مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

DNA.2013

New member
سلولی روشهای مطالعه سلول و یکم لغت تافل.کم خوندم شرمندم وقت داشتم ولی حال نداشتم :p

shahrzad67

New member
سلولی مهندسی ژنتیک تموم شد
ژنتیک سرطان مرور کردم
بیو هم متابولیسم پورین مرور

leila00

New member
کلا شخصیت دوست بنده به شرح زیر است

الو سلام.......تک تک اعضای خانوادمو میپرسه چیکار میکنن؟و به همه چی نظر میده مثلا...اااا هنوز تو اون کاره؟؟؟؟؟وای دیونست ...ول کنه.........درس چیه من میشناسم ارشدایی که میگن غلط کردیم درس خوندیم ...........بیکاری هنوز؟تو خونه ای هنوز؟کار خاصی نمیکنی؟بی مصرف شدیااااااا
دبیرستان بچه باحالی بودی.............
گاها فامیلامونم زیر سوال میبره...........همین دیروز شمارشو پاک کردم از تو گوشیم

بابا 100 بار به مامانم سپردم بگه خونه نیستم ...........نمیشناسه یارورو میگه خونست..دیگه تابلو میشه جوابشو ندم:smiliess (2):

وای ی ی هنوز همون شکلیه عوض نشده ه ه ه ه ه؟ گفتیم امسال عوض میشه ظاهرا نشددددد:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:(50):

hadi330

New member
دیروز مرور 60 تست ژنتیک
50 تا سلولی
20 تا هم بیوشیمی
زبان هم 2 درس 504

امروز هم تا الان 60 تا تست ژنتیک ...

dilak

New member
کلا شخصیت دوست بنده به شرح زیر است

الو سلام.......تک تک اعضای خانوادمو میپرسه چیکار میکنن؟و به همه چی نظر میده مثلا...اااا هنوز تو اون کاره؟؟؟؟؟وای دیونست ...ول کنه.........درس چیه من میشناسم ارشدایی که میگن غلط کردیم درس خوندیم ...........بیکاری هنوز؟تو خونه ای هنوز؟کار خاصی نمیکنی؟بی مصرف شدیااااااا
دبیرستان بچه باحالی بودی.............
گاها فامیلامونم زیر سوال میبره...........همین دیروز شمارشو پاک کردم از تو گوشیم

بابا 100 بار به مامانم سپردم بگه خونه نیستم ...........نمیشناسه یارورو میگه خونست..دیگه تابلو میشه جوابشو ندم:smiliess (2):
از دفعه بعد حرفاشو تایید کن بگو اره نمی خونم به دردم نمی خوره بهش بگو توام نخون بیخیال شو
اون داره بهت انرزی منفی بده که نتونی بخونی ولی خودش در خفا می خونه همون کاری که دوستام باهام می کنن
من بهشون می گم نمی خونم حرفاشونو تایید می کنم بعد با روحیه مضاعف می شینم می خونم .

آخرین ویرایش:

dilak

New member
بچه ها توی وزارت بهداشت هم این قانونهست که بعد متاهل شدن می تونی تو شهر خودت به تحصیلت ادامه بدی یا باید همون شهری که قبول شی تموم کنی درستو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DNA.2013

New member
بچه ها توی وزارت بهداشت هم این قانونهست که بعد متاهل شدن می تونی تو شهر خودت به تحصیلت ادامه بدی یا باید همون شهری که قبول شی تموم کنی درستو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه اینطور باشه که خیلی خوب میشه من اگه بندرعباس قبول شدم میرم متاهل میشم:tonguesmiley:

dilak

New member
اگه اینطور باشه که خیلی خوب میشه من اگه بندرعباس قبول شدم میرم متاهل میشم:tonguesmiley:
خوب برا همینه دارم می ÷رسم دیگه اگه باشه بندرعباس هم بزنم ؟؟؟؟؟؟؟
البته فعلا متاهل نیستما :(40):

آخرین ویرایش:

hadi330

New member
غیر از ژنتیک،سلولی حدود 50 تست مرور کردم و لغتهای زبان سال 80 علوم رو خوندم ... بیوشیمی هم هیچ :(

amirreza

New member
تا جایی که من میدونم برا ارشد اصن انتقالی نمیدن چون ظرفیت محدوده و امکانتم کم

amirreza

New member
لیلا جان جای خالیت حس میشه زودی بیا تو جمع مااااااااااااا حتی شده با روزی 1لغت زبان:smiliess (3):

marjan_h67

New member
این 2روزی که نبودم
1 فصل از مهدوی
مرور 2فصل از امری
1فصل از کلاسیک تا ژنومیک
مرور کربوهیدرات
2درس تافل
مرور 4درس 504
:riz513::thumbsdownsmileyani:riz513:

*فرناز*

New member
ژنتیک امری فصل سرطانم
بیوشیمی به متابولیسم لیپید رسوندم
سلولی همچنان میخونم آمارش از دستم در رفته!:sarma:
زبان تافل داره تموم میشه هفته بعد میرم سراغ 504
تستم هرروز از هر مبحث 10 تا برا بیوشیمی میزنم:21:

hadi330

New member
ژنتیک مرور 60 تست ژنتیک مولکولی
سلولی 50 تست رونویسی
بیوشیمی حدود 30 تست متابولیسم لیپید
زبان مرور 4 درس 504

فردا هم باز تست ...

hirkania

New member
سلام خسته نباشین دوستان ژنتیک انسانی
من که چند روزه نتونستم چیزی بخونم.............

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا