مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

DNA.2013

New member
هاااااااا؟؟؟؟!!!! :(50): حامد جان یه چیزی می پرسیدی که خودمم بدونم
من نتیجه مو سال بعد اعلام می کنم :65d6a5d6s:
امسال منتظر جواب من نباشین بچه ها :bunnyearsmiley:

مهنام جون عزیزم هوس کتک کردی؟؟؟؟؟؟؟:sdasdasd:

DNA.2013

New member
مرور فصل 1و نصف 6 اکرمی
مرور فصل 1 و نصف 3 احسانی
زبان علوم سال 75

DNA.2013

New member
سلام دوستان خوبین؟؟؟قدر سلامتیو بدونین بیماری خیلی بده...من چند روزه نتونستم چیزی بخونم...امروز به زور یکم ژنتیک مندلی و یکم سلولی خوندم..موفق باشید.

انشالا که به زودی کاملا سرحال و سلامت بشی هیرکانیا جان.

hadi330

New member
آره مهنام جون.توی سایت نوشته.کتاب من 20 فصله این جدیده 21 فصل.

مریم جان خط دوم نوشته " مطالب کتاب در 5 بخش و 20 فصل آورده شده است " اما آخرش نوشته " در چاپ دوم كتاب شماره فصل ها به 21 رسيده است. " فکر میکنم همون 20 فصل باشه .
حالا مگر قحطی انتشارات اومده این" سامر" دیگه چیه ! (البته چاپ اول هم همینه و من دیگه کتابی از این انتشارات ندیدم ) من به دوستان کتاب" آستريكس و كشف قاره جديد" رو از همین انتشارات پیشنهاد میکنم !:ی قیمتش هم 5 هزار تومن . در توضیحاتش اومده : باور كردنش مشكله ولي آستريكس و اوبليكس قرار بود بروند همين دور و اطراف و ماهي تازه صيد كنند اونوقت سر از يه قاره‌ي ديگه در مي‌آورند كه به اعتقاد اوبليكس اونجا آخر دنياست! به نظرتون دوستان ما مي‌توانند دوباره به دهكده‌ي كوچيك خودشون برگردند؟
این رو نوشتم که یه کم حالمون عوض شه !

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
مریم جان خط دوم نوشته " مطالب کتاب در 5 بخش و 20 فصل آورده شده است " اما آخرش نوشته " در چاپ دوم كتاب شماره فصل ها به 21 رسيده است. " فکر میکنم همون 20 فصل باشه .
حالا مگر قحطی انتشارات اومده این" سامر" دیگه چیه ! (البته چاپ اول هم همینه و من دیگه کتابی از این انتشارات ندیدنم ) من به دوستان کتاب" آستريكس و كشف قاره جديد" رو از همین انتشارات پیشنهاد میکنم !:ی قیمتش هم 5 هزار تومن . در توضیحاتش اومده : باور كردنش مشكله ولي آستريكس و اوبليكس قرار بود بروند همين دور و اطراف و ماهي تازه صيد كنند اونوقت سر از يه قاره‌ي ديگه در مي‌آورند كه به اعتقاد اوبليكس اونجا آخر دنياست! به نظرتون دوستان ما مي‌توانند دوباره به دهكده‌ي كوچيك خودشون برگردند؟

وااای چه باحال :4d564ad6:
اینجوری که گفتی حتما نه دیگه! نمی تونن برگردن :(50):

marjan_h67

New member
مرجان جون همین چاپ دوم باید باشه دیگه.

واااااااااااااااااااای نه تورو خدااااااااااااااااااااااااااااا...بازم کتاب باید کتاب بخرررررررررررررررررررررررررم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:13::13::13:

marjan_h67

New member
امروز :
اسکلت سلولی...(تموم نشد:sad:)
مرور کربوهیدرات و تستش یکم(فردا بازم باید تستشو کار کنم:smilies-azardl (181)
فصل 18 امری تمومید...:rolleyessmileyanim:( فردا بازم مرورش میکنم)
هزاره روخونی فصل 1 از چاپ قدیم!!!!!!!!!!!!:black_eyed:
مرور فصل 1 اکرمی

نکته: در پروفاز میتوز کروماتیدهای خواهری پیچهای plectonemic و در پروفاز میوز 1 ( مرحله دیاکینز) کروماتیدهای خواهری پیچهای نسبی paranemic دارند!

shahrzad67

New member
اکرمی فصل همانند سازی
امری یه کم از فصل 3
سلولی اندامک ها
بیو نصف آنزیم ها
زبان
منم فک نکنم کتابرو بگیرم "به قول مرجان جون همونو هنوز دارم ورق میزنم

mehdi_b

New member
من ديروز با انتشارات سامر براي كتاب ژنتيك مولكولي در هزاره سوم تماس گرفتم و خلاصه صحبت ها به اين شكل شد:
"كاغذهايي كه براي چاپ استفاده مي شه عموما وارداتي هستند. اگر سه برابر شدن دلار را در نظر بگيرم كتاب بايد الان نزديك يكصد هزار تومان قيمت داشته باشد كه سعي شده با كاهش هزينه ها و به حداقل رساندن سود، اين افزايش حتي دو برابر هم نشده.
براي كليه افرادي كه از انتشارات مستقيم خريد كنند حدود %15 تخفيف در نظر گرفته مي شود. پول پيك در تهران و يا پست شهرستان به عهده خريدار هست. اگه نزديك هستيد مي تونيد مستقيم به دفتر انتشارات در آرژانتين يا خ كريمخان مراجعه كنيد. اين تخفيف براي مدت محدودي است.
فصل 21 كه در حدود 100 صفحه مي باشد به كتاب اضافه شده. "
من سفارش دادم. حالا بين اين همه هزينه ديگه پنجاه تومن گمه!

mahnam

New member
من ديروز با انتشارات سامر براي كتاب ژنتيك مولكولي در هزاره سوم تماس گرفتم و خلاصه صحبت ها به اين شكل شد:
"كاغذهايي كه براي چاپ استفاده مي شه عموما وارداتي هستند. اگر سه برابر شدن دلار را در نظر بگيرم كتاب بايد الان نزديك يكصد هزار تومان قيمت داشته باشد كه سعي شده با كاهش هزينه ها و به حداقل رساندن سود، اين افزايش حتي دو برابر هم نشده.
براي كليه افرادي كه از انتشارات مستقيم خريد كنند حدود %15 تخفيف در نظر گرفته مي شود. پول پيك در تهران و يا پست شهرستان به عهده خريدار هست. اگه نزديك هستيد مي تونيد مستقيم به دفتر انتشارات در آرژانتين يا خ كريمخان مراجعه كنيد. اين تخفيف براي مدت محدودي است.
من سفارش دادم. حالا بين اين همه هزينه ديگه پنجاه تومن گمه!

یعنی یه فصل 100 صفحه ای اضافه شده ؟؟
خب دوستان عزیز دکتر نوری واسه بالا بردن فروش کتابش امسال 50% سوالارو از اون یه فصل طرح می کنه
تا درس عبرتی باشه واسه سال بعدیاااا :25r30wi:

marjan_h67

New member

پس طراح محترم!!!! سوالا خ راحت میتونه از این 100 ص چندتایی سوال بده تو کنکور!!!!!:smiliess (2):
امری هم ک ویرایش 14 مبنع هست و از اونم حتما به قسمتهای جدید نگاه ویژه ای داره واسه سوال دادن!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
پس فقط خدا میتونه کمکمون کنه تو کنکور با این وضع!!!!:sad::tsimuzpzwoap1t9y3o7

mahnam

New member
پس طراح محترم!!!! سوالا خ راحت میتونه از این 100 ص چندتایی سوال بده تو کنکور!!!!!
امری هم ک ویرایش 14 مبنع هست و از اونم حتما به قسمتهای جدید نگاه ویژه ای داره واسه سوال دادن!!!!!!
پس فقط خدا میتونه کمکمون کنه تو کنکور با این وضع!!!!:sad::tsimuzpzwoap1t9y3o7

مرجان من میگم اتفاقا بدم نشداااا !!! مثلا همون قسمتایی که تازه اضافه شده رو بخونه طرف می دونه که 50 % رو می زنه :25r30wi:
البته شک دارمااا
می دونم که ماها بخریم کتابو و بخونیم یه دونه سواالم از اون جاها نمیاد
اما اگه نخریم و نخونیم نصف سوالا از همونا میاد
یه همچین نسل پر شانسی هستیم ما!!! :sdasdasd:

marjan_h67

New member
مرجان من میگم اتفاقا بدم نشداااا !!! مثلا همون قسمتایی که تازه اضافه شده رو بخونه طرف می دونه که 50 % رو می زنه :25r30wi:
البته شک دارمااا
می دونم که ماها بخریم کتابو و بخونیم یه دونه سواالم از اون جاها نمیاد
اما اگه نخریم و نخونیم نصف سوالا از همونا میاد
یه همچین نسل پر شانسی هستیم ما!!!

همینه دقیقا....:13::a2d3:ما هرکدوم یه گلوله شانسیم و خودمون بیخبریم...ولی بازم میگیم شانس نداریم!!!!!!!اخه خوش شانسی تا این حد؟؟؟؟؟:(50):

amirreza

New member
ما بقیه صفحاتو خوب میخونیم جبران شه :riz513:

مهدی تو برو بخر نکات 100 صفه رو بیا اینجا بنویس:riz481:

مطمئنم تو اون 100 صفه 5 ص مفید به زور پیدا شه:dadad4:

mehdi_b

New member
ما بقیه صفحاتو خوب میخونیم جبران شه

مهدی تو برو بخر نکات 100 صفه رو بیا اینجا بنویس:riz481:

مطمئنم تو اون 100 صفه 5 ص مفید به زور پیدا شه:dadad4:

من كه سفارش خريد را دادم. اما مشكل اينه كه توي 1300 صفحه اش بعيد مي دونم بتونم همون 5 ص مفيد را در بيارم چه برسه به اون 100 ص!!‌ :5:
ولي چيكار كنيم كه كتاب رفرنسه!!!! :13:

mahnam

New member
من كه سفارش خريد را دادم. اما مشكل اينه كه توي 1300 صفحه اش بعيد مي دونم بتونم همون 5 ص مفيد را در بيارم چه برسه به اون 100 ص!!‌ :5:
ولي چيكار كنيم كه كتاب رفرنسه!!!! :13:

منم می خواستم همینو بگم :black_eyed:

DNA.2013

New member
حالا مگر قحطی انتشارات اومده این" سامر" دیگه چیه ! (البته چاپ اول هم همینه و من دیگه کتابی از این انتشارات ندیدم ) من به دوستان کتاب" آستريكس و كشف قاره جديد" رو از همین انتشارات پیشنهاد میکنم !:ی قیمتش هم 5 هزار تومن . در توضیحاتش اومده : باور كردنش مشكله ولي آستريكس و اوبليكس قرار بود بروند همين دور و اطراف و ماهي تازه صيد كنند اونوقت سر از يه قاره‌ي ديگه در مي‌آورند كه به اعتقاد اوبليكس اونجا آخر دنياست! به نظرتون دوستان ما مي‌توانند دوباره به دهكده‌ي كوچيك خودشون برگردند؟

منظورش از 20 فصل چاپ قبلی بوده دیگه.
.فک کنم منظور از قاره ی جدید همین ایران بوده! والا من احساس میکنم اینجا دیگه اخر دنیاست با این وضعی که داریم:(

DNA.2013

New member
امروز :
اسکلت سلولی...(تموم نشد:sad:)
مرور کربوهیدرات و تستش یکم(فردا بازم باید تستشو کار کنم:smilies-azardl (181)
فصل 18 امری تمومید...:rolleyessmileyanim:( فردا بازم مرورش میکنم)
هزاره روخونی فصل 1 از چاپ قدیم!!!!!!!!!!!!
مرور فصل 1 اکرمی

نکته: در پروفاز میتوز کروماتیدهای خواهری پیچهای plectonemic و در پروفاز میوز 1 ( مرحله دیاکینز) کروماتیدهای خواهری پیچهای نسبی paranemic دارند!

مرجان به نکته ی ریزی اشاره کردی.این نکته رو من جایی ندیدم فقط اکرمی تو کتابش نوشته.افرین:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا