مطالعه گروهی ارشد سم شناسی 1394

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sam shenasi

New member
سلام دوستای خوبم
زی زی جون تبریک میگم... و به همه دوستای گلم که قبول شدن تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن... من میخوام امسال شرکت کنم ارشد سم میخواستم راهنماییم کنید.. مرسی

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی به جمع ما ایشالاه همه با هم سال دیگه رتبه های خوب میاریم و قبولیم به امید خدا :thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

sam shenasi

New member
بله ایشونم که یه روزه اومدن و رفتن :21: من 13 تا همکلاسی باید داشته باشم که فقط یکیشون اعلام حضور کرده

حتما عضو انجمن نیستن ! شما رفتی دانشگاه دستشونو بگیر بیارشون اینجا تا دور هم باشیم :4d564ad6::smilies-azardl (113

Zahra7069

New member
سلام عزیزم مرسی ایشالله سال دیگه هممون قبول شیم... نمیدونی امسال چند نفر شرکت کرده بودن...

sam shenasi

New member
کدوم کارنامه ؟؟

همین کارنامه اولی ... من البته از قول یکی از دوستام میگم, من خودم از بس رتبم داغون بود کد رهگیریمو گم و گور کردم که دیگه نخوام اون کارنامه افتضاحو ببینم. مگه توش تعداد شرکت کننده ها رو نزده؟:21:

ahmad_sezavar87

New member
سلام بچه ها منم تهران قبول شدم فقط مونده کارای فارغ التحصيلیم.برام دعا کنید

zy zy

New member
همین کارنامه اولی ... من البته از قول یکی از دوستام میگم, من خودم از بس رتبم داغون بود کد رهگیریمو گم و گور کردم که دیگه نخوام اون کارنامه افتضاحو ببینم. مگه توش تعداد شرکت کننده ها رو نزده؟:21:
نه تو این کارنامه فقط رتبه و درصدارو زده ،کارنامه نهایی مشخص میکنه

- - - Updated - - -

سلام بچه ها منم تهران قبول شدم فقط مونده کارای فارغ التحصيلیم.برام دعا کنید

موفق باشید

sam shenasi

New member
پس این دوست من چی دیده بوده ؟ :21: فکر کنم عدم قبولی بهش فشار آورده

آقای سزاوار مبارک باشه و ایشالاه همه کارها خوب پیش میره
شما بیا از منابع که خوندی واسه ما بگو

sam shenasi

New member
بچه های گل که تجربه شیرین قبولی رو دارین, شما خلاصه نویسی هم از کتابا میکردین؟؟؟ کلآ خلاصه نویسی چه جوری باید باشه و از دور اول باید انجام بشه یا دور دوم؟ میگن دور اول رو مثل روزنامه بخونین و بعد خلاصه نویسی؟؟؟ شما در این زمینه ها اطلاع دارین؟
برنامه ریزی کردم تا آذر دور اول و تا عید دور دوم رو بخونم و از عید تا امتحان تست و مرور مطالب
خوبه؟؟؟

ahmad_sezavar87

New member
امروز از معاون آموزشی دانشکدمون پرسیدم گفت با پروندت موافقت شده.فردا میرم تا جواب اصلی رو از سازمان مرکزی بگیرم:smilies-azardl (113

zy zy

New member
بچه های گل که تجربه شیرین قبولی رو دارین, شما خلاصه نویسی هم از کتابا میکردین؟؟؟ کلآ خلاصه نویسی چه جوری باید باشه و از دور اول باید انجام بشه یا دور دوم؟ میگن دور اول رو مثل روزنامه بخونین و بعد خلاصه نویسی؟؟؟ شما در این زمینه ها اطلاع دارین؟
برنامه ریزی کردم تا آذر دور اول و تا عید دور دوم رو بخونم و از عید تا امتحان تست و مرور مطالب
خوبه؟؟؟
من همه درسامو نکته برداری کردم ولی همون دور اول ، باید طوری باشه که وقت زیادی نگیره ینی فقط مطالبی که مهمه و نیازه که چندبار مرور بشه
برنامه ریزیت خوبه میشه گفت سه دور میشه با مرور آخریش

vahid28

New member
تکمیل ظرفیت هیچ دانشگاه دولتی اضافه شده یا نه؟چند نفر ؟

sam shenasi

New member
من همه درسامو نکته برداری کردم ولی همون دور اول ، باید طوری باشه که وقت زیادی نگیره ینی فقط مطالبی که مهمه و نیازه که چندبار مرور بشه
برنامه ریزیت خوبه میشه گفت سه دور میشه با مرور آخریش

مرسی عزیزم ایشالاه همیشه موفق باشی :rose:

Hamedsam

New member
سامليك! من امسال ميخام سم شناسي قبول شم كي ميخاد جلومو بگيره؟:p7977cujr38iyymsu8:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا