مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

melodi6908

New member
ازمون تابستون شهریور ماهه؟جامعه؟
مندی جان مگه تو اهل تهران نیستی.چه فرقی می کنه 8 یا 12 مرحله ای شرکت کنی
اما اگه نظر منو بخوای 8 مرحله ای خوبه.چون هم از مهر شروع میشه هم فاصله بین ازمونا زیاده.
تابستونم که شروع کردی.پس زیاد اذیت نمیشی

کاملا موافقم

faeghe.hosseyni

New member
رقیب عزیز...
من نه جایی رو تایید میکنم و نه تکذیب ، ولی فقط تجربه مو میگم که آزمون های تالیفی اکثراً اشکال علمی زیاد دارن.. حتی آزمونای سازمان سنجش برای کنکور وزارت علوم. اما شما میتونین تست های کنکور های 10 سال اخیر رو به صورت مبحثی و جزء به جزء ( حتی با توضیح این که چرا 3 گزینه دیگه غلط هستن و درستشون چی میشه) کار کنین..
همینطور برای درس سلولی مولکولی و بیوشیمی میتونید به نمونه سوالات کنکور بچه های بیوتکنولوژی با بقیه رشته ها که درس مشترک داریم مراجعه کنین..به نظر من سوالات کنکور های گذشته بیشتر و بهتراز هر منبع و آزمون جامعی میتونه کمکتون کنه.
... حرف دیگه اینه که چون همه ی داوطلب های کنکور تو این آزمون ها شرکت نمیکنن و چندین آزمون برگزار میشه جامعه ی آماری گرچه گسترده ، اما باز هم نقص داره.
و گاهی متاسفانه رتبه و درصدهایی که توی آزمون ها میارید ممکنه به شما اعتماد به نفس کاذبی بده که شما رو تا حدی به عقب بکشونه ( چون فکر میکنین که مثلا با رتبه ی 8 تو جامعه ی 300 نفری خیلی جلو هستین ؛ در حالی که بخشی از داوطلب ها رو که عمدتاً قَدر هم هستن ناخود آگاه حذف کردین..)
خیلی دنبال اسم و آزمون و آموزشگاه نباشید....سعی کنین نمونه سوالات کنکور رو از خود کنکور جدا کنین...مطمءناً هیچ کس بهتر از خودتون نقاط ضعف و قوت شما رو تشخیص نمیده..

این نظر من ، ولی با این حال
" ...صلاح مملکت خویش خسروان دانند"

مهنام جونم و بقیه دوستان با تجربه میشه بگید واسه رشته ژنتیک آزمون کجا خوبه؟ و اگه خ ل ی ل ی خوبه چند مرحله ایش؟

Maryam.A

Well-known member
:ad54ad:بچه ها یه خبر بالاخره من کتاب خریدم

آقا من فصل 1 امری خوندم
خیلی سال و اسم داشت ولی خب
باید چند باری خونده شه تا تو ذهن جا پیدا کنه

parvaneh.g

New member
بیوشیمی:25% از آب و ph. ژنتیک مبحث ناهنجاری های کروموزومی تمووووووووووم.زبان درس 4 504.ژنتیک خیلی بود برا همین بیوشیمی کم خوندم:shocked:

هما.نوري

New member
مريم جون كتاب تافل رو ديدم به نظرم سخت تر از 504بود من 504 ترجمه رودارم ولي تافل نه .فعلا تا ترجمه تافلو گير بيارم 504 ميخونم

_30min_

New member
خدار رو شکر:a2d3:
بالاخره فارغ التحصیل شدم:thanks:
میکروبیولوژی 6 ترمه تموم شد:a2d3:
خدااااااااااااااااا خوشحالمممممممممممممممممممممممممممممم
البته اگه این استاد امتحان آخریه پاسم کنه که انشاالله پاس میکنه
ولییییی مادر پدره گیر دادن برم کارآموزی بابا من به کی بگم آدم کار کردن نیستم:65d6a5d6s:

Maryam.A

Well-known member
خدار رو شکر:a2d3:
بالاخره فارغ التحصیل شدم:thanks:
میکروبیولوژی 6 ترمه تموم شد:a2d3:
خدااااااااااااااااا خوشحالمممممممممممممممممممممممممممممم
البته اگه این استاد امتحان آخریه پاسم کنه که انشاالله پاس میکنه
ولییییی مادر پدره گیر دادن برم کارآموزی بابا من به کی بگم آدم کار کردن نیستم:65d6a5d6s:

آفرین 30min رتبه 1 سال دیگه توییا
درس مرس تموم شد ما حالا 30 واحد داریم

faeghe.hosseyni

New member
هعی...بزار درد و دل کنم ، بخدا خودمم موندم چکار کنم..زندگیم رو هواست..همش بخاطر اون زبان مزخرف!
نمیدونم دعا کنم امسال قبول شم برم حتی شهرستان...یا دعا کنم قبول نشم که سال آینده با درصد های بهتر تهران بمونم..
نمیدونم دعا کنم انتخاب رشته ی علوم رو قبول شم..یا اونم بذارم واسه سال دیگه ، رتبه ی علومم 400 شده.
من میدونم..الان خدا هم از دست من گیج شده! بس که دعاهای ضد و نقیض کردم
نمیدونم ...واقعاً نمیدونم صلاح چیه... الان به یه جایی رسیدم که میگم " دیگه هرچی خدا بخواد " ...ولی باز ته دلم میگم : یعنی میشه امسال...
خدا اگه جای ما آدما بود تا حالا صد دفعه منو سر به نیست کرده بود!!!
با این خواسته های چپر چلاقم!

faeghe شما نیا قبولی امسال
باور کن خودتو اذیت می کنی
شنیدم امسال قراره سوپرایز شید
ظرفیتا بره بالا

Maryam.A

Well-known member
ایشالا هرچی به صلاحته
این بهترین دعاإ
چون ما از هیچی خبر نداریم
خودتم سرزنش نکن
حالا تا جوابا میتونی استراحت کنی
یا زبان بخونی بیشتر ازین خسته میشی
ولی من یکی خدایی برا همتون دعا می کنم

_30min_

New member
هعی...بزار درد و دل کنم ، بخدا خودمم موندم چکار کنم..زندگیم رو هواست..همش بخاطر اون زبان مزخرف!
نمیدونم دعا کنم امسال قبول شم برم حتی شهرستان...یا دعا کنم قبول نشم که سال آینده با درصد های بهتر تهران بمونم..
نمیدونم دعا کنم انتخاب رشته ی علوم رو قبول شم..یا اونم بذارم واسه سال دیگه ، رتبه ی علومم 400 شده.
من میدونم..الان خدا هم از دست من گیج شده! بس که دعاهای ضد و نقیض کردم
نمیدونم ...واقعاً نمیدونم صلاح چیه... الان به یه جایی رسیدم که میگم " دیگه هرچی خدا بخواد " ...ولی باز ته دلم میگم : یعنی میشه امسال...
خدا اگه جای ما آدما بود تا حالا صد دفعه منو سر به نیست کرده بود!!!
با این خواسته های چپر چلاقم!
قبولی بابا بیخیال
یعنی انشاالله اگه صلاح باشه قبولی

آتش سرد

New member
سلام دوستان.
من کتاب ژنتیک توماس جلد یک و دو رو دارم.کاملا نو و بدون خط خوردگی. با تخفیف.......
هرکی میخواد پیام خصوصی بذاره.

Maryam.A

Well-known member
بچه ها من تا الان زبانم و خوندم و فصل 1 امری دوره کردم
بیوهم هنوز دستم نرسیده
وقتی روزه می گیرم مفیدترم
:smiliess (3):

هرکی پیشواز رفته و روزس التماس دعا

baran1001

New member
بچه ها من تا الان زبانم و خوندم و فصل 1 امری دوره کردم
بیوهم هنوز دستم نرسیده
وقتی روزه می گیرم مفیدترم
:smiliess (3):

هرکی پیشواز رفته و روزس التماس دعا
آفرین گلم خوب بخون
روزتم قبول باشه خانومی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا