مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farzanee20

New member
بچه ها یه منبع خوب برا بیوشیمی برای زنتیک پایه و پزشکی هردو بهم معرفی کنید لطفا!!!!!!1:riz304:

شقایق71

New member
M/Dجان http://olumpezeshki.ir/forum/thread3798-11.html صفحات اولش (1-10) نجما منابع رو معرفی کرده حتی مهنام لینک کتابای تست رو هم گذاشته
برو یه سری بزن .خوبه به دردت میخوره
مرسی سرین جان خیلی مفید بود فقط یه سوال واسم پیش اومد.اونجا گفتن واسه بیوشیمی کتاب اکبر جعفرزاده خوبه.فکنم تو همین صفحه خودمون بچه ها گفته بودن بیوشیمی دکتر احسانی خوبه.به نظرتون کدوم بهتره؟آیا خود کتاب(درسنامه)احسانی رو بگیرم و فقط تست جعفرزاده را بگیرم خوبه؟دکتر احسانی که تست جدا نداره درسته؟یه سوال دیگه:بین تست ژنتیک نجات مهدیه و خانه زیست شناسی کدوم بهتره چون هردو را گفته بودن؟ممنــــــــو میشم دوستان گلـــــــــــــــــــــم:thanks:راستی سلولی مولکولی هم لودیش بخونم با تست دکترعبادی(ونه درسنامش)خوبه دیگه؟

شقایق71

New member
پروانه جان از شمام ممنون عزیزم.بچه ها تا÷یکی مثل اونی که سرین جان معرفی کردن برای دروس دیگه نیست؟؟فقط ژنتیک؟؟

farzanee20

New member
بچه ها اگه هم برا ژنتیک پایه هم پزشکی امری را بخونم کافیه نتیجه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه برای پایه باید چیز دیگه بخونم ؟؟؟؟؟؟راسی من بیوشیمی استرایر را دارم برا ژنتیک پایه وپزشکی استرایر کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farzanee20

New member
بچه ها به نظرتون کتاب ژنوم3 را دارم بخونمش؟؟؟؟؟؟؟؟یا وقتم را بذارم برا بیوشیمی وسلولی ژنتیک هنو پاس نکردم وکتابی ازش ندارم که بخونم!!!

mandy

New member
بچه ها اگه هم برا ژنتیک پایه هم پزشکی امری را بخونم کافیه نتیجه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه برای پایه باید چیز دیگه بخونم ؟؟؟؟؟؟راسی من بیوشیمی استرایر را دارم برا ژنتیک پایه وپزشکی استرایر کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر پایت خوبه امری کافیه اما اگه مثل من لنگ پایه هستی میتونی از کتاب دکتر اکرمی به اسم از ک ل ا س ی ک تا ژنومیک از انتشارات خانه زیست شناسی استفاده کنی که منبع وزارت علومم هست

parvaneh.g

New member
امری رفرنس بهداشته برا علوم کتاب دکتر اکرمی خوبه.بیوشیمی می گن لنینجر ولی برا ماها زیادو سنگینه.بیوشیمی دکتر احسانی انتشارات پوران پژوهش خوبه

Maryam.A

Well-known member

Maryam.A

Well-known member
بچه ها با وجود کسالت (معده)
بیوشیمی اسید آمینه
زبان504
فعلأ همین

mandy

New member
کتاب امری ترجمه دلویی رفرنسه اما ترجمش خیلییییییییی بده اصلا نمیفهمی واقعا اذیت میشی من ترجمه دکتر محمد خلج کندری دکتر علی آهنی و دکنر محمد تقی اکبری انتشارات اندیشه رفیع رو دارم از استادم که پرسیدم گفت از بقیه ترجمه ها بهتره بازم با خودته من خودم اول از ترجمه ای که گفتم یه دور میخونم که بفهمم چی گفته بعدش میرم ترجمه دلویی رو میخونم !!!فکر کنم اینطوری خوبه اما باز بقیه هم نظر بدن ببینیم چی میگن
برای امری کدم ترجمه رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا