مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

alireza16

New member
پروفیلین در سیتوزول به gactin وصل شده و مانع پلیمریزه شدن به factin میشود
ولی من فکر کنم پروفیلین سبب تسهیل روند پلیمریزاسیون میکروفیلامنت ها میشه.
این کارم اینجوری انجام می ده که تمایل g اکتین ها رو به atp زیاد میکنه و همانطور که می دونید سری که atp داره پلیمریزاسیونش بیشتره.
اینجوری که به g اکتین واجد adp وصل میشه و اونو به atp تبدیل می کنه.

mana

New member
سلام به همه دوستان خسته نباشید همگی خدا قوت ایشاالله امسال همگی قبولید

sanaz alizadeh

New member
این کارم اینجوری انجام می ده که تمایل g اکتین ها رو به atp زیاد میکنه و همانطور که می دونید سری که atp داره پلیمریزاسیونش بیشتره.

اره منم همینو خونده بودم اما تو مهدوی و یه جا دیگه دقیقا عکسشو گفته

مهربون

New member
سلام بچه ها خسته نباشید.....بعد از کلی غیبت!!!
امری+۳/4هزاره
بیوشیمی و سلولی تقریبا ۱/2 مطالب
زبان ؛لغات تافل،لزگی رو تازه شروع کردم!

serin

New member

سلام اقا علیرضا.
خودتون هم میگین پروفیلین جای ا-ت-پ رو با ا-د-پ عوض میکنه.پس اینجا یه مشکلی پیش اومده که این کارو انجام میده چون جی اکتین ها به طور طبیعی دارای ا-ت-پ میباشن و با هیدرولیز ا-ت-پ پلیمریزه شده و به اف اکتین تبدیل میگردند
از جهتی راست میگین چون ATP-Gactın به سر + وصل میشود و طبیعتا باید پلیمریزاسیون صورت گیرد اما مسله اینه که پلیمریزاسیون صورت نمیگیرد
بذارین اینجوری بگم.وقتی فیلامان اکتین طویل میشه به یک مرحله بحرانی میرسه یعنی با کمبود ATP-Gactin مواجه میشه.در این مرحله یه سری پروتین هایی وارد عمل میشن تا تعادل رو حفظ کنن(تا زمانی که ATP-Gactin جدید تولید شود)
این پروتین ها را پروتین های حفظ شکل میگن که1) پروفیلین-2)کوفیلین-3)تیموزین و ... جزو اونان.
کوفیلین از انتهای منفی ADP-Gactin رو ازاد کرده و به پروفیلین میده تا ا-ت-پ اکتین تولید کنه و اینطوری جی اکتین ازسر- ازاد میشه و ازسر+ وصل میشه.
تیموزین هم به ATP-Gactin وصل میشه تا برا روز مبادا ذخیرش کنه
پس تو تستا 1 و 3 مانع پلیمریزه شدن به اف اکتین میشن اما 2 باعث دپلیمریزاسیون میشه

alireza16

New member
سلام اقا علیرضا.
خودتون هم میگین پروفیلین جای ا-ت-پ رو با ا-د-پ عوض میکنه.پس اینجا یه مشکلی پیش اومده که این کارو انجام میده چون جی اکتین ها به طور طبیعی دارای ا-ت-پ میباشن و با هیدرولیز ا-ت-پ پلیمریزه شده و به اف اکتین تبدیل میگردند
از جهتی راست میگین چون atp-gactın به سر + وصل میشود و طبیعتا باید پلیمریزاسیون صورت گیرد اما مسله اینه که پلیمریزاسیون صورت نمیگیرد
بذارین اینجوری بگم.وقتی فیلامان اکتین طویل میشه به یک مرحله بحرانی میرسه یعنی با کمبود atp-gactin مواجه میشه.در این مرحله یه سری پروتین هایی وارد عمل میشن تا تعادل رو حفظ کنن(تا زمانی که atp-gactin جدید تولید شود)
این پروتین ها را پروتین های حفظ شکل میگن که1) پروفیلین-2)کوفیلین-3)تیموزین و ... جزو اونان.
کوفیلین از انتهای منفی adp-gactin رو ازاد کرده و به پروفیلین میده تا ا-ت-پ اکتین تولید کنه و اینطوری جی اکتین ازسر- ازاد میشه و ازسر+ وصل میشه.
تیموزین هم به atp-gactin وصل میشه تا برا روز مبادا ذخیرش کنه
پس تو تستا 1 و 3 مانع پلیمریزه شدن به اف اکتین میشن اما 2 باعث دپلیمریزاسیون میشه
سلام سرین خانم
من گفتم پروفیلین جای adp رو با atp عوض میکنه نه عکسش!!!
با نظرتون در مورد 2 و3 موافقم اما همچنان نظرم اینه که 1(پروفیلین)سبب تسهیل روند پلیمریزاسیون میشه.

serin

New member
سلام سرین خانم
من گفتم پروفیلین جای adp رو با atp عوض میکنه نه عکسش!!!
با نظرتون در مورد 2 و3 موافقم اما همچنان نظرم اینه که 1(پروفیلین)سبب تسهیل روند پلیمریزاسیون میشه.

ببخشید اشتباه تایپی بود.منظور منم همونه.پروفیلین به سمت مخالف شکاف اکتین وصل میشه وبا تغییر شکل دادن اکتین شکاف گشاد میشه و نهایتا ا-د-پ خارج و ا-ت-پ وارد شکاف میشه.
اقا علیرضا هیچ پلیمریزاسیونی انجام نمیگیره چون طول فیلامان ثابته.برای حفظ تعادلی که گفتم
اکتین برا پلیمریزه شدن به هیچ کدوم ار این پروتیین ها نیاز نداره چون همونطور که گفتم جی اکتین ذاتا دارای ا-ت-پ میباشد پس انرژی لازم برا پلیمریزاسیونو داره.
اما اگه شما تو تستی یا متنی خلاف اینو دیدن حتما بگید.
به خاطر همین تو انجمن حضور داریم و سوال میپرسیم تا اگه چیزیو اشتباه فهمیدjتوسط بقیه بچه ها اصلاحش کنیم

sanaz alizadeh

New member
منم تو تستا چون همون که سرین جان میگه دیدم ولی تعریف چیز دیگه خوندم واسه همی پرسیدم ...اما الان یه جا دیگه هم دیدم که پروفیلین تردمیلینگ را سرعت نمیبخشه فقط سلول را از لحاظ ا ت پ اکتین غتی میکنه....پس بلاخره شد همون که مانع پلیمریزاسیون میشه...مرسی بچه ها بابت بحثاتون...

melinaa

New member
بچه ها سلام.یه سوال خیلی مهم دارم و هیشکی هم جواب منو نمیده.من رفتم کتاب امری رو خریدم.اما ترجمه دکتر محمد تقی اکبری رو خریدم...آیا بنظرتون اشتباه کردم و باید ترجمه لیلا یوسفیان رو میخریدم..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا جوابمو بدین...نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sanaz alizadeh

New member
کسی نگفته هر کی فقط ترجمه یوسفیان خونده قبول شده...کتابشو ببین اگه سوالای کنکورو میشه باش زد مثلا سوالای سال قبل ..و اگه برا خودت قابل فهمه به نظرم مشکلی نی همونو بخون ..مثلا من الان از کتاب نجات مهدیه میخونم با اینکه همه جا هم دیدم گفتن یوسفیان اما برای من قابل درکه و معتقدم همینو خیلی خوب بخونمو مسلط شم جواب میده....پس نگران نبااااااااااش دوستی...:smiliess (4):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: alireza16

alireza16

New member
بچه ها سلام.یه سوال خیلی مهم دارم و هیشکی هم جواب منو نمیده.من رفتم کتاب امری رو خریدم.اما ترجمه دکتر محمد تقی اکبری رو خریدم...آیا بنظرتون اشتباه کردم و باید ترجمه لیلا یوسفیان رو میخریدم..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا جوابمو بدین...نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا چرا ترجمه لیلا یوسفیان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیزی که از طرف وزارت بهداشت اعلام شده:امری ترجمه دکتر محمد رضا نوری دلوئی انتشارات جامعه نگر ویرایش چهاردهم هست.

nilgun

New member
هیچ اشکالی داره. همینم که گرفتین خیلی خوبه و قطعا باهاش به نتیجه دلخواه میرسید

Leyli002

New member
سلام بچه ها.خسته نباشین.من یه مشکلی دارم من تا حالا فقط 4 فصل امریو خوندم.الان که امتحانا تموم شده نمیدونم بشینم امری بخونم یا بیوشیمی و کتاب اکرمیو مرور کنم برا علوم؟البته قسمتایی از بیوشیمی رو که خوندم.لطفا نظرتونو بگین.در این لحظه دارم از استرس خفه میشم...:sadsmiley:

melinaa

New member
هیچ اشکالی داره. همینم که گرفتین خیلی خوبه و قطعا باهاش به نتیجه دلخواه میرسید

قربونت..مرسی نیلگون جان:rose:

- - - Updated - - -

حالا چرا ترجمه لیلا یوسفیان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیزی که از طرف وزارت بهداشت اعلام شده:امری ترجمه دکتر محمد رضا نوری دلوئی انتشارات جامعه نگر ویرایش چهاردهم هست.

:rose::rose::rose:

melinaa

New member
کسی نگفته هر کی فقط ترجمه یوسفیان خونده قبول شده...کتابشو ببین اگه سوالای کنکورو میشه باش زد مثلا سوالای سال قبل ..و اگه برا خودت قابل فهمه به نظرم مشکلی نی همونو بخون ..مثلا من الان از کتاب نجات مهدیه میخونم با اینکه همه جا هم دیدم گفتن یوسفیان اما برای من قابل درکه و معتقدم همینو خیلی خوب بخونمو مسلط شم جواب میده....پس نگران نبااااااااااش دوستی...:smiliess (4):

قربون شمااااااااااااااا......مرسیییییییییییییییییییی:heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا