سلام بچه ها.واسه لودیش کدوم ترجمه خوبه؟؟اینجا لودیش سه جلدی انتشارات خانه ی زیست شناسی رو دارن فقط...دیگه اینکه واسه امری چه کتاب تستی بگیرم؟؟
سلام بچه ها.واسه لودیش کدوم ترجمه خوبه؟؟اینجا لودیش سه جلدی انتشارات خانه ی زیست شناسی رو دارن فقط...دیگه اینکه واسه امری چه کتاب تستی بگیرم؟؟
مهنام جونم و بقیه دوستان با تجربه میشه بگید واسه رشته ژنتیک آزمون کجا خوبه؟ و اگه خ ل ی ل ی خوبه چند مرحله ایش؟
مرسی از راهنماییت عدددیی دددم اما من باید تحت فشار باشم چندتا رقیب و چندتا درصد بهتر از خودم ببینم تا جو درس خوندن بگیرتم واسه همین می خوام آزمون بدم که حساب کار دستم بیادسلام به نظر من لازم نیست حتما ازمون بدین... اما لازمه به خودتون تعهد بدین که زمان رو از دست ندین...
به نظر من طبق یه برنامه که برای خودتون مینویسین برین جولو در انتهای هر ماه همون مباحث 60 تا تستشو به عنوان ازمون بزنین.....
موفق باشی:riz304:
وای مریم اینجایی؟ وقت استراحتم بوداااا به خدا رفتم سر درسسسسسس:smilies-azardl (18140):
مرسی شیطونک جون..سلام ليلي خانوم...
برای تست امری کتاب خاصی نداریم.. شما باید کتاب تست ژنتیک بخونین... یه مجموعه تست هست مال نجات مهدیه اون خوبه.... همه تست ها رو داره...
لودیش هم ترجمه عباس بهادر سه جلدیه میتونین باهاش همه تست هارو بزنین ایشالا..
خوب بخونین:a2d3:
مرسی از راهنماییت عدددیی دددم اما من باید تحت فشار باشم چندتا رقیب و چندتا درصد بهتر از خودم ببینم تا جو درس خوندن بگیرتم واسه همین می خوام آزمون بدم که حساب کار دستم بیاد
سلام مریم جون.این که گذاشتی خیلی کمکم کرد.منابع رو دارم ولی نصف ونیمه..
سلام خانومی...بچه ها نظرتون درمورد کتاب ژنتیک استانفیلد چیه؟؟؟؟؟؟؟این کتاب بهتره یا از یک تا ژنومیک دکتراکرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدومش کاملتر وبهتره؟؟؟؟
بچه ها کسی هست که کتاب ژنتیک استنسفیلد را خونده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟اگه هس میشه یه توضیح مختصر در مورد فصلای کتاب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیطونک جون حالا که شما زحمت می کشید
دارید تاپیک مارو می چرخید
یه سوال؟
امری ترجمه کیو بگیرم؟؟؟؟
مریم خانوم هنو کتاب نداری؟؟؟:New (6)::motat:
من خودم ترجمه تقی اکبری دارم واونو خوندم... ...بد نبود روان بو دترجمه اش.
تلاش تلاش تا قبولی:a2d3:
سلام امتحانا خوب پیش میره؟
امیدوارم فقط زودتر پیش بره که بپیوندم به شماهاا خوبیو بدیش مهم نیسستتتتتتتتتتتتتتت :13: