سلام دوستان من تازه واردم مطمئن هستید گایتون منبعه؟:idea_majidonline:
سلام دوستم ممنونم از کمکتون،آره ی مدته زیادی هست نیستین،خیلی خیلی خوشحالم از اینکه اومدین و کمک میکنید[emoji257] [emoji257] [emoji257]سلام به همگی خسته نباشید ، خیلی وقته نتونستم بیام به این تایپیک سر بزنم ، حالا که اومدم می بینم این تایپیک دیگه تایپیک سم شناسی نیست درواقع تایپیک کاریابی و بازار کاره ، خودتونم بهتر میدونین تو شرایط فعلی ما واسه هیچ رشته ای کار تضمینی نیست و اگه می بینین افرادی رو که تو رشته "مد نظر خودتون"دارن کار میکنن اینارو واسشون کارت دعوت به همکاری نفرستادن مسلما نتیجه زحمت و پیگیری خودشون بوده که الان به این مرحله رسیدن و تاوقتی که به درسی که داری میخونی و یا میخای بخونی علاقه نداشته باشی هیچ اتفاقی نمیفته ، تو هر رشته ای کلی لیسانس و فوق لیسانس بیکار هست و تو همون رشته ها هستن اونایی که دارن کار میکنن و موفق شدن پس هیچ رشته ای 100 درصد تضمینی نیست ، اگرم فقط به فکر بازار کارین با لیسانس هم میشه کار پیدا کرد ، دلیل نمیشه بیایم اینجا و رشته های همدیگه رو زیر سوال ببریم، انشالا که همه تون موفق باشین
خدانگهدارتون
بچه ها کسی پیشنهادی واسه خوندن شیمی نداره؟!اصلا نمیدونم چطوری بخونمش مخصوصا جلد۲رو ,کتاب خاصی نمیشناسین که بشه توخوندن شیمی کمک کرد؟!؟ یا کتاب تست خاصی عایا؟!؟
کاش میشدفهمیدجلد ۲کدوم مباحثش مهمتره
من تازه میخوام شروع کنم زیست 2و3دبیرستان بخونم با منابع خود پیشنهادی سازمان؟؟
بچه ها کسی پیشنهادی واسه خوندن شیمی نداره؟!اصلا نمیدونم چطوری بخونمش مخصوصا جلد۲رو ,کتاب خاصی نمیشناسین که بشه توخوندن شیمی کمک کرد؟!؟ یا کتاب تست خاصی عایا؟!؟
کاش میشدفهمیدجلد ۲کدوم مباحثش مهمتره
سلام دوستان خوبم
خیلی دیگه تا ارشد نمونده،چقدر زود گذشت، همه آمادگی دارید؟
منم احتمالا اولین جامع شرکت میکنم 28فروردین ماهمن انشالا میدم جامع رو
من خل..ی...لی اسم مینویسم
شما؟
بیاید کارنامه ها رو برا هم ایمیل کنیم
اوا تو چی؟
وای من کلی برنامه هام مونده خیلی ناراحتم خیلی عقب هستمسلام دوستان خوبم
خیلی دیگه تا ارشد نمونده،چقدر زود گذشت، همه آمادگی دارید؟
وای من کلی برنامه هام مونده خیلی ناراحتم خیلی عقب هستم