کلا شخصیت دوست بنده به شرح زیر است
الو سلام.......تک تک اعضای خانوادمو میپرسه چیکار میکنن؟و به همه چی نظر میده مثلا...اااا هنوز تو اون کاره؟؟؟؟؟وای دیونست ...ول کنه.........درس چیه من میشناسم ارشدایی که میگن غلط کردیم درس خوندیم ...........بیکاری هنوز؟تو خونه ای هنوز؟کار خاصی نمیکنی؟بی مصرف شدیااااااا
دبیرستان بچه باحالی بودی.............
گاها فامیلامونم زیر سوال میبره...........همین دیروز شمارشو پاک کردم از تو گوشیم
بابا 100 بار به مامانم سپردم بگه خونه نیستم ...........نمیشناسه یارورو میگه خونست..دیگه تابلو میشه جوابشو ندم:smiliess (2):
آفرین به تو ...خیلی خوب داری پیش میری ..............:smilies-azardl (113من امروز نصف متابولیسم کربوهیدرات+30 تا تست سلولی+2ص زبان+چند صفه مرور ژن:black_eyed:
از دفعه بعد حرفاشو تایید کن بگو اره نمی خونم به دردم نمی خوره بهش بگو توام نخون بیخیال شوکلا شخصیت دوست بنده به شرح زیر است
الو سلام.......تک تک اعضای خانوادمو میپرسه چیکار میکنن؟و به همه چی نظر میده مثلا...اااا هنوز تو اون کاره؟؟؟؟؟وای دیونست ...ول کنه.........درس چیه من میشناسم ارشدایی که میگن غلط کردیم درس خوندیم ...........بیکاری هنوز؟تو خونه ای هنوز؟کار خاصی نمیکنی؟بی مصرف شدیااااااا
دبیرستان بچه باحالی بودی.............
گاها فامیلامونم زیر سوال میبره...........همین دیروز شمارشو پاک کردم از تو گوشیم
بابا 100 بار به مامانم سپردم بگه خونه نیستم ...........نمیشناسه یارورو میگه خونست..دیگه تابلو میشه جوابشو ندم:smiliess (2):
بچه ها توی وزارت بهداشت هم این قانونهست که بعد متاهل شدن می تونی تو شهر خودت به تحصیلت ادامه بدی یا باید همون شهری که قبول شی تموم کنی درستو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب برا همینه دارم می ÷رسم دیگه اگه باشه بندرعباس هم بزنم ؟؟؟؟؟؟؟اگه اینطور باشه که خیلی خوب میشه من اگه بندرعباس قبول شدم میرم متاهل میشم:tonguesmiley:
ممنون آقا امیررضا ی نازنین ...هر روز تصمیم میگیرم امروز شروع کنم ولی .........:riz513:لیلا جان جای خالیت حس میشه زودی بیا تو جمع مااااااااااااا حتی شده با روزی 1لغت زبان:smiliess (3):
سلام خسته نباشین دوستان ژنتیک انسانی
من که چند روزه نتونستم چیزی بخونم.............