نه منکه شرکت نمیکنم, نمیدونم بخدا ولی فک نکنم قبولیش سخت باشه
Z Zahra7069 New member 2015-05-22 #443 من خیلی بدشانسممممم شرکت نکردم بیوشیمی با وجود که ثبتنام کردم نرفتممم....دارم دیونه میشم...وای یکی بهم بگا واسه آزاد چیکار کنم خیلی حالم گرفتسسس...
من خیلی بدشانسممممم شرکت نکردم بیوشیمی با وجود که ثبتنام کردم نرفتممم....دارم دیونه میشم...وای یکی بهم بگا واسه آزاد چیکار کنم خیلی حالم گرفتسسس...
vahid28 New member 2015-05-23 #444 نترسید بیوشیمی ها شیمی آلی رو بلدن عمومی مث ما هستن دارو و سم هم نخوندن زیست عمومی هم مث ما هستن
R rasmi New member 2015-05-23 #445 سلام من که امسال آزمایشی شرکت کردم اسون بودن برام فقط زیستاش سخت شده بودن اگه توجه کرده باشین از سال های گذشته هم سوال داده بودن
سلام من که امسال آزمایشی شرکت کردم اسون بودن برام فقط زیستاش سخت شده بودن اگه توجه کرده باشین از سال های گذشته هم سوال داده بودن
Daimond New member 2015-05-23 #446 سلام بجه ها خسته نباشید.. برای من که خونده بودم ازمون خوبی بود.. نسبت به پارسال دارو کمی سخت تر بود ولی بقیه درسا تقریبا در یه سطح بودن.. ان شاالله هممون جایی که دوس داریم قبول بشیم آخرین ویرایش: 2015-05-23
سلام بجه ها خسته نباشید.. برای من که خونده بودم ازمون خوبی بود.. نسبت به پارسال دارو کمی سخت تر بود ولی بقیه درسا تقریبا در یه سطح بودن.. ان شاالله هممون جایی که دوس داریم قبول بشیم