مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahrzad67

New member
100 صفحهههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:
فکر کنم باید تو تصمیمم تجدید نظر کنم:65d6a5d6s:

nusha

New member
چشم میگم دیروز و امروز سلولی : هسته و یه کم غشا
زبان مرور 50 تا لغت
بیوشیمی هم جسارتا ساختار کربوهیدرات یه کمی !!! :smilies:
ژنتیکم اصلا :14:

آهان نکته : :21: فک نکنم نکته باشه مطمئنا همه بلدین اما خب یه چیزی میگم که هادی دیگه تهدید نکنه و باز نکته بذاره :tonguesmiley:

می دونیم که یکی از عواملی که رو سیالیت غشا تاثیر می ذاره کلسترول هست (علاوه بر اسید های چرب غیر اشباع، دما و طول زنجیره ی اسید چرب)
کلسترول در دماهای زیر tm (دمای انتقالی یا گذار) چون تراکم زنجیره های هیدروکربنی رو به هم می زند سیالیت غشا رو افزایش میده ولی در دمای بالاتر از tm چون به اندازه ی دماهای هیدروکربنی تحرک نداره سیالیت غشا رو کاهش میده
حالا در دمای بدن که بالای دمای tm باشد کلسترول سیالیت غشا را کاهش میدهد و در نتیجه ی سفت شدن غشا، ما آترواسکلروز یا تصلب شرائین رو خواهیم داشت

سلام دوستان عزیز

غرض از مزاحمت .... مهنام جون این نکته رو تو کدوم کتاب دیدی ؟

موضوع نکته ی شما خیلی برای منو دوستام مبهم بود ک شما رفعش کردی ممونم ازت دوست خوبم ... ببخشید بدون اجازه ازش استفاده کردم

hadi330

New member
ارزیابی بهداشت 76 .
تست میکروب .
یک درس تافل با ریدینگ . باید تافل رو با ریدینگ تا آخر این ماه تموم کنم و بهمن فقط دوره ...

marjan_h67

New member
امروز
اسکلت سلولی (همچنان ادامه داره :smiliess (2):)

اکرمی مرور فصل 2 با تستش
اکرمی فصل 5 رو دارم میخونم

امری شروع فصل 6 (از این فصل اصلا خوشم نمیاد..نمیدونم چرا!!! فک کنم اونم به من همین حسو داره!!!!!!:sadsmiley:)

تست کربوهیدرات
مرور گلیکولیز

زبان یکم تست و کلمه

من یه سوال واسم پیش اومده:
چرا با اینکه هگزوکیناز IV (گلوکوکیناز) فقط گلوکز رو به عنوان سوبسترا قبول میکنه (و نه بقیه هگزوزها) ولی تمایلش به گلوکز نسبت به نوع I تا III کمتره؟
:33:
میدونم دلیلش مقدار km بالایی هست ک داره!!! ولی کارش با عقل ناقص !!!! من جور در نمیاد!!!

سوالم خودش نکته هم بودااااا!!!!
:motat:

marjan_h67

New member
ارزیابی بهداشت 76 .
تست میکروب .
یک درس تافل با ریدینگ . باید تافل رو با ریدینگ تا آخر این ماه تموم کنم و بهمن فقط دوره ...

اقاااااااااااااااااااااا پس نکته ات کووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
اینجا یه هادی داشتیم ک هردفعه نکته میگفت!!!!:smilies-azardl (181
تو هم شدی مثل بقیه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟:New (6):
:smiliess (11):

آخرین ویرایش:

marjan_h67

New member
سلام نمیدونم چرا چند روزه نمیتونم بخونم....

چراااااااااااااا نمیخونی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:mad_majidonline:
بشین پای درست بچه!!!!:sdasdasd:
فردا باید گزارش بدی وگرنه....... من همه رو میندازم به جونت ک دعوات کنن!!!:image170:
:25r30wi:

mahnam

New member
سلام دوستان عزیز

غرض از مزاحمت .... مهنام جون این نکته رو تو کدوم کتاب دیدی ؟

موضوع نکته ی شما خیلی برای منو دوستام مبهم بود ک شما رفعش کردی ممونم ازت دوست خوبم ... ببخشید بدون اجازه ازش استفاده کردم

سلام عزیزم

بیولوژی سلولی و مولکولی دکتر جواد محمد نژاد

خواهش ! این چه حرفیه؟!
خوشحالم که به دردتون خورده :rose:

nusha

New member
سلام عزیزم

بیولوژی سلولی و مولکولی دکتر جواد محمد نژاد

خواهش ! این چه حرفیه؟!
خوشحالم که به دردتون خورده :rose:

ممنون دوست گلم

مهنام جون از لحظه هات استفاده کن نذار از دست برن ، اگه ب علوم نمیرسی واسه بهداشت بخون ، یا ازالان بخون ک خیالت راحت باشه دیگه سال دیگه ایشالا علومو قبولی ، اگه وقتتو هدر بدی مطمئن باش پشیمون میشی
دوباره شروع کن تا بیوفتی رو غلتک ، نذار پشتت باد بخوره

mahnam

New member
ممنون دوست گلم

مهنام جون از لحظه هات استفاده کن نذار از دست برن ، اگه ب علوم نمیرسی واسه بهداشت بخون ، یا ازالان بخون ک خیالت راحت باشه دیگه سال دیگه ایشالا علومو قبولی ، اگه وقتتو هدر بدی مطمئن باش پشیمون میشی
دوباره شروع کن تا بیوفتی رو غلتک ، نذار پشتت باد بخوره

خواهش
چشم دوست خوبم :rose:

hirkania

New member
سلام امروز ژنتیک موتاسیون خوندم و تغییر در تعداد کروموزوم ها سلولی هم اتصالات سلولی خوندم......

hadi330

New member
ارزیابی بهداشت 79
دوره یه کم آنزیم
3 درس تافل .

نکته : یکی از راه های فعال شدن پروتو انکوژن ها جابجایی به ناحیه ایی از کروماتینی که از نظر رونویسی فعاله . مثل لنفوم بورکیت . مبتلایان به لنفوم بورکیت 90 درصد جابجایی c-myc از بازوی بلند کروموزوم 8 به جایگاه زنجیره سنگین ایمیونوگلوبین در کروموزوم 14 رو دارن ( البته ژنتیک مولکولی استراخان نوشته 75 تا 85 درصد ، ویکی پدیا هم نوشته حدود 85 درصد :
The most common variant is t(8;14)(q24;q32), which accounts for approximately 85% of cases )
و مقدار کمتری جابجایی 8 با کروموزوم 2(ژن کاپا) یا 22( ژن لامبدا) رو نشون می دن .

amirreza

New member
2فصل امری

80تا تست بختک(متابولسم کربوهیدرات:image170:)فک کنم خرداد شه ولی این متابولسیم دست از سر من برنداره ویکمیشم بعد خرداد بزنم

مریم نگران نباش میاد حتما کارنامت تو راهه:5:واسه منم که فک نکنم کلا نمیاد

hadi330

New member
اقاااااااااااااااااااااا پس نکته ات کووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
اینجا یه هادی داشتیم ک هردفعه نکته میگفت!!!!:smilies-azardl (181
تو هم شدی مثل بقیه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟:New (6):
:smiliess (11):

خب دیشب خسته بودم ! و نکته گفتنم یه کم وقت میگیره چون دوست دارم یه کم کامل باشه و اون موقع خودم کنجکاو میشم !

DNA.2013

New member
100 تست سیتوژنتیک
100 تست پروتءین
50 تست همانندسازی و مرور همانندسازی

یه تست زدم حالم گرفته شد چون غلط زدم نکتش اینه:
سندرم فریاد گربه حذف روی 5p هس
سندرم چشم گربه ای تترازومی یا تریزومی در 22q هست..

بچه ها من اصلا زبان نخوندم یکی کمکم کنه توروخدا
504 رو پارسال خوندم فایده ای نداشت 20-30 درصد تو کنکور زدم.اخه زبانمم قبلا بد نبود تا کتاب اول پسیج خوندم قبلنا..نمیدونم چرا حالا اینقد واسم سخته
از لزگی هم بدم میاد پاسخ تشریحی نداره
فلن واسه زبان علوم چیکار کنم؟؟ هلپ می پلییییییییززززززززز:(

shahrzad67

New member
سلولی انتقال پروتئین
مهندسی ژنتیک از اکرمی
زبان
تست سلولی "ژنتیک
اسید نیتریک و هیدروکسیل آمین باعث دآمینیشن میشن
نیتروزوگوانیدین و آفلاتوکسین باعث آلکالاسیون میشن

marjan_h67

New member
من دیروز بدجوری سردرد داشتم...هیچی نتونستم بخونم!!!!!!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t:sad:
فقط 2-3 ص از فصل 6 امری خوندم و تنها نکته هم ک به ذهنم میرسه ک بگم اینه ک برای کنترل این ک چه ژنهایی در تخم فعال و بیان بشن 3 موج متیلاسیون بعد از لقاح اتفاق میفته:riz513:

mahnam

New member
100 تست سیتوژنتیک
100 تست پروتءین
50 تست همانندسازی و مرور همانندسازی

یه تست زدم حالم گرفته شد چون غلط زدم نکتش اینه:
سندرم فریاد گربه حذف روی 5p هس
سندرم چشم گربه ای تترازومی یا تریزومی در 22q هست..

بچه ها من اصلا زبان نخوندم یکی کمکم کنه توروخدا
504 رو پارسال خوندم فایده ای نداشت 20-30 درصد تو کنکور زدم.اخه زبانمم قبلا بد نبود تا کتاب اول پسیج خوندم قبلنا..نمیدونم چرا حالا اینقد واسم سخته
از لزگی هم بدم میاد پاسخ تشریحی نداره
فلن واسه زبان علوم چیکار کنم؟؟ هلپ می پلییییییییززززززززز:(

مریم جان نمی دونم رابطه ات با لغت چطوره؟
اگه فک می کنی هنوز نیاز به لغت داری روزی یه درس تافلو کار کن با پسیج هایی که داره فک کنم خوب نتیجه بگیری
واسه علوم که تستای سال های قبل رو بزنی فک کنم خیلی خوب نتیجه بگیری
من هنوز اندر خم لغات تافل و 504 هستم اگه تمومش کنم به زودی!! حتما کتاب انتشارات خانه ی زیست رو کار میکنم
ضمن اینکه فک کنم هادی اینو کار می کنه
اگه آره لطف کنه نظرشو بگه
دوستای من که کار می کنن راضی هستن
پاسخ تشریحی هم داره

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا