مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahnam

New member
من به سرفصلای امری نگاه کردم ظاهرا بعضی از مطالبoverlapداره با کتابای دیگه مثلا اون بخشاییش که در موردهمانند سازی و رونویسی و .... تو کتاب از ک ل ا س ی ک تا ژنومیک هست اگه روی این کتاب مسلط باشیم چی؟؟؟؟؟؟؟اون وقت میشه امری رو مبحثی خوند؟؟؟/

بهتره که دور اولو کامل بخونی بعد مبحثی بخونی
اما باز هر کی خودش بهتر می دونه که چه جوری بخونه
هر جور که راحت تری همونجوری بخون

mahnam

New member
یه سوال؟
کتاب ژنتیک و بیولوژی مولکولی از مجتبی سهرابی از همین انتشارات پوران پژوهش واسه مولکولی چه طوره؟؟؟؟؟

کتاب و جز و ه ژنتیک از مجتبی سهرابی رو شنیدم که خوبه
اما در مورد بیولوژی مولکولیش چیزی نشنیدم
بچه ها اینقد منابعتونو زیاد نکنین ( واسه ژنتیک علوم همون از کلا سیک تا ژنومیک و واسه بهداشت امری و هزاره به اندازه ی کافی وقت گیر هستن! )

mahnam

New member
یه سوال بپرسم کسی مسخرم نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
نگید طرف تو آفسایده هااااااا
نفر اول امسال خودمم ولییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شماها منو گیج کردید اینقدر گفتید سلولی مولکولی ءمولکولی این ءسلولی اون که منی که رشتم ژنتیک نبوده(البته فقط گرایشا فرق میکرده) هنگیدم
ما یه سلولی مولکولی داریم یه ژنتیک مولکولی و پزشکی حالا این بخش مولکولی ها با هم چه فرقی میکنه که هرکی یه کتاب-یه راه-یه داره پیشنهاد میکنه .....
من واقعا گیججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججج شدم

حتی بیوشیمی هم یه بخش مولکولی داره :black_eyed:
اینجا کسی واسه سوال پرسیدم حق نداره کسی رو مسخره کنه
مباحث مولکولی شامل : ساختمان نوکلئیک اسید، همانند سازی ، جهش و ترمیم، رونویسی ، ترجمه و تنظیم بیان ژن می باشد
مباحث سلولی یه چیزایی مثه: ساختار و عملکرد غشا ، هسته و سازمان یابی ژنوم، چرخه ی سلولی، اندامک ها ، اسکلت سلولی ، تکنیک های سلولی و مولکولی و ...
اینا مجموعشون میشه سلولی و مولکولی
حالا ژنتیک یه بخشی داره که همین مباحث مولکولی توش آورده شده اسمشو گذاشتن: ژنتیک مولکولی
کسی که یه جز و ه یا کتاب خوب از مولکولی بخونه به راحتی به مباحث ژنتیک مولکولی هم تسلط خواهد داشت
امیدوارم که خوب توضیح داده باشم

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
جواب بدید به سوالام.:sadsmiley:

گلم ببخشید من سوال اولتو نمی دونم چیه؟!
اما در مورد آزمونا که پرسیدی یکی از دوستام خ ل ی ل ی شرکت کرده بود و راضیه الان و امتحانشو خیلی خوب داده، هم علومو هم بهداشتو
اما گویا جامعه ی آماری س+نا بیشتره ولی اوایلش یادمه که بچه ها تو تاپیک سال قبل همش غر می زدن که گاهی تا آزمون بعدی کارنامه ی آزمون قبلیمونو ندادن!
دیگه بعدش راضی بودن یا نه رو نمی دونم
من در همین حد می دونستم که گفتم

mahnam

New member
سلام بچه های عزیز.به نظرتون زنتیک،کدوم کنکور بهتر هست؟:21::smilies-azardl (181

سلام
سوال اولتم اینه؟؟
یعنی چی ؟ خوب متوجه منظورت نمیشم!
یعنی سوال های ژنتیک بهداشت آسون تره یا علوم؟؟
میشه واضح تر بگی منظورتو

mahnam

New member
سلام بچه ها خوب هستید؟بچه ها مگه زنتیک پزشکی چه فرقی کرده که اخه رفرنس عوض می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟امری چه پیشرفتی کرده که تامسون عقب مونده؟؟؟؟؟؟؟؟یا زنتیک پایه چه پیشرفتی کرده؟؟؟؟؟ویلیام همه مطالب رو کامل داره.هر وقت بخوان نون مترجم وناشری بیشتر بره تو روغن منابع رفرنس رو عوض می کنن وتازه به فکر ما هم نیستن که سرگیجه می گیریم.

عزیزم به خودت مسلط باش ! :tsimuzpzwoap1t9y3o7
مگه باز رفرنسی رو عوض کردن؟؟ چی؟؟
امری که خیلی وقته رفرنسه ! ( البته با تاکید خاص بر ترجمه ی شیوای دکتر نوری!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t)
دلیلشم که مشخصه !!! اما چه میشه کرد؟؟!!!:smiliess (12):

faeghe.hosseyni

New member
دوستان....میگم بیاید کمتر منبع و مرجع بهم معرفی کنیم..ناخواسته داریم همدیگه رو سردرگم میکنیماااااا
یا حداقل اگه یکی از فرد خاصی سوال داره براش پیام خصوصی بذاره..این همه منابع جدید?!?!
من اصلا اسم یه سریارو نشنیدم تاحالا!

e-arab

New member
چه خبره اینجا؟!!!!!!!!!!!!!
دوستان هر کتابی که در نظر داشتید رو بخونید به حرف بقیه هم توجهی نکنید چون جز سر در گمی هیچ چیزی براتون نداره

شقایق71

New member
من از 1تیر شروع میکنم تا اونموقع باید تکلیفمو با انتخاب منابعو گرایش رشته و این چیزا مشخص کنم.پایم صفره!ترم4ژنتیکو به صورت شب امتحانی تموم کردم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t.حیف که اینطور که گفتین بهداشت درس میکروب نداره!من خیلی دوستش داشتم خیلی شیرین بود.البته میکروب 2هنوز نخوندم.:whistle:کاش یکم بیشتر درباره آینده کاری ژنتیک پزشکی میدونستم.و انگیزه بیشتری پیدا میکردم.اگه افراد موفقی رو در این رشته میشناسین بفرمایین که روحیه بگیریم.:thanks:ممنون از همه خیلی از این سایت خوشم اومد آفرین به اینهمه حس نوع دوستیتون:(40):

serin

New member
آی کیو بی ژنتیک که خیلی وقته پاسخ تشریحیش اومده
گفتم که تستای سلولی مشکل دارن ! اینجوری که شنیدم الان پاسخ تشریحی آی کیو بی سلولی هم اومده امیدوارم اوضاش بهتر شده باشه
انتشارت کتابخانه ی فرهنگ تستاش پاسخ تشریحی داره

ممنون از راهنماییتون:thanks:
ضمنا من پارسال کتاب هزاره سوم رو نتونستم پیدا کنم
ایا جایگزینی براش هست یا امسال منتشر می شه؟

Zendegi

New member
سلام
سوال اولتم اینه؟؟
یعنی چی ؟ خوب متوجه منظورت نمیشم!
یعنی سوال های ژنتیک بهداشت آسون تره یا علوم؟؟
میشه واضح تر بگی منظورتو
سلام دوست عزیزم.
منظورم این هست که کدوم استاد و کدوم اموزشگاه برای درس ژنتیک خوب هست؟
و سوال دیگم:کدوم اموزشگاه برای کنکور ازمایشی خوب هست؟(از لحاظ امار شرکت کننده و بالا بودن کیفیت سوالها)
1سوال دیگه:ژنتیک وزارت علوم بهتر هست یا وزارت بهداشت؟(از لحاظ کار و آیندش)

آخرین ویرایش:

Zendegi

New member

گلم ببخشید من سوال اولتو نمی دونم چیه؟!
اما در مورد آزمونا که پرسیدی یکی از دوستام خ ل ی ل ی شرکت کرده بود و راضیه الان و امتحانشو خیلی خوب داده، هم علومو هم بهداشتو
اما گویا جامعه ی آماری س+نا بیشتره ولی اوایلش یادمه که بچه ها تو تاپیک سال قبل همش غر می زدن که گاهی تا آزمون بعدی کارنامه ی آزمون قبلیمونو ندادن!
دیگه بعدش راضی بودن یا نه رو نمی دونم
من در همین حد می دونستم که گفتم

مرسی گلم.
این گل رز برای تو:riz304::rose:

serin

New member
سلام بچه ها یه چن روزی نبودم.بابا بزرگم فوت شد :sad::sadsmiley: از فردا شروع می کنم دوباره.فصل 4 امری بودم

خدا رحمتشون کنه.انشااللهاز این به بعد روزای خوبی پپیش رو داشته باشین
خوبه زود شروع کردین
والا من هنوز موندم از کی شروع کنم:21:
اخه برا وزارت علوم نمی خونم

Zendegi

New member
بچه ها lمیشه لطف کنید سوال منم جواب بدید؟؟؟
تا حالا 2 بار پرسیدم ولی کسی جواب نداده!!!
برای ژنتیک پایه چه تستی خوبه؟؟؟
دوستان نوشته بودند خانه زیست شناسی... اما کتابش تموم شده. مهر به بعد چاپ میشه...
تست ای کیو بی خوبه و پوشاننده همه بخشها هست.:ad54ad:

واقعا می تونین با مجد کنار بیاین؟؟!!!
شما فقط کتاب دکتر عبادی رو بخونین کافیه
اما کتاب دکتر عبادی فقط مولکولیه ها ( هر دو جلدش )
تا سال قبل کتاب سلولی نداده بود واسه انتشارات پوران پژوهش اما امسالو دیگه نمی دونم
واسه همین مبحث سلولی رو باید از یه کتاب دیگه بخونین
یا کتاب سلولی دکتر عبادی رو از این انتشارات بگیرین
http://www.danesh.ir/entesharat/entesharat.htm

به نظرم مجد کتاب بدی نیست تاحالا ۴ فصل ازش رو خوندم ...مشکلی باهاش نداشتم.....مرسی.... پس سلولی رو از مجد می خونم مولکولی رو از کتاب دکتر عبادی....:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا