shahrzad67
New member
100 صفحهههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:
فکر کنم باید تو تصمیمم تجدید نظر کنم:65d6a5d6s:
فکر کنم باید تو تصمیمم تجدید نظر کنم:65d6a5d6s:
چشم میگم دیروز و امروز سلولی : هسته و یه کم غشا
زبان مرور 50 تا لغت
بیوشیمی هم جسارتا ساختار کربوهیدرات یه کمی !!! :smilies:
ژنتیکم اصلا :14:
آهان نکته : :21: فک نکنم نکته باشه مطمئنا همه بلدین اما خب یه چیزی میگم که هادی دیگه تهدید نکنه و باز نکته بذاره :tonguesmiley:
می دونیم که یکی از عواملی که رو سیالیت غشا تاثیر می ذاره کلسترول هست (علاوه بر اسید های چرب غیر اشباع، دما و طول زنجیره ی اسید چرب)
کلسترول در دماهای زیر tm (دمای انتقالی یا گذار) چون تراکم زنجیره های هیدروکربنی رو به هم می زند سیالیت غشا رو افزایش میده ولی در دمای بالاتر از tm چون به اندازه ی دماهای هیدروکربنی تحرک نداره سیالیت غشا رو کاهش میده
حالا در دمای بدن که بالای دمای tm باشد کلسترول سیالیت غشا را کاهش میدهد و در نتیجه ی سفت شدن غشا، ما آترواسکلروز یا تصلب شرائین رو خواهیم داشت
ارزیابی بهداشت 76 .
تست میکروب .
یک درس تافل با ریدینگ . باید تافل رو با ریدینگ تا آخر این ماه تموم کنم و بهمن فقط دوره ...
سلام نمیدونم چرا چند روزه نمیتونم بخونم....
سلام دوستان عزیز
غرض از مزاحمت .... مهنام جون این نکته رو تو کدوم کتاب دیدی ؟
موضوع نکته ی شما خیلی برای منو دوستام مبهم بود ک شما رفعش کردی ممونم ازت دوست خوبم ... ببخشید بدون اجازه ازش استفاده کردم
سلام عزیزم
بیولوژی سلولی و مولکولی دکتر جواد محمد نژاد
خواهش ! این چه حرفیه؟!
خوشحالم که به دردتون خورده :rose:
ممنون دوست گلم
مهنام جون از لحظه هات استفاده کن نذار از دست برن ، اگه ب علوم نمیرسی واسه بهداشت بخون ، یا ازالان بخون ک خیالت راحت باشه دیگه سال دیگه ایشالا علومو قبولی ، اگه وقتتو هدر بدی مطمئن باش پشیمون میشی
دوباره شروع کن تا بیوفتی رو غلتک ، نذار پشتت باد بخوره
اقاااااااااااااااااااااا پس نکته ات کووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
اینجا یه هادی داشتیم ک هردفعه نکته میگفت!!!!:smilies-azardl (181
تو هم شدی مثل بقیه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟:New (6)::smiliess (11):
100 تست سیتوژنتیک
100 تست پروتءین
50 تست همانندسازی و مرور همانندسازی
یه تست زدم حالم گرفته شد چون غلط زدم نکتش اینه:
سندرم فریاد گربه حذف روی 5p هس
سندرم چشم گربه ای تترازومی یا تریزومی در 22q هست..
بچه ها من اصلا زبان نخوندم یکی کمکم کنه توروخدا
504 رو پارسال خوندم فایده ای نداشت 20-30 درصد تو کنکور زدم.اخه زبانمم قبلا بد نبود تا کتاب اول پسیج خوندم قبلنا..نمیدونم چرا حالا اینقد واسم سخته
از لزگی هم بدم میاد پاسخ تشریحی نداره
فلن واسه زبان علوم چیکار کنم؟؟ هلپ می پلییییییییززززززززز![]()