parvaneh.g
New member
کلا امری هر فصلش 1 هفته طول می کشه:25r30wi:من خیلی کم خوندم
5 ص از فصل 2 امری
1درس 504:65d6a5d6s:
کلا امری هر فصلش 1 هفته طول می کشه:25r30wi:من خیلی کم خوندم
5 ص از فصل 2 امری
1درس 504:65d6a5d6s:
فصل 2 امری فاجعست :New (6):کلا امری هر فصلش 1 هفته طول می کشه:25r30wi:
اما واسه من یکمی زیادی طول میکشه چون 1سالی هس که درسم تموم شده بعضی مطالب باید با مرور زیاد برگرده:13:کلا امری هر فصلش 1 هفته طول می کشه:25r30wi:
فصل 2 امری فاجعست :New (6):
نمیدونم شاید واسه من سخت بود :smiliess (7):حالا فاجعه که نه!!!ولی نکات ریز داره.به نظر من سرطان و ژنتیک ایمنی یه جوراییییییی فاجعست :smilies:
فصل 2 امری فاجعست :New (6):
همه همین مشکلو دارن هیچ جوره نمیشه سریع خوندش:dadad4:اما واسه من یکمی زیادی طول میکشه چون 1سالی هس که درسم تموم شده بعضی مطالب باید با مرور زیاد برگرده:13:
الکی مطلبو پیچوندهاین فصل که آسونه! قبلش یه کتاب توی حوزه مولکولی بخونید و بعد این فصل رو، هنوز به فصل های یه کوچولو سخت نرسیدید!
امیدوارم انشاالله موفق باشید.
الکی مطلبو پیچونده
ok مريم جون:rose: تافل راحت تره؟:33:
لغات یکسان توشون زیاده
اما مثالای 504 واقعأ سخته
برای تافل شاید نهایتأ 6تا لغت از دیکشنری نگاه کنی
اما 504 همش دیکشنری میخواد
خوندن 504 زیادی طول میکشه
چون مشاور بهم گفته گفتم به شماهم بگم که اذیت نشی
بچه ها من زنگ زدم خ ل ی ل ی واسه آزمون سوال کردم هم 12و 8 مرحله ای : خانومه گفت 12 مرحله ای معمولا جامعه آماریش بیشتره و3 تا آزمون جامع داره اما 8 مرحله ای 2 آزمون جامع داره که تواین آزمونا جامعه آماری هر دو با هم ادغام میشه بعدش گفت توی 12 مرحله ای سر فصل ها واسه امتحان کمتره و میرسید که همشو بخونید کلا تاکید داشت 12 مرحله ای بهتره چون یه آزمونم تو تابستون داره و قیمتاشم اینه 8 مرحله ای 180 و 12 مرحله ای 340 که اگه تو تابستون ثبت نام کنیم 300 میشه حالا من گیج شدم ای دوستان نظرتونو بگید تا من بالاخره بفهمم کدومو ثبت نام کنم:dadad4: