mahnam
New member
مهنام جان برگرد.به راهنماییهت خیلی نیاز داریم.خصوصا من که تازه واردم:rose:
گلم سوالی داشتی تو پیام خصوصی ازم بپرس در خدمتم
نمی خوام دوستان اینجا سردرگم شن
جواب سوال بالاتونو تو پیام خصوصی میدم
گرچه رضا جان خوب و واضح توضیح دادن
مهنام جان برگرد.به راهنماییهت خیلی نیاز داریم.خصوصا من که تازه واردم:rose:
به دل نگیر
کدوم همه منابع جدید؟؟!!!
یادم نمیاد منبع جدیدی به کسی معرفی کرده باشم !
بچه ها من دیگه جواب سوالی رو تو این تاپیک نمیدم تا باعث سردرگمی کسی نشم !!!
موفق باشین
درست نمیاد چون انشاالله امسال قبولیعاقااااااا......من درسم نمیاد،
چکار کنم؟ :-(
خوش اوومدیسلام بچه ها من از امروز می خواهم بیام توی جمع تون من امسال کنکور دادم واقعا هم خونده بودم ولی می ترسم قبول نشم از اونجای که تا شهریور هیچی معلوم نیست نمی خواهم 3 ماه از دست بدم امدم توجمع شما چون دیدم خیلی پرانرژی هستین من خودم خیلی خسته ام ولی می خواهم با کمک شما دوباره شروع کنم.
دوستان تو این تایپیک بود اگه اشتباه نکنم ...یکی از بچه ها کتابای خانه زیستو میخواست من نمیدونم کی بود بش بگید من دارم کتاباشو و نمیخام
سلام شکوفه جان خوش اومدی. این چه حرفیه خوشحالم میشیم دوستایی مثل شما داشته باشیم.:riz304:
خوش اومدی عزیزم:riz304:بجه ها منم هدفم زنتیک انسانیه ولی یه مشکل بزرگ دارم که خیلی نگرانم کرده
من 2ترم اینده هرترمی 20واحد دارم به نظرتون اگه از اول تیرماه شرو کنم وقت کم نمیارم ؟:smilies-azardl (181
اخه دانشگاهمون خییییییییییییییلییییییییییی سخت میگیرن طول ترم شاید فقط3روز اخرهفته رو بتونم بخونم
ولی پایم خیلی ضعیف نیست مثلا زنتیک پایه رو با دکتر اکرمی گذروندم رو کتاب از ییک تازنومیک بیوشیمی ساختمان هم رو لنینجر و راون خوندم متابولیسم هم که ترم اخر دارم بازم لنینجره و...
به نظرتون شرو کنم به خوندن یا کلا بیخیالش بشم تاسال اینده؟
بله میگم بهتون.....تقریبا همشونو دارم ولی اونایی که نیاز ندارم.....
تست زیست سلولی و مولکولی
تست بیوشیمی
تست ژنتیک
تست میکروبیولوژی
یه فلش کارت میکروبیولوژی(پرهام جبارزاده) که برا خانه زیست نیست اونم نیازی ندارم
مهنام جان خواهشا برگرد دیگه.لطفا همین جا جواب بچه ها رو بده آخه خیلی از سوالاشون سوال ما هم هست.سعی میکنیم زیاد سوال نپرسیم.:riz304:مارا تهنا نذاااااااااااااار:sadsmiley::dadad4::sarma: