سلام دوست عزیز
ایمیل بدید تا سردخانه ایماندلو واستون بفرستم
کتاب بهداشت و فناوری شیر دکتر کریم و بجای کتاب ذکر شده در منابع بخر درواقع با اون زیاد فرقی نداره
برای آلاله ؛پیام ؛ماهک و اون یکی دوستمون که ایمیلش علی شمسی بود.
کتاب ایماندل فرستادم.
لطفا چک کنین و اگه مشکلی بود ؛ همینجا یا به همون آدرس ایمیل برام بفرستین.
ماهک ممکنه برای شما تکراری یا کم و زیاد فرستاده باشم -بخاطر آندرلاین یه بار اشتباه فرستادم- .
پ.ن: الان چک کردم چندتا بچه های دیگه هم ایمیل دادن ؛من دیگه از وقت خوابم گذشته ؛شما زحمت اونا رو بکشین.
shamsiali=solarbeh همون سولاربه خودمون؟
بچه ها چک کردم-پرینت گرفتم- دیدم ناقص فرستادم ؛الان کاملش می کنم.شمام لطفا زودتر دانلود کنین و چکش کنین که کامل داشته باشینش .
فاطیما و miran برای شما هم خودم میفرستم.
سلام به همه.بچه ها حالتون چطوره؟ چرا نیستین؟ درساتون چطور پیش میره؟واسه من خوبه خدا رو شکر.
OK-I will send[
تورو خدا واسه من هم بفرستين واااي چند بار گفتم ولي كسي برام نفرستاد تورو خدا اگه دارين واسم بفرستين.
Saeedeh_xl@yahoo.com خدا خير تون بده تورو خدا زود برام بفرستين.
OK-I will send[
تورو خدا واسه من هم بفرستين واااي چند بار گفتم ولي كسي برام نفرستاد تورو خدا اگه دارين واسم بفرستين.
خيلي خيلي خيلي ممنونمOK-I will send
- - - Updated - - -
OK-I will send
OK-I will send
- - - Updated - - -
OK-I will send
سلام سرزنده حق با شماس بچه ها فعال نیستن منم ناراضیم.منم شنیدم فقط سر فصل هاش مهمه.راستی اهمیت این بسته های آموزشی چجوریه به نظرتون بچه ها ارزش داره یا نه بگیریم؟
سلام.بچه ها چرا اینجا بوی درس خواندن نمیاد؟ :motat:
یه ذره بیاین از برنامه هامون بگیم انگیزه و انرژی بگیریم از همدیگه :ad54ad:
خوب من شیمی فاطمی رو تازه شروع کردم و لیپید و کربوهیدرات رو تو برنامه 10 روزه گذاشتم تموم کنم
شما هم یه ذره از برنامتون بگین :smiliess (3):
راستی دوست من 2 سال پیش که امتحان داده بود گفت ویدا پروانه فقط تیترهاش رو خونده و ریز ریز نرفته کتاب آزمایشاتش رو بخونه
شما کنکور پارسال رو دیدین ؟ از کتاب ویدا پروانه ریز به ریز سوال دادن ؟ :smilies-azardl (181
برای منم لطفا بفرستید[
سلام! من رشته ليسانسم بهداشت محيط بود اما براي ارشد ميخوام ايمني و بهداشت بخونم! واسه همين مباحثي كه ميخونم كاملا متفاوته! مجبورم همه ي كتاب هارو يه بار بخونم تا تازه باهاش آشنا شم! هيچ ذهنيتي هم از نحوه ي سوالات ندارم:smilies-azardl (181
ميشه يكم تو نحوه ي خوندن و نكته برداري كمكم كنين؟:sadsmiley:
درباره ي اهميت سم شناسي چراغعلي با اصول و روش هاي توليد سوسيس كالباس هم ميخواستم بدونم! چون نتونستم اين 2 تا رو تهيه كنم! چون تغيير رشته دارم ميدم همش استرس دارم كه قبول نشم:sad:
براي خوندن هم كتابو فصل فصل ميخونم! البته هر فصلو به پارت هاي 10-20 صفحه اي بخش بندي كردمو ميخونم! ولي كلا فصل ها رو تموم ميكنم! مثلا تا پايان فصل 3 همه ي كتاب ها رو ميخونم بعد ميرم فصل 4!
بعد اينكه آيا كتاب تستي هست كه بشه همزمان با خوندن كاركرد باهاش؟ تا اونجايي كه اطلاع دارم اين رشته, رشته ي جديديه و چند ساله اومده (فك كنم از 88) و جز سولات خود كنكورش من نتونستم هيچ كتاب تستي براي تمرين پيدا كنم!:smiliess (12):
ممنون ميشم كمكم كنين!