دوست عزیز این کتاب برای بهداشت هم مهمه.بخصوص این که از یک سطح پایین شروع کرده و ابهاماتی که توی خوندن ایمری و یا هزاره به وجود میاد رو حل میکنه.خیلی از قبول شدها پیشنهادش کردن :riz277:
سلام عزیزم اینقد مسائلش مهم نیست بیشتر سوالای ژنتیکو از قسمت بالینی میدن سعی کن بیشتر قسمتای مولکولی رو بخونی وساختار ژنوم.:riz304: موفق باشی[B]بچه ها خواهشا یه راهنمایی بکنید [/B]:مشاهده فایلپیوست 141
من کتاب ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک رو می خونم نمی تونم مسایل آخر فصل رو که مسئله هست حل کنم به شدت تضعیف روحیه می کنه منو
می خواستم بگم چیکا کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا امکان دارد که فصلایی که مسئله دارن رو بزارم آخر بخونم ؟؟؟ کتاب قاطی پاتی نمی شه ؟؟؟ می تونم بقیه کتابو بهمم یا باید با نظم بخونم
دوست من سلولی مولکولی بود و فقط با خوندن این کتاب و امری ژنتیکشو 75% زد و مشهد قبول شد امسال.پس ضرر نمی کنیم این کتابو حداقل 1 دور بخونیم.:smiliess (3): مسلما هر چی پایه قوی تر باشه بهتره . اگه کسی اصلا پایه نداره خب بخونه . اما بیشتریا لااقل چند واحدژنتیک پاس کردن .
کنکور امسال فقط 3 تا تست مساله بودسلام عزیزم اینقد مسائلش مهم نیست بیشتر سوالای ژنتیکو از قسمت بالینی میدن سعی کن بیشتر قسمتای مولکولی رو بخونی وساختار ژنوم.:riz304: موفق باشی
دوست من سلولی مولکولی بود و فقط با خوندن این کتاب و امری ژنتیکشو 75% زد و مشهد قبول شد امسال.پس ضرر نمی کنیم این کتابو حداقل 1 دور بخونیم.[/QUOTE
خب در این صورت حتما بخونش . موفق باشی گلم . :ad54ad:
[B]بچه ها خواهشا یه راهنمایی بکنید [/B]:مشاهده فایلپیوست 141
من کتاب ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک رو می خونم نمی تونم مسایل آخر فصل رو که مسئله هست حل کنم به شدت تضعیف روحیه می کنه منو
می خواستم بگم چیکا کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا امکان دارد که فصلایی که مسئله دارن رو بزارم آخر بخونم ؟؟؟ کتاب قاطی پاتی نمی شه ؟؟؟ می تونم بقیه کتابو بهمم یا باید با نظم بخونم
اره حق با تو هست تقریبا کل فصلا مسئله داره ولی یه چن فصل هست که همش مسئله هست اگه یه تایپیک باز کنید هر کی یه مثال بیاد اونجا حل کنه خیلی خوب میشه:rose:dilak جان تقریبا همه ی فصل های ژنتیک کلاسیک مساله دارن نمیشه که کل کلاسیک و نخونی
نه عزیزم بخون، مسائل آخر فصل ها بعضیاشون یه جورین، واسه منم این جوری هست
اگه قصدت علومم هست پس باید تستای بیشتری از این مباحث کار کنی که فقط تستاای این کتاب کافی نیست، حس می کنم اگه تستای بیشتری کار کنی اینا هم برات راحت تر میشه
میتونیم مسائلی که مشکل داریمو اینجا یا تو یه تاپیک دیگه عنوان کنیم و به هم کمک کنیم
اره حق با تو هست تقریبا کل فصلا مسئله داره ولی یه چن فصل هست که همش مسئله هست اگه یه تایپیک باز کنید هر کی یه مثال بیاد اونجا حل کنه خیلی خوب میشه:rose:
بچه فرق ژنتیک کلاسیک با امری چیه؟
امری مگه مساله نداره؟؟؟
یعنی من اگه ژنتیک کلاسیک رو نخونم و امری رو بخونم، کامل نیست؟
میشه یکی سرفصلای ژنتیک کلاسیک رو برای من بنویسه لطفااااا
پروانه جون. این سرفصلایی که شما نوشتی رو توی امری نداریم اصلا؟
دوستان من وسطای کتاب کلاسیک ام.قبلآ هزاره رو خونده بودم الان هم زمان با کلاسیک امری رو هم بخونم به مشکل نمی خورم؟:idea_majidonline:
نیازی به خوندن کتابای دیگه نیست سوالا از ژنتیک مولکولی پزشکی در هزاره سوم و امری میاد اینا رو کامل بخونین.بچه فرق ژنتیک کلاسیک با امری چیه؟
امری مگه مساله نداره؟؟؟
یعنی من اگه ژنتیک کلاسیک رو نخونم و امری رو بخونم، کامل نیست؟
میشه یکی سرفصلای ژنتیک کلاسیک رو برای من بنویسه لطفااااا