مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Leyli002

New member
سلام بچه ها.واسه لودیش کدوم ترجمه خوبه؟؟اینجا لودیش سه جلدی انتشارات خانه ی زیست شناسی رو دارن فقط...دیگه اینکه واسه امری چه کتاب تستی بگیرم؟؟

mandy

New member
مهنام جونم و بقیه دوستان با تجربه میشه بگید واسه رشته ژنتیک آزمون کجا خوبه؟ و اگه خ ل ی ل ی خوبه چند مرحله ایش؟

حسان

Well-known member
سلام بچه ها.واسه لودیش کدوم ترجمه خوبه؟؟اینجا لودیش سه جلدی انتشارات خانه ی زیست شناسی رو دارن فقط...دیگه اینکه واسه امری چه کتاب تستی بگیرم؟؟

سلام ليلي خانوم...
برای تست امری کتاب خاصی نداریم.. شما باید کتاب تست ژنتیک بخونین... یه مجموعه تست هست مال نجات مهدیه اون خوبه.... همه تست ها رو داره...

لودیش هم ترجمه عباس بهادر سه جلدیه میتونین باهاش همه تست هارو بزنین ایشالا..

خوب بخونین:a2d3:

حسان

Well-known member
مهنام جونم و بقیه دوستان با تجربه میشه بگید واسه رشته ژنتیک آزمون کجا خوبه؟ و اگه خ ل ی ل ی خوبه چند مرحله ایش؟

سلام به نظر من لازم نیست حتما ازمون بدین... اما لازمه به خودتون تعهد بدین که زمان رو از دست ندین...

به نظر من طبق یه برنامه که برای خودتون مینویسین برین جولو در انتهای هر ماه همون مباحث 60 تا تستشو به عنوان ازمون بزنین.....

موفق باشی:riz304:

mandy

New member
سلام به نظر من لازم نیست حتما ازمون بدین... اما لازمه به خودتون تعهد بدین که زمان رو از دست ندین...

به نظر من طبق یه برنامه که برای خودتون مینویسین برین جولو در انتهای هر ماه همون مباحث 60 تا تستشو به عنوان ازمون بزنین.....

موفق باشی:riz304:
مرسی از راهنماییت عدددیی دددم اما من باید تحت فشار باشم چندتا رقیب و چندتا درصد بهتر از خودم ببینم تا جو درس خوندن بگیرتم واسه همین می خوام آزمون بدم که حساب کار دستم بیاد

mandy

New member
وای مریم اینجایی؟ وقت استراحتم بوداااا به خدا رفتم سر درسسسسسس:smilies-azardl (181:(40):

Leyli002

New member
سلام ليلي خانوم...
برای تست امری کتاب خاصی نداریم.. شما باید کتاب تست ژنتیک بخونین... یه مجموعه تست هست مال نجات مهدیه اون خوبه.... همه تست ها رو داره...

لودیش هم ترجمه عباس بهادر سه جلدیه میتونین باهاش همه تست هارو بزنین ایشالا..

خوب بخونین:a2d3:
مرسی شیطونک جون..

حسان

Well-known member
مرسی از راهنماییت عدددیی دددم اما من باید تحت فشار باشم چندتا رقیب و چندتا درصد بهتر از خودم ببینم تا جو درس خوندن بگیرتم واسه همین می خوام آزمون بدم که حساب کار دستم بیاد

من زیاد از ازمون ها خبر ندارم... اما میتونین جو این جارو طوری کنین که در عین صمیمیت رقابت کنین...

حسان

Well-known member
بچه ها نظرتون درمورد کتاب ژنتیک استانفیلد چیه؟؟؟؟؟؟؟این کتاب بهتره یا از یک تا ژنومیک دکتراکرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدومش کاملتر وبهتره؟؟؟؟
سلام خانومی...

کتب حسن اکرمی برای وزارت علوم خیلی خوبه.. اما خط به خطش نکته داره... باید خوب خوب بخونیش
موفق باشی:rose:

Maryam.A

Well-known member
شیطونک جون حالا که شما زحمت می کشید
دارید تاپیک مارو می چرخید
یه سوال؟
امری ترجمه کیو بگیرم؟؟؟؟

حسان

Well-known member
بچه ها کسی هست که کتاب ژنتیک استنسفیلد را خونده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟اگه هس میشه یه توضیح مختصر در مورد فصلای کتاب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بر شما...من یه نیگاه به ژنتیک استنسفیلد انداختم... این کتاب برای طول ترم بد نیست گرچه بچه های دبیرستان های خاص میخونن برای کمکی بخش ژنتیک... بیشتر مسئله داره...به نظرم برا کنکور زیاد خوب نیست

حسان

Well-known member
شیطونک جون حالا که شما زحمت می کشید
دارید تاپیک مارو می چرخید
یه سوال؟
امری ترجمه کیو بگیرم؟؟؟؟

مریم خانوم هنو کتاب نداری؟؟؟:New (6)::motat:
من خودم ترجمه تقی اکبری دارم واونو خوندم... ...بد نبود روان بو دترجمه اش.

تلاش تلاش تا قبولی:a2d3:

Maryam.A

Well-known member
مریم خانوم هنو کتاب نداری؟؟؟:New (6)::motat:
من خودم ترجمه تقی اکبری دارم واونو خوندم... ...بد نبود روان بو دترجمه اش.

تلاش تلاش تا قبولی:a2d3:

مرسی از راهنماییت نه
من تنبلم باید ک ل ا س برم ا
ما تابستون باید خودم بخونم
شما مدیر تاپیک ما شدید؟:applause:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا