مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

e-arab

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
باورم نمیشه
امتحانام تموووووووووووووم شد:thanks:
بعد از یکی دو روزی استراحت به جمع گرمتون میپیوندم

parvaneh.g

New member
سلام.امروز از دسته فوتبالا نتونستم خوب درس بخونم ولی بازم 5 ساعتی خوندم البته فقط ژنتیک.موفق باشیییییید :riz304:

sanaz alizadeh

New member
سلام و خسته نباشید به همگی

بچه ها یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شماها فقط برا بهداشت میخواین امتحان بدین یا علوم هم جز اهدافتونه؟؟؟
من خودم هردوشو به طور جدی میخوام نه اینکه هدفم بهداشت باشه و بگم حالا علوم هم میدم.....واسه همین موندم با چه برنامه ای پیش برم؟خواستم ازمون ای رو ثبتنام کنم که با برنامش پیش برم نمیدونم اگه ازمونای مثلا سنارو شرکت کنم اون بودجه بندیش خو برا بهداشته یا اول برم یه ای برا علوم ثبتنام کنم بعدش بیام ادامه اونو سنا شرکت کنم؟؟؟کسی پیشنهادی نداره بم بده کلافم نمیتونم یه تصمیم خوبی بگیرم:sad:

negin.

New member
سلام و خسته نباشید به همگی

بچه ها یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شماها فقط برا بهداشت میخواین امتحان بدین یا علوم هم جز اهدافتونه؟؟؟
من خودم هردوشو به طور جدی میخوام نه اینکه هدفم بهداشت باشه و بگم حالا علوم هم میدم.....واسه همین موندم با چه برنامه ای پیش برم؟خواستم ازمون ای رو ثبتنام کنم که با برنامش پیش برم نمیدونم اگه ازمونای مثلا سنارو شرکت کنم اون بودجه بندیش خو برا بهداشته یا اول برم یه ای برا علوم ثبتنام کنم بعدش بیام ادامه اونو سنا شرکت کنم؟؟؟کسی پیشنهادی نداره بم بده کلافم نمیتونم یه تصمیم خوبی بگیرم:sad:

سلام دوست عزیز من خودم سال پیش میخواسم هردو رو امتحان بدم اما چون پایه ام ضعیف بود نتونسم به علوم برسونم از بقیه دوستام هم که پرسیدم همه میگن باید رو یکی تمرکز کنی وگرنه از هردو میمونی.مثلا یکی از دوستای من تو کنکور علوم 150 داد اما فقط رسید امری رو 1دور بخونه واسه بهداشت به نظر من باید هدفتو معلوم کنی و پاش واستی مثلا من با اینکه خونده بودم واسه بهداشت اما بد دادم امتحانو و برای سال دیگه میخوام باز برا بهداشت بخونم چون ارزش داره قبولیش.اگه درسا رو خوندی سنا ثبتنام کن اما اگه تسلط نداری بهتره با برنامه های ازمونا خودتو سردرگم نکنی.موفق باشیhttp://olumpezeshki.ir/forum/images/smilies/smiliess (1).gif

negin.

New member
خوش به حالتون که شرع کردید من شااااااید از تیر شروع کنم دوباره خیییییلیی کسلم:((((((

_30min_

New member
یه فصل بیوشیمی پزشکی خوندم
دو درس 504
حالا عصزی برم دنبال کتاب مهدویو...
راستی با توجه به اینکه بار اول شروع به خوندن منابع کردم خوندن امری از الان زوده یا نه؟

alireza16

New member
salam
manam omadam
az alan rotbe 1 ro bara khodam kenar gozashtam:smiliess (8):
man faghat zabanam yekam zayife bacheha chikar konam?

salam
manam omadam

سلام ... منم زبانم زیاد خوب نیست ... اول لغات ۵۰۴ و تافل رو بخون بعد وقتی پایه زبانت خوب شد برو سراغ لزگی....:riz277:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: alireza16

Maryam.A

Well-known member
سلام بچه ها امتحانام تموم شد:4d564ad6:
هووووووووورا شدم:thanks:

_30min_

New member
واسه خوب شدن زبان
مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررر

Maryam.A

Well-known member

sanaz alizadeh

New member
خ?ˆش ب?‡ حا?„ت?ˆ?† ک?‡ شرع کرد?Œد ?…?† شاااااا?Œد از ت?Œر شر?ˆع ک?†?… د?ˆبار?‡ خ?Œ?Œ?Œ?Œ?Œ?„?Œ?Œ کس?„?…:((((((

na manke hanu shoru nakardam ....fek konam bishtar bachehaii k sale avaleshune shoru kardan kho tabiee una vaghteshun kamtar az mast bayad az alan shoru konn harchan alanam yekam zude vasashun ...negaran nabash shoma k kheili chiza ro khundi alan dg taghriban mishe moror....negaran nabash hame chi dorost mishe

sanaz alizadeh

New member
salam
manam omadam

ایشالا قبولی
ولی از من به شما نصیحت یه نتیجه فکر نکیییییییییییییییییییییییید اصلا
فقط تلاشتونو بکنید همین

چون اگه خدای نکرده نشه اونی که میخواستی بدجوری دچار افسردگی مزمن میشی
انشالا که نتیجه تلاشتونو میگیرین

_30min_

New member
واسه شروع خوبه به این فکر کن که هنوز خیلی ها نخوندن وتو یک گام جلو هستی
منم یه فصل بیوشیمی پزشکی رو که خوندم نکته برداری کردم +درس سوم504
:28:

_30min_

New member
احساس میکنم بچه های 92 اکتیوتر بودن
چرا خیلی ها شروع نکردن هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:mad_majidonline:

_30min_

New member
یه برنامه بدم:smiliess (6): بیاید آخر هر هفته روزای جمعه رو بذاریم واسه مرور. مرور هرچی که تا اون روز خوندیم.......چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا