مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

alisalim20007

New member
سلام دوستان من ژنتیک رو از روی امری ترجمه اقای دلویی میخونم ولی این ترجمه خودش نیاز به ترجمه مجدد داره و خوندن ترجمه دلویی خیلی زمان میبره به نظر شما اگه از یه ترجمه دیگه استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟ به نظر شما کدوم ترجمش بهتره؟ ژنتیک در هزاره هم نگارشش شبیه امریه؟

Milad_R

New member
سلام دوستان من ژنتیک رو از روی امری ترجمه اقای دلویی میخونم ولی این ترجمه خودش نیاز به ترجمه مجدد داره و خوندن ترجمه دلویی خیلی زمان میبره به نظر شما اگه از یه ترجمه دیگه استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟ به نظر شما کدوم ترجمش بهتره؟ ژنتیک در هزاره هم نگارشش شبیه امریه؟

ترجمه یوسفیان و اکبری بهترن

RBC!

New member
پ ی دونه دگ کتاب خلاصه لودیش هستش اون چیه!؟؟ چقد تعدد کتاب داریم خدایا :wacsmiley:

راستی بچه ها من هنو فصل 12 امری ام بجز این کتابم هیچی دگ نخوندم واس ژنتیک تا الان! ب نظرتون میرسم؟؟؟

ترمه.. تو همین امری رو خوب بخون. باور کن بالای 70 میزنی.
358519_rollingf.gif

اگه عالی بخونی میتونی بالا 85 هم بزنی
635719_nobrain2.gif

RBC!

New member
بجه ها شما تو کتاب امری چطور یادتون نگه میدارین که بیماریها روی کدوم کروموزومها هستن؟ منظورم اعداد هست

بهناز.. همه رو باید بنویسی. یه دفتر بردار همه رو به ترتیب توش بنویس..

کروموزوم ها رو

سال ها رو هم باید بنویسی

نحوه ی وراثت رو هم

و نوع جهش ها

و اینکه هر مشکل ژنتیکی یا ناهنجاری اولین بار با چه تست هایی کشف شد!

برای هر کدوم جدا بنویس ها
826719_loosingitsm.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: behnaz.h

RBC!

New member
سلام خسته نباشید بچه ها...

یکی بمن بگه ژنتیک تکوینو چطوری میخونید؟؟؟

خیلی این فصل سخته
:13:

هه.. ژنتیک تکوین.
میدونی این ژنتیک تکوین اشک منو در آورد..
البته بعد از سلولی..

اگه اولین باری هست که داری میخونیش، هر موضوع رو دو بار بخون. (هر صفحه رو)

بعد در فشرده ترین حالت ممکن به صورت فلش خلاصه نویسی کن. ( منظورم اینجوری فِلِش هست ها ------> )

من واقعا نمیدونم چجوری توضیحش بدم :دی

در کل این فصل بسیار پراکنده ست و تو برای اینکه خوب متوجه بشی باید به نظم در بیاریش!!

RBC!

New member

من ترجمه لیلا یوسفیان رو دارم. راضی هستم ازش. حبیب نصیری رو هم قبلا خوندم ولی به نظرم لیلا یوسفیان روان تر توضیح داده.

هزاره رو تا حالا نخوندم. نمیدونم :دی

Zeinab.A

New member
با نام و یاد خدا
سلام دوستان
من امروز شروع به خوندن کردم.
رفرنس بیوشیمی شما چیه؟
من بیوشیمی دکتر عبدالوهاب احسانی زنوز پوران پژوهش رو میخونم.

RBC!

New member
زینب.. همون کتابی که داری میخونی خوبه.. همون رو بخون :)

lord of GENS

New member
داشتم پست ها روميديدم ؛ به خودم گفتم بي انصافيه فقط پستها رو بخونم و چيزي نگم ؛ برا همين ميخوام بگم:
آفرين به تلاشتون رفقا
هر كس تلاش كنه نتيجشو ميگيره ؛
شك نكنيد

مائده 70

New member
من شرکت کردم. سلولی رو افتضاح زدم چون تا همین چند وقته پیش هیچ کتابی نداشتم که بخونم :دی

کلا این خ.ل.ی.ل.ی یه مشکلی داره.. اونم اینه که تو آزمون هاش از فصل های آینده زیاد سوال میده!!!
47319_pfft1.gif
(بعد تو فکر میکنی اووووف چقدر همه چی سخته!
230219_sinking.gif
)
راس میگه راس میگه ینی واقعا راس میگه نامردا هم از بعد میدن هم یهو یکاره یه دو تا سوال از قبل میدن تو بخش سلولی چن تا بیو سوال میدن و بالعکس !!و اینگونه سختی کاذب درست میکنند :p7977cujr38iyymsu8:

goleyakh

New member
سلام بچه ها ....همگی خسته نباشید

کسی اینجا میدونه من که رشتم هوشبریه عایا میتونم ارشد ژنتیک بدم یا نه؟( با توجه به اینکه توی دفترچه رشته ما جزو رشته هایی نیس که بتونیم شرکت کنیم!)

melinaa

New member
بچه ها تو اون تاپیک یه سوال مهم که الان حدودا چند تای اول لیسته میشه یه سری بزنیدوجوابمو بدید..من منتظر شما هستم ژنتیکیا...........مرسی از همگی...........

RBC!

New member
سلام بچه ها ....همگی خسته نباشید

کسی اینجا میدونه من که رشتم هوشبریه عایا میتونم ارشد ژنتیک بدم یا نه؟( با توجه به اینکه توی دفترچه رشته ما جزو رشته هایی نیس که بتونیم شرکت کنیم!)

خب وقتی نیست، نیست دیگه.. چجوری میخوای شرکت کنی؟؟

زنگ بزن سازمان سنجشی، جایی، سوال کن.

RBC!

New member
بچه ها تو اون تاپیک یه سوال مهم که الان حدودا چند تای اول لیسته میشه یه سری بزنیدوجوابمو بدید..من منتظر شما هستم ژنتیکیا...........مرسی از همگی...........

کدوم تاپیک؟؟

لینک بذار :)

آخرین ویرایش:

Maryam.A

Well-known member
سلام به همگی
خدا قوت
من امتحاناتم شروع شده گزارش درست و حصابی ندارم که بدم
این ترم 25 واحد دارم:smilies-azardl (181
من زیر پوستی کار نمی کنم واقعأ سرم خیلی شلوغه
گفتم که دوستان از دست من ناراحت نباشن:rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا