mahnam
New member
ممنون ک خبر دادی...حالا امسال چاپ جدید جز منابع هست یا همون چاپ اول؟؟؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟
مرجان جان 1% فک کن مطالب جدیدی بهش اضافه نکرده باشه!!!
باز !% فک کن از مطالب جدید سوال نده :mad_majidonline:
معلومه دیگه چاپ جدید رو باید بخریم
ممنون ک خبر دادی...حالا امسال چاپ جدید جز منابع هست یا همون چاپ اول؟؟؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟
كتاب قبلي اگه اشتباه نكنم مال سال 88 بود و اين يكي مال امسال هست با اين نرخ دلار خوبه كه باز سه برابر نشده! اون چاپ قبلي كه اصلا توي بازار نيست و طبيعتا وقتي كتاب چاپ دوم مي شه بهتر مي شه. البته معمولا اينطوريه!!! به هر حال كتاب رفرنس هست و بايد تهيه كرد. معمولا اگه مستقيم از خود انتشارات تهيه بشه يه تخفيفي مي دن. اين انتشارات را نمي دونم!!!
من چاپ قبلیشو دارم .همون یه فصل که اضافه شده رو کپی میکنم.
اصن تو کتم نمیره باز پول کتاب بدم همه ی اتاقم شده کتاب!!!!
خسته شددددددددددمممممممممممم7977cujr38iyymsu8:
اگه فقط همون فصل اضافه شده باشه مي توني اينكار را بكني. ولي بعيد مي دونم فقط همين اتفاق باشه!!!!
من چاپ قبلیشو دارم .همون یه فصل که اضافه شده رو کپی میکنم.
اصن تو کتم نمیره باز پول کتاب بدم همه ی اتاقم شده کتاب!!!!
خسته شددددددددددمممممممممممم7977cujr38iyymsu8:
مریم جان مطمئنی فقط یه فصل اضافه شده؟؟!!!
:smiliess (11):سلام ممنون از خبرتون.
ولی چقدررررر گرون شده! یه فصل اضافه شده قیمتش 60 هزار تومان شده!!چه خبره واقعا؟!!! :14:
پارسال قیمتش 36500 بود!!!!!آخه گرونی تا چه حد؟چرا باید ریال در بیاریم و دلار خرج کنیم؟مملکته داریم؟؟
من دیروز بهداشت 74 رو ارزیابی کردم ( چون تستاشو قبلن زدم ) سه ساعتی ژنتیک دوره کردم .
سلولی ارزیابی و مرور فصل 19 لودیش .
بیوشیمی هم ارزیابی و ساختمان آمینواسید .
زبان هم علوم 83 .
میخوام روزی 20 تا تست میکروب بزنم و نکاتش رو بخونم چون هم به درد مجموعه میخوره هم میتونم یه کمی هم میکروب بزنم !
نکته : جهش در بعضی ژنها موجب افزایش انحراف کروموزومی میشه . به این اختلالات، سندرمهای(یا بیماریهای) ناپایداری کروموزومی هم میگن . مثل
xeroderma pigmentosa ,ataxia telangiectasia ,bloom syndrom ,fanconi anemia
و در سندرم بلوم ما افزایش( Sister chromatid exchange (SCE رو داریم در xp هم در اثر عامل القایی مثل نور یو وی SCE افزایش پیدا میکنه .( بهداشت 86)
مهنام تا الان چقدر خوندی (کلا)؟
از کجا تست میکروب می زنی هادی جان؟