سلام معصومه جان، کم پیدایی.:riz304:
عزیز راست میگی؟ با رتبه 60زاهدان قبول شدن؟ سال93؟ کارنامه و درصدها شونو نمیدونی؟
سلاممممم مرسی مرضیه جان. حق با شما و راوی عزیز هست. با رتبه نمیشه سنجید چه خواهد شد....من اینو پرسیدم چون میگفتن احتمال این که چند نفر یک رتبه رو کسب کنن هست
در کل با حرفت موافقم . مرسیسلام عزیزم...هستم دورادور حواسم بهتون هست :sarma:
آره والله قبول شده...نه متاسفانه درصداشو ندارم عزیزممممم...دقیقا همین 93
به رتبه 1 بیندیش دختر تا اگه یک نشدی بیست سی بشی
از الان به 60 اینا فک نکن...بگو من نفر اولم
در کل با حرفت موافقم . مرسیسلام عزیزم...هستم دورادور حواسم بهتون هست :sarma:
آره والله قبول شده...نه متاسفانه درصداشو ندارم عزیزممممم...دقیقا همین 93
به رتبه 1 بیندیش دختر تا اگه یک نشدی بیست سی بشی
از الان به 60 اینا فک نکن...بگو من نفر اولم
در کل با حرفت موافقم . مرسی
( راستی @zahrبابت جوابت تشکر کرد!!! )
سلام به همه
من این هفته هم کم کاری کردم. یه فصل اوتمر خوندم یکمم زبان:dadad4:
انشالا هفته دیگه مترکونم
بچها ها سلام,ظاهرا ترجمه کاپلان دکتر فرزين رضايي. چاپ شده,همين الان از انتشارات بهم اس ام اس دادن!
متغيير تعديل کننده,متغيير مستقل دومه که واسه بررسى تاثير اونروى متغيير وابسته وارد مىشه,بچه ها جون من 2 تا سوال دارم:
اول متغیر تعدیل کننده نمیفهمم چیه
دوم منظور از Time out توی شرطی سازی عامل چیه؟
ممنونم
عزیزم نظر هیچ کس رو نمی شه در این مورد ملاک قرار داد، طوری بخون که ذهن خودت آسوده باشه به عنوان دانشجوی ارشد به حد کافی اختلالات و همایند ها و افتراق هاش رو می شناسی، آخه مگه با تغییر دی اس ام بنیان روانشناسی زیر و رو می شه؟بچه من یک سوال در مورد آسیب دارم کلا dsm4 بیخیال بشیم و ملاک های dsm5 را یاد بگیریم تغییرات چیزی حدود 20 درصد هستش یا اینکهر دو ملاک ها را یادمون باشه این تغییرات بدجوری من را کلافه کرده اینکه بخوام هر دو را یاد بگیرم برام سخته
عزیزم نظر هیچ کس رو نمی شه در این مورد ملاک قرار داد، طوری بخون که ذهن خودت آسوده باشه به عنوان دانشجوی ارشد به حد کافی اختلالات و همایند ها و افتراق هاش رو می شناسی، آخه مگه با تغییر دی اس ام بنیان روانشناسی زیر و رو می شه؟
نگرانی هامون رو برای درس های مشخصی که باقی مونده و مسلط نیستیم بذاریم، نه چیزهای مبهمی که کسی جواب قطعی براش نداره
متشکر از راهنمایی تون. اثبات عوض نشدن بنیان روان شناسی با تغییر dsm از دغدغه های شماست که مثل اینکه فعلا باید براش تلاش کنید!!!!!
جمله آخرتون هم شبیه جملات بزرگان بود که بعضی جاها می نویسن:
نگرانی هامون رو برای درس های مشخصی که باقی مونده و مسلط نیستیم بذاریم، نه چیزهای مبهمی که کسی جواب قطعی براش نداره...
خلاصه دستتون درد نکنه.
متغيير تعديل کننده,متغيير مستقل دومه که واسه بررسى تاثير اونروى متغيير وابسته وارد مىشه,
Time out را الان حضور ذهن ندارم,ولى فک کنم يه فاصله زمانى