مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gen1387

New member
بابا این سیستم قوانین هم سخته ها یه کلمه ممنوعه رو بخوای بنویسی تن اجدادت تو برزخ می لرزه

Maryam.A

Well-known member
سلام خدا قوت
1.درس تافل
2. حدود 10 صفحه سلولی
3. حدود 5 صفحه بیو

_30min_

New member
اتمام فصل Replication
از فردا هم باید واسه امتحانای تیر ماه آماده شم واسم دعا کنید این سه تا هم خوب بدم :ad54ad:

_30min_

New member
ا بودی!!!!!نه صدایی نه ندایی بابا ناسلامتی تجربه داری یه انرژی یه چیزی بهمون بده
یه چیز بگم!!!!!!البته ببخشیدا ولی روزا وقتی به قبول نشدن شما (البته خدای نکرده)فکر میکنم استرس میگیرم
[/SIZE][/COLOR]

بخوووووونین :4d564ad6: ( با انرژی بودااا )
استرس نداره که جانم
نشد، نشد دیگه!
حتما خیری توش بوده :a2d3:[/QUOTE]
انشالله که به امید خدا قبولی

avva70

New member
سلام بچه ها من از فردا می خوام شروع کنم به خوندن کسی میدونه آزمون های آزمایشی کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟

farzanee20

New member
بچه ها من امروز 5 ص بیوشیمی خوندم دس بزنید برام!!!!!!!!!!!!!:thanks::a2d3:

gen1387

New member
:thanks::thanks::thanks:آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآهههههههههههههههههههانچ گزارش بدین ببم جان .به جای رفرنس معرفی کردن این شد
:thanks:

mandy

New member
بچه ها توی کتاب امری یک عالمه کلمه های عجیب غریب و تخصصی داره که آدم (من) اصلا نمی فهمه چیه؟!!!مخصوصا علائم بیماری ها از کلمات تخصصی زیاد استفاده شده!!خوب آدم (من) باید اول بدونه معنی اینا چیه تا راحت حفظش کنه شماها می دونید باید از کجا معنیاشو پیدا کرد؟

Maryam.A

Well-known member
سلام سلام
من امروز ددر رفته بودم نخوندم چیزی ولی تا آخر شب یه درس تافل و می خونم

parvaneh.g

New member
من خوشبختانه برادرم پزشکی می خونه همیشه از اون می پرسم :motat: می تونی تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه

Maryam.A

Well-known member
بچه ها توی کتاب امری یک عالمه کلمه های عجیب غریب و تخصصی داره که آدم (من) اصلا نمی فهمه چیه؟!!!مخصوصا علائم بیماری ها از کلمات تخصصی زیاد استفاده شده!!خوب آدم (من) باید اول بدونه معنی اینا چیه تا راحت حفظش کنه شماها می دونید باید از کجا معنیاشو پیدا کرد؟

خب این انجمن برا همینه بگو بچه های باتجربه جواب می دن
من هنوز ژن نخوندم اگه کتاب داشتم راهنمایی می کردم

Maryam.A

Well-known member

مثلأ میکروسفالی و این چیزا منظورته؟
مگه ژنتیک نخوندی؟
پروانه راست می گه تو اینترنت سرچ کن
اینجاهم بگو شاید ما تونستیم کمک کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا