مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BioScientist

New member
فصل 2 امری فاجعست :New (6):

این فصل که آسونه! قبلش یه کتاب توی حوزه مولکولی(مبحث رونویسی، ترجمه، ترمیم) بخونید و بعد این فصل رو، هنوز به فصل های یه کوچولو سخت نرسیدید!

امیدوارم انشاالله موفق باشید.

آخرین ویرایش:

BioScientist

New member
الکی مطلبو پیچونده

یکی از دوستان ارشد ژنتیک پزشکی به من و دوستام میگفتن که امری رو باید حداقل 4 بار بخونید تا بفهمید اساسا چی میخواد بگه!!

گاهی وقت ها فصل های بعد تر که می خونید به فهم شما از مطالبی که قبلا خوندید کمک میکنه، یه وقتایی مثلا توی فصل7 درباره واژه ای گفته که چند تا فصل بعد تعریف اون واژه رو آورده!

یه تاپیک هست که Najma خانم درباره روش خوندن امری باز کرده بودند، یه جست و جویی کنید خیلی بهتون کمک می کنه.

Maryam.A

Well-known member
آفرین بچه ها عالی بود
ایشالا هر روز همین طوری باشید:a2d3:
دوست من دانشجو دکترا ژنتیک بزشکیه
میگفت تاحالا کل امری نخوندم
برا کنکورم خونده بود
واقعأ آفرین به شما که کتاب میخونید:riz304:

Maryam.A

Well-known member
آفرین بچه ها عالی بود
ایشالا هر روز همین طوری باشید:a2d3:
دوست من دانشجو دکترا ژنتیک بزشکیه
میگفت تاحالا کل امری نخوندم
برا کنکورم ج ز و ه خونده بود
واقعأ آفرین به شما که کتاب میخونید:riz304:

Maryam.A

Well-known member
هماجون آفرین
اگه 504 تازه شروع کردی بنظر من اول برو سراغ تافل

Maryam.A

Well-known member
ok مريم جون:rose: تافل راحت تره؟:33:

لغات یکسان توشون زیاده
اما مثالای 504 واقعأ سخته
برای تافل شاید نهایتأ 6تا لغت از دیکشنری نگاه کنی
اما 504 همش دیکشنری میخواد
خوندن 504 زیادی طول میکشه

چون مشاور بهم گفته گفتم به شماهم بگم که اذیت نشی

melodi6908

New member
لغات یکسان توشون زیاده
اما مثالای 504 واقعأ سخته
برای تافل شاید نهایتأ 6تا لغت از دیکشنری نگاه کنی
اما 504 همش دیکشنری میخواد
خوندن 504 زیادی طول میکشه

چون مشاور بهم گفته گفتم به شماهم بگم که اذیت نشی

اما 504 که لغاتش آسونه
یعنی تافل از اینم ساده تره؟؟؟:(50):

faeghe.hosseyni

New member
به نام خدا
گزارش 1 : شروع روز با درس سلولی و مولکولی ، مبحث غشاهای بیولوژیک...شامل ساختار لیپیدی غشا، اساس تشکیل غشاها ، وضعیت غشا در انتقالات (اندو و اگزو سیتوزیز) و حرکت اجزای غشا.
ادامه ی روز با دروس زبان و بیوشیمی پیش خواهم رفت.
دوستون دارم رقیب های مجازی من:heart::(40)::thanks:

آخرین ویرایش:

mandy

New member
بچه ها من زنگ زدم خ ل ی ل ی واسه آزمون سوال کردم هم 12و 8 مرحله ای : خانومه گفت 12 مرحله ای معمولا جامعه آماریش بیشتره و3 تا آزمون جامع داره اما 8 مرحله ای 2 آزمون جامع داره که تواین آزمونا جامعه آماری هر دو با هم ادغام میشه بعدش گفت توی 12 مرحله ای سر فصل ها واسه امتحان کمتره و میرسید که همشو بخونید کلا تاکید داشت 12 مرحله ای بهتره چون یه آزمونم تو تابستون داره و قیمتاشم اینه 8 مرحله ای 180 و 12 مرحله ای 340 که اگه تو تابستون ثبت نام کنیم 300 میشه حالا من گیج شدم ای دوستان نظرتونو بگید تا من بالاخره بفهمم کدومو ثبت نام کنم:dadad4:

آخرین ویرایش:

serin

New member
بچه ها من زنگ زدم خ ل ی ل ی واسه آزمون سوال کردم هم 12و 8 مرحله ای : خانومه گفت 12 مرحله ای معمولا جامعه آماریش بیشتره و3 تا آزمون جامع داره اما 8 مرحله ای 2 آزمون جامع داره که تواین آزمونا جامعه آماری هر دو با هم ادغام میشه بعدش گفت توی 12 مرحله ای سر فصل ها واسه امتحان کمتره و میرسید که همشو بخونید کلا تاکید داشت 12 مرحله ای بهتره چون یه آزمونم تو تابستون داره و قیمتاشم اینه 8 مرحله ای 180 و 12 مرحله ای 340 که اگه تو تابستون ثبت نام کنیم 300 میشه حالا من گیج شدم ای دوستان نظرتونو بگید تا من بالاخره بفهمم کدومو ثبت نام کنم:dadad4:

ازمون تابستون شهریور ماهه؟جامعه؟
مندی جان مگه تو اهل تهران نیستی.چه فرقی می کنه 8 یا 12 مرحله ای شرکت کنی
اما اگه نظر منو بخوای 8 مرحله ای خوبه.چون هم از مهر شروع میشه هم فاصله بین ازمونا زیاده.
تابستونم که شروع کردی.پس زیاد اذیت نمیشی

serin

New member
از دوستان کیا اهل تبریزن؟
البته من تبریزی نیستم.شهرم 4 ساعت با تبریز فاصله داره اما چون ازمونارو اونجا میدم خواستم با رقیبای تبریزیم هم اشنا بشم
ممنون میشم :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا