسه خوندن ندارم! از روز اول عيد برا خودم الكي ميچرخم! هر كاري ميكنم الا درس خوندن! عذاب وجدان يه طرف، حس قبول نشدن با اين وضع خوندن هم يه طرف! خيلي ناراحتمممممممممممم:13::sadsmiley::smiliess (2):