helena
New member
مهم اینه وزارت بهداشت باشی و کارم هست،بهتر بود همون رشته خودتو ادامه بدی تا شاخه شاخه نشی و خیالت راحت تر بود.
عزیز من وقتی اطلاعات نداری منو راهنمایی نکن و اگه وزارت بهداشتی بودی هیچوقت همچین حرفی نمیزدی چون ما اصلا چیزی به عنوان ارشد و دکترای علوم آزمایشگاهی نداریم. اول لیسانس علوم آزمایشگاهی میخونی یعنی علم همه ی رشته های آزمایشگاهی و پایه است و بعد برای ارشد و دکترا وارد رشته های ایمنولوژی هماتولوژی سم شناسی بیوشیمی بالینی قارچ شناسی میکروب شناسی ویروس شناسی و ... میشی و این رشته ها همه شون آزمایشگاهی پزشکی هستن ولی خیلی جالبه از گل و گیاه بیایی وارد حیطه پزشکی بشی و بخوای بری در پزشکی قانونی علت مرگ فردی رو گزارش کنی اونم وقتی که اصلا رشته ها و زیرشاخه ها رو هم نمیشناسی وگرنه همه اینو میدونن که ارشد و دکترای بچه های علوم چی هست. بعدشم من شاخه به شاخه نرفتم و خیلی هم خیالم راحته، لیسانسم آزمایشگاهی بوده و برای ارشدم به گرایش سم شناسی رفتم و الانم آزمایشگاه غذا و دارو قبول شدم که هم پایه آزمایشگاهی دارم و هم اینکه این آزمایشگاه بخشی به نام سم شناسی موادغذایی داره، دلت میخواد با من بحث کنی حرف منطقی بزن.
در ضمن من دیگه هیچ دلیلی نداره اینجا بیام و نمیام، از اولم با کسی بحث نداشتم و گفتم براتون بگم که این رشته ای میخواین برین چی هست ولی شما بهتون برخورده و مدام منو زیر سوال میبری که سرکار رفتی یا نه؟ و آینده ت چی شده؟ و نصیحت میکنی منو که شاخه به شاخه نشم که این واقعا خیلی خیلی خنده داره.
موفق باشی
آخرین ویرایش: