farzanee20
New member
بچه ها یه منبع خوب برا بیوشیمی برای زنتیک پایه و پزشکی هردو بهم معرفی کنید لطفا!!!!!!1:riz304:
مرسی سرین جان خیلی مفید بود فقط یه سوال واسم پیش اومد.اونجا گفتن واسه بیوشیمی کتاب اکبر جعفرزاده خوبه.فکنم تو همین صفحه خودمون بچه ها گفته بودن بیوشیمی دکتر احسانی خوبه.به نظرتون کدوم بهتره؟آیا خود کتاب(درسنامه)احسانی رو بگیرم و فقط تست جعفرزاده را بگیرم خوبه؟دکتر احسانی که تست جدا نداره درسته؟یه سوال دیگه:بین تست ژنتیک نجات مهدیه و خانه زیست شناسی کدوم بهتره چون هردو را گفته بودن؟ممنــــــــو میشم دوستان گلـــــــــــــــــــــم:thanks:راستی سلولی مولکولی هم لودیش بخونم با تست دکترعبادی(ونه درسنامش)خوبه دیگه؟M/Dجان http://olumpezeshki.ir/forum/thread3798-11.html صفحات اولش (1-10) نجما منابع رو معرفی کرده حتی مهنام لینک کتابای تست رو هم گذاشته
برو یه سری بزن .خوبه به دردت میخوره
لودیش کدوم ترجمه ش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر پایت خوبه امری کافیه اما اگه مثل من لنگ پایه هستی میتونی از کتاب دکتر اکرمی به اسم از ک ل ا س ی ک تا ژنومیک از انتشارات خانه زیست شناسی استفاده کنی که منبع وزارت علومم هستبچه ها اگه هم برا ژنتیک پایه هم پزشکی امری را بخونم کافیه نتیجه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه برای پایه باید چیز دیگه بخونم ؟؟؟؟؟؟راسی من بیوشیمی استرایر را دارم برا ژنتیک پایه وپزشکی استرایر کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترجمه دکتر عباس بهادر انتشارات خسروی خیلی ترجمش خوبه من باهاش راحتم همینجا هم دیدم چنتا از بچه ها راضی بودن
بچه ها اگه هم برا ژنتیک پایه هم پزشکی امری را بخونم کافیه نتیجه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه برای پایه باید چیز دیگه بخونم ؟؟؟؟؟؟راسی من بیوشیمی استرایر را دارم برا ژنتیک پایه وپزشکی استرایر کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای امری کدم ترجمه رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها با وجود کسالت (معده)
بیوشیمی اسید آمینه
زبان504
فعلأ همین
همینم خیلی خوبه من که فعلا امتحانم مونده آآآآآآآآآآآآآآآفریین:28: