مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Leyli002

New member
عزیزم ساختارارو پشت سر هم نخون کههههه!!!
ساختمان و متابولیسم اگه باهم خونده بشن بهتر یاد میگیری.
هورمون هم برا مرحله پایانیه چون نیازه همه ترکیبات الی رو یاد گرفته باشی.

یه سری این کاروکردم تا لیپیدا خوندم از یه ی داغون.الان هیچی یادم نیس :1dco2x0p1lilzhfpg1tولی حق با توست با ساختار خونده بشه بهترتره ه ه:a2d3:

raskolnikov

New member
اتفاقا اولاش که ساختاره آسون تره ...
پس وارد متابولیسم بشی چی میگی ؟؟!!!
بهتره اینکارو نکنی ! بهتره اول به ساختار مسلط شی و بعد وارد متابولیسم شی ...
نه فرقی نداره !
هر ساعتی که راحتی درس بخون ، خودت میگی روزا تمرکز ندارم ! پس چه جوری می خوای بخونی ؟
ساعتای روز رو که تمرکزت کمتره واسه زبان بذار خب
من خودمم شبا بیدارم اکثرا...

بابا متابولیسم خیلی بهتر از ساختاره! باز یه ذره جذابیت داره!
البته من بیوشیمی یک رو از اول درست نخوندم، سر ک ل اس هم درست نرفتم، به خاطر همینم مشکل دارم.
ولی بیوشیمی دو که همون متابولیسم باشه رو خوب خوندم و کلا مسلط ترم! :smilies:
کل اعتماد به نفسِ من یکی به خاطر بیوشیمی 2ه یکی هم ژنتیک! وگرنه که الان کلا قطع امید کرده بودم با این وضع درس خوندنم! :sadsmiley:

کلا 10 صفحه لودیش خوندم این دو سه روزه!

baran1001

New member
امروز 1ساعتو نیم 19 ص ژنتیک پایه
617919_sneezing.gif

باز برگشتم از اول بخونم(تقریبا نصفشو خونده بودم اما یادم رفته بود)

- - - Updated - - -

امروز 1ساعتو نیم 19 ص ژنتیک پایه
617919_sneezing.gif

باز برگشتم از اول بخونم(تقریبا نصفشو خونده بودم اما یادم رفته بود)

Maryam.A

Well-known member
به نظر من بیوشیمی بسیار فرار و سخته:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خدا ایشالا خودش کمکمون کنه
دیروز:فقط زبان + مهمونی
امروز: 200ـ 300 تا تست بیوشیمی + زبان

dilak

New member
سلام دوستای گلم.امروزرفتم آموزشگاه dr.kh.چه ها نمیدونم آزمون 12 یا 8مرحله ای بثبتنامم.خودم فکر میکنم 12مرحله ای بهتره چون آز آذرشروع میشه وآخرای ترمه ومنم میخوام بیشتر واحدامو این ترم ور دارم.ولی خوب گرونه یکم:smiliess (11):ازطرفی حجم مباحثم کمه .ولی 8 مرحله ای ازمهره منم تا اول ابان برنامه ی خودمو دارم.شماها میخواین چه کارکنین؟
من 12 مرحله ای ثبت نام میکنم می گن آخه برنامه ریزیش دقیقتره زابانشم میخوام برم خیلی گرونه رحم ندارن که

Leyli002

New member
آره تازه خانومه داشت مخمو میزدکه با12مرحله ای 10مرحله ای علومم ثبتنام کنم که بهم اساسی تخفیف بدن:smiliess (15):

parvaneh.g

New member
امروز کم خوندم صب پاشدم دیدم همسترام گم شدن :sadsmiley: کل خونرو گشتمو بهم ریختم از آخر زیر تخت شلوغ داداشم پیداشون کردم.به خدا انقد گریه کردم!!!!!زبان و ژنتیک خوندم

Leyli002

New member
دیرزوپریروز:1متن زبان+مرور2متن با لغاتشون+مرور10ص بیوشیمی+مرورفیش های زبانوژن وبیو+مهمونی.وای که چقدرنیاز داشتم فامیلامونوببینم:black_eyed:

serin

New member
امروز کم خوندم صب پاشدم دیدم همسترام گم شدن :sadsmiley: کل خونرو گشتمو بهم ریختم از آخر زیر تخت شلوغ داداشم پیداشون کردم.به خدا انقد گریه کردم!!!!!زبان و ژنتیک خوندم

هممممممممممممممممممممستتتتتتتتتتتتتتتتترکوچچچچچچچچولوو.خیلی نازن.منم دوستشون دارم اما خودم ندارم:dadad4:
چنتا داری؟

shiren

New member
امروز ودیروز ژن فصل پنجم هزاره +یه کم زبان و مرور ژن بیو و سلولی رو که فعلا بوسیدم گذاشتم کنار فقط خلاصه هاشونو مرور میکنم ولی خیلی لاکپشتی میرم جلو چرا اینجوریه بچه ها بخاطر تابستونه ؟!:sadsmiley:

serin

New member
این بیوشیمی منو کشت.اگه متابولیسمارو نداشت حاضر نبودم بخونمش.
امروز شروعش کردم اما چه شروعیییییی.فقط 3 ص خوندم.
گزارش امروز:13ص ژنتیک+مرور دیروز+2درس 504+15 تست ژنتیک+3ص بیوشیمی
شب اگه تونستم لزگی میخونم

serin

New member
امروز ودیروز ژن فصل پنجم هزاره +یه کم زبان و مرور ژن بیو و سلولی رو که فعلا بوسیدم گذاشتم کنار فقط خلاصه هاشونو مرور میکنم ولی خیلی لاکپشتی میرم جلو چرا اینجوریه بچه ها بخاطر تابستونه ؟!:sadsmiley:

اصلا نگران نباش.راه می یوفتی.
سعی نکن برنامت فشرده باشه.اروم اروم پیش برو.
هر دو رو نذار کنار.حداقل یکیشو شروع کن.وقتی راه افتادی اون یکیو هم شروع کن
تا اخر تابستون رو نحوه مطالعت کار کن.از مهر دیگه همه کاملا جددددددددددی شروع میکنن

parvaneh.g

New member
امروز 3 ساعت ژنتیک+1 ساعت بیوشیمی و 1 ساعت سلولی مولکولی.الانم می خوام زبان بخونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا