مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

faeghe.hosseyni

New member
دوست عزیز شما که تجربه داریدامری رو چه جوری بخونیم؟؟؟؟؟ از مهر بخونیم میرسیم؟؟؟؟؟؟؟؟/چه نکاتی تو خوندنش باید رعایت بشه؟؟واسه سلولی هم همین طور

... واما سلولی
سلولی برای وزارت بهداشت خیلی سبکه! به اندازه ی علوم سخت نمیگیرن..حقیقتش من از ی خودم خوندم.ولی اگه میخوای رفرنس بخونی لودیش عالیه..به حجمش نگاه نکن! اینم مثل زنتیک..وقتی یه درسی رو میخونی تستاشو بزن که نوع سوالا و گزینه ها دستت بیاد.
در ضمن...تا حالا اینجوری بوده که از بخش سلولی بیشتر از مولکولی سوال میدن. چون سلولی حفظیاتش بیشتره اگه میتونین وقت بیشتری بذارین واسش.

...و وقت شروع...اگه ذهن آماده ای دارید اگه از مهر شروع کنین راحت به بهداشت میرسید..ولی اگه بخواین علوم هم امتحان بدین مهر دیره برا شروع کردن. اونی برده که از تابستون خونده باشه..
ولی بازم به خود آدم بستگی داره..
کلاً " اونی که از تابستون شروع کنه همیشه یه قدم جلوتر از بقیه است!"

من...دعا واسه قبولیم....یادتون نره!! درصدام لب مرزیه!:sad:

آخرین ویرایش:

faeghe.hosseyni

New member
سلام بچه ها
میشه بگید برای ژنتیک انسانی چه کتابایی میخونین؟
این منابعی که لینکش هست. منابعی که وزارت بهداشت اعلام کرده. اما من از خیلی از بچه های سالای قبل پرسیدم گفتند که کتابای رفرنس مثل لودیش و لنینجر نخونین...
اما اینطور که من فهمیدم شماها دارین لودیش و لنینجر و امری میخونین. الان گیج شدم که این کار درستی یا نه
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
من هنوز شروع نکردم.قصد دارم از تیر شروع کنم. اما الان نمیدونم چه کتابایی باید بخونم؟؟؟

بقیه درسا رو نمیدونم چکار میخوای کنی..هم شما ، هم بقیه دوستان.
اما برای بیوشیمی لنینجر خیلی زیاده!! خیلی نه! خعلی زیاده!!!:shocked:
به نظرم کتاب بیوشیمی دکتر احسانی رو بخونین.همه چی از پایه شروع شده و برای کسی که سطح بیوشیمی صفر داشته باشه هم عالیه!!
بازم نظر خودتونه..لنینجر خیلی سنگینه. برای رشته ی ما بیو رو اونقدرام سخت نمیدن!!

melodi6908

New member
کاملا با همه حرفای فائقه موافقم
ایشالا فائقه جان امسال قبول میشی :thumbsupsmileyanim:
من برات دعا میکنم به شرط اینکه اگه قبول شدی بجه های 93 رو تنها نذاریو برای راهنمایی بیای :smiliess (3):

faeghe.hosseyni

New member
کاملا با همه حرفای فائقه موافقم
ایشالا فائقه جان امسال قبول میشی :thumbsupsmileyanim:
من برات دعا میکنم به شرط اینکه اگه قبول شدی بجه های 93 رو تنها نذاریو برای راهنمایی بیای :smiliess (3):

من اگه قبول بشم که از راهنمایی دریغ نمیکنم.ولی اگرم امسال نشد به شما میپیوندم ديگه، پا به پای هم پیش میریم
ولی ......ایشالا که قبول بشم بعد تجربیات من بشه چراغ راه شما ( اوووووووووووفففففف.......چه ی!!) خخخخخح :)

mahnam

New member
امسال خیلی ریز از امری سوال داده بودن ، جدول ها...درصد ها. ببینید بودجه بندی سوالا تقریبا اینجوریه که تعداد سوالای 3بخش پزشکی و مهندسی و جهش و ترمیم تقریبا یک اندازه س..به نظر من یه وقت درست و حسابی بذارین برای مهندسی و مشتقاتش!! چون واقعا ارزشش رو داره.
از ابتدای امری شروع نکنید..مبحثی پیش برید بهتره.
اول از مندل و شجره و طرح های توارثی شروع کنین..این مباحث هم راحت و روونه و تابستون خسته تون نمیکنه هم یه جورایی پایه تون قوی میشه..بعدش برید سراغ جهش و ترمیم.
بعد سیتو رو بخونید...سیتو خیلی مهمه..خیلی هم ازش سوال میاد. بهترین کار. اینه که هر بار که یه مبحثی رو خوب میخونید تست هاشو بزنین تا دستتون بیاد چه جور سوالایی میدن

آخرش هم برای من دعا کنین که امسال حتما قبول بشم..اینجوری هم من به آرزوم میرسم، هم اینکه یه رقیب قَدَر روحذف کردین و به مرحله ی بالا تر فرستادین!!!:motat:

دوست خوبم فقط امسال اینجوری نبوده
همیشه از امری اینجوری سوال میدن ( جدول ، شکل ، درصد و ... )
پس توصیه واسه خوندن امری تکرار تکرار و تکرار و تست
با بقیه حرفاتون موافقم
مثلا امری رو از اول شروع نکنن پشت سر هم بخونن ، بلکه مبحثی بخونن و تست بزنن بهتره
ایشالا قبول میشی

mahnam

New member
... واما سلولی
سلولی برای وزارت بهداشت خیلی سبکه! به اندازه ی علوم سخت نمیگیرن..حقیقتش من از ی خودم خوندم.ولی اگه میخوای رفرنس بخونی لودیش عالیه..به حجمش نگاه نکن! اینم مثل زنتیک..وقتی یه درسی رو میخونی تستاشو بزن که نوع سوالا و گزینه ها دستت بیاد.
در ضمن...تا حالا اینجوری بوده که از بخش سلولی بیشتر از مولکولی سوال میدن. چون سلولی حفظیاتش بیشتره اگه میتونین وقت بیشتری بذارین واسش.

...و وقت شروع...اگه ذهن آماده ای دارید اگه از مهر شروع کنین راحت به بهداشت میرسید..ولی اگه بخواین علوم هم امتحان بدین مهر دیره برا شروع کردن. اونی برده که از تابستون خونده باشه..
ولی بازم به خود آدم بستگی داره..
کلاً " اونی که از تابستون شروع کنه همیشه یه قدم جلوتر از بقیه است!"

من...دعا واسه قبولیم....یادتون نره!! درصدام لب مرزیه!:sad:

تو این مورد اشتباه می کنین فائقه جان
تا امسال همیشه از مولکولی بیشتر سوال میومده ولی امسال بر عکس شد و این بچه ها رو شکه کرده بود !

پس نمیشه واسه سال بعد تصمیم گرفت که بچه ها رو مباحث مولکولی فوکوس کنن یا سلولی
به نظر من بچه ها هر دوتا مبحثو به یه اندازه بخونن بهتره

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
اما در مورد منابع تاپیکی به اسم منابع هست که بچه های سال قبل توش ، سر منابع بحث کردن
نتیجه ی صحبتای بچه هاس سال قبل این بود:
ژنتیک : امری و هزاره ( برای بهداشت ) ژنتیک از کلا سیک تا ژنومیک ( برای علوم ) تست : آی کیو بی و نجات مهدیه ( بهداشت ) انتشارات خانه ی زیست شناسی ( علوم )
سلولی و مولکولی : لودیش و برای تست : کتاب تستایی که واسه سلولی وجود داره در حال حاضر عاری از اشکال نیست اما بهترینش: انتشارات کتابخانه ی فرهنگ ( ارجح تره ) و آی کیو بی
( بچه ها اما من تجربه ی یه فرد نزدیک رو دیدم که از جزو ه خونده اما نتیجه ی خوبی گرفته اگه جز و ه ی اساتیدی مثه دکتر عبادی رو دارین خوندنش بیشتر از لودیش توصیه میشه ! نه هر جز و ه ای )
واسه بیوشیمی به نظرم بهترین منبع همون کتاب دکتر احسانی از پوران پژوهش هست و واسه تست گنجینه ی تست های دکتر جعفرنژاد از انتشارات کتابخانه ی فرهنگ
( یا جزو ه ی دکتر احسانی یا دکتر جعفرنژاد )
به نظرم بچه های ژنتیک واسه خوندن لنینجر وقت نذارن خیلی بهتره

mahnam

New member
بهتره ریسک نکنید برید سراغ منابع:smiliess (1): سخت هست اما دیگه خیالت راحته منم مثل شما بودم اما وقتی دیدم کسایی هم بودن که با خوندن منابع نتیجه خوبی گرفتن امیدوار شدم:a2d3:
فقط خواهشا از حجم زیاد منابع نترسید هیچ خبری توش نیست:smilies-azardl (181

خواهشا شما ریسک نکنین و واسه هر 3 تا درس نرین سراغ منابع!!!
واقع بین باشین !
خیلی خبرا توش هست ! ( به فکر دوباره خوندن و مرورش هستین؟؟!!!)
شما نمی تونین و نیازی نیست واسه هر 3 تا درس رفرنس بخونین ( می تونین اما خیلی سخته )
مخصوصا اگه اون رفرنسارو تا حالا نخونده باشین
حتی وقتی قبولی های سال های قبل میگن لودیش بخونین میگن از کتاب تست نگاه کنین و همون مباحث مربوطه رو از لودیش بخونین
بعد شما می خوای واسه بیوشیمی که راحت با کتاب دکتر احسانی و تست های دکتر جعفرنژاد می تونی بالای 80 بزنی ، بری بشینی لنینجر با 1250 صفحه (به اندازه ی ورقه a4 ) بخونی؟؟!!!

اینم تجربه ی فائقه جان واسه امسال:
بقیه درسا رو نمیدونم چکار میخوای کنی..هم شما ، هم بقیه دوستان.
اما برای بیوشیمی لنینجر خیلی زیاده!! خیلی نه! خعلی زیاده!!!:shocked:
به نظرم کتاب بیوشیمی دکتر احسانی رو بخونین.همه چی از پایه شروع شده و برای کسی که سطح بیوشیمی صفر داشته باشه هم عالیه!!
بازم نظر خودتونه..لنینجر خیلی سنگینه. برای رشته ی ما بیو رو اونقدرام سخت نمیدن!!

آخرین ویرایش:

faeghe.hosseyni

New member
answer

تو این مورد اشتباه می کنین فائقه جان
تا امسال همیشه از مولکولی بیشتر سوال میومده ولی امسال بر عکس شد و این بچه ها رو شکه کرده بود !

پس نمیشه واسه سال بعد تصمیم گرفت که بچه ها رو مباحث مولکولی فوکوس کنن یا سلولی
به نظر من بچه ها هر دوتا مبحثو به یه اندازه بخونن بهتره

حرفت متین...ولی از بخش همانند سازی خیلی کم سوال میاد. با اینن که اون همه جزییات داره.
مولکولی از پردازش و پیرایش و ترجمه بیشتر سوال میدن.:rose:

البته این بحث راجع به بهداشت هست هاااا!!!!! بچه ها در مورد علوم اشتباه نکن

آخرین ویرایش:

faeghe.hosseyni

New member
answer

اما در مورد منابع تاپیکی به اسم منابع هست که بچه های سال قبل توش ، سر منابع بحث کردن
نتیجه ی صحبتای بچه هاس سال قبل این بود:
ژنتیک : امری و هزاره ( برای بهداشت ) ژنتیک از کلا سیک تا ژنومیک ( برای علوم ) تست : آی کیو بی و نجات مهدیه ( بهداشت ) انتشارات خانه ی زیست شناسی ( علوم )
سلولی و مولکولی : لودیش و برای تست : کتاب تستایی که واسه سلولی وجود داره در حال حاضر عاری از اشکال نیست اما بهترینش: انتشارات کتابخانه ی فرهنگ ( ارجح تره ) و آی کیو بی
( بچه ها اما من تجربه ی یه فرد نزدیک رو دیدم که از جزو ه خونده اما نتیجه ی خوبی گرفته اگه جز و ه ی اساتیدی مثه دکتر عبادی رو دارین خوندنش بیشتر از لودیش توصیه میشه ! نه هر جز و ه ای )
واسه بیوشیمی به نظرم بهترین منبع همون کتاب دکتر احسانی از پوران پژوهش هست و واسه تست گنجینه ی تست های دکتر جعفرنژاد از انتشارات کتابخانه ی فرهنگ
( یا جزو ه ی دکتر احسانی یا دکتر جعفرنژاد )
به نظرم بچه های ژنتیک واسه خوندن لنینجر وقت نذارن خیلی بهتره
[/QUOTE

یه تجربه ی دیگه.....نظرم اینه که یا ی "سبک تری رو بخونید که کامل" باشه...یا مباحث و سرفصل های مهم رو از روی کتاب رفرنس بخونید.
ضمن احترام به جناب آقای دکتر عبادی باید بگم ی ایشون کنکوری نیست و توضیحات زیادی رو گفتن که برای کنکور مناسب نیست...البته بازم این نظر شخصی منه.
"صلاح مملکت خویش خسروان دانند".......ولی اصولاً خسروان مشورت وزیر رو قبول میکنن:(40):

آخرین ویرایش:

faeghe.hosseyni

New member
دوست خوبم فقط امسال اینجوری نبوده
همیشه از امری اینجوری سوال میدن ( جدول ، شکل ، درصد و ... )
پس توصیه واسه خوندن امری تکرار تکرار و تکرار و تست
با بقیه حرفاتون موافقم
مثلا امری رو از اول شروع نکنن پشت سر هم بخونن ، بلکه مبحثی بخونن و تست بزنن بهتره
ایشالا قبول میشی

درسته...ولی سوالات امسال خیلی ظریف طرح شده بود.
یعنی اینجوری بود که دوتا گزینه به راحتی حذف میشدن و دوتا گزینه دیگه خیلی بهم نزدیک بودن..و کسی که همه ی مباحث رو هم خونده بود بعضی جاها واقعا شک بهش اجازه نمیداد که گزینه ای رو انتخاب کنه.
البته....هر سال سوال هایی طرح میشن برای نزدن! چون جواب ش رو اکثراً نمیدونن و مثل این میمونه که در واقع اون سوال نباشه.:21:

Zendegi

New member
سلام بچه ها خوب هستید؟بچه ها مگه زنتیک پزشکی چه فرقی کرده که اخه رفرنس عوض می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟امری چه پیشرفتی کرده که تامسون عقب مونده؟؟؟؟؟؟؟؟یا زنتیک پایه چه پیشرفتی کرده؟؟؟؟؟ویلیام همه مطالب رو کامل داره.هر وقت بخوان نون مترجم وناشری بیشتر بره تو روغن منابع رفرنس رو عوض می کنن وتازه به فکر ما هم نیستن که سرگیجه می گیریم.:p7977cujr38iyymsu8::mad_majidonline::13:

faeghe.hosseyni

New member
سلام faeghe جون درصداتونو حساب کردید؟

حساب کردم...سه تا اصلی هارو بالا زدم.
ولی....ولی به علت ضعف در درس شیرین زبان امسال همراهی تون میکنم :)
پس در نتیجه ـــ> زین پس منم بازی.... ((خخخخخخخ!!!))

دیرم شد! برم سر درس

farzanee20

New member
ای بابا وزارت بهداشت قبول شدنش اسونتره یا وزارت علوم؟؟؟؟؟؟؟؟

negin.

New member
حساب کردم...سه تا اصلی هارو بالا زدم.
ولی....ولی به علت ضعف در درس شیرین زبان امسال همراهی تون میکنم :)
پس در نتیجه ـــ> زین پس منم بازی.... ((خخخخخخخ!!!))

دیرم شد! برم سر درس

شما هم درد منو داری که!!!!!!!!!!!!!!!! اگه زبان رو بیشتر میخوندم الان اینقدر حالم گرفته نبود کاریه که شده باید بفکر سال دیگه بود درضمن دوستانی که سال اوله که شرکت میکنید حواستون باشه برای بهداشت فقط و فقط رفرنسای ژنتیک و بخونید حتی زیر نویسای انگلیسی جدوالا ونمودارا دور اول رو جوری بخونید از امری که فقط بفهمید راجع ب چی حرف میزنه!!! دورهای بعدی رو حفظ میکنید و رفع اشکال میکنید خدا یار و یاور همتونhttp://olumpezeshki.ir/forum/images/smilies/smiliess (10).gif

_30min_

New member

خواهشا شما ریسک نکنین و واسه هر 3 تا درس نرین سراغ منابع!!!
واقع بین باشین !
خیلی خبرا توش هست ! ( به فکر دوباره خوندن و مرورش هستین؟؟!!!)
شما نمی تونین و نیازی نیست واسه هر 3 تا درس رفرنس بخونین ( می تونین اما خیلی سخته )
مخصوصا اگه اون رفرنسارو تا حالا نخونده باشین
حتی وقتی قبولی های سال های قبل میگن لودیش بخونین میگن از کتاب تست نگاه کنین و همون مباحث مربوطه رو از لودیش بخونین
بعد شما می خوای واسه بیوشیمی که راحت با کتاب دکتر احسانی و تست های دکتر جعفرنژاد می تونی بالای 80 بزنی ، بری بشینی لنینجر با 1250 صفحه (به اندازه ی ورقه a4 ) بخونی؟؟!!!

اینم تجربه ی فائقه جان واسه امسال:
خودم که گفتم بیوشیمی رو از کتاب بیوشیمی پزشکی هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی تهران میخونم خودتون گفتید هارپر یه نکته هایی داره که جمع کردنش سخته
بیو رو این کار رو کردم ولی واسه سلولی و ژنتیک راهی به جز منابع پیدا نکردم

_30min_

New member
امسال خیلی ریز از امری سوال داده بودن ، جدول ها...درصد ها. ببینید بودجه بندی سوالا تقریبا اینجوریه که تعداد سوالای 3بخش پزشکی و مهندسی و جهش و ترمیم تقریبا یک اندازه س..به نظر من یه وقت درست و حسابی بذارین برای مهندسی و مشتقاتش!! چون واقعا ارزشش رو داره.
از ابتدای امری شروع نکنید..مبحثی پیش برید بهتره.
اول از مندل و شجره و طرح های توارثی شروع کنین..این مباحث هم راحت و روونه و تابستون خسته تون نمیکنه هم یه جورایی پایه تون قوی میشه..بعدش برید سراغ جهش و ترمیم.
بعد سیتو رو بخونید...سیتو خیلی مهمه..خیلی هم ازش سوال میاد. بهترین کار. اینه که هر بار که یه مبحثی رو خوب میخونید تست هاشو بزنین تا دستتون بیاد چه جور سوالایی میدن

آخرش هم برای من دعا کنین که امسال حتما قبول بشم..اینجوری هم من به آرزوم میرسم، هم اینکه یه رقیب قَدَر روحذف کردین و به مرحله ی بالا تر فرستادین!!!:motat:
دوست عزیز مرسی کمک بزرگی کردید فقط میشه کتاب تست واسشون معرفی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا