مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zahr@

New member
سلاممممم مرسی مرضیه جان. حق با شما و راوی عزیز هست. با رتبه نمیشه سنجید چه خواهد شد....من اینو پرسیدم چون میگفتن احتمال این که چند نفر یک رتبه رو کسب کنن هست

masoumeh90

New member
سلام معصومه جان، کم پیدایی.:riz304:
عزیز راست میگی؟ با رتبه 60زاهدان قبول شدن؟ سال93؟ کارنامه و درصدها شونو نمیدونی؟

سلام عزیزم...هستم دورادور حواسم بهتون هست :sarma:
آره والله قبول شده...نه متاسفانه درصداشو ندارم عزیزممممم...دقیقا همین 93
به رتبه 1 بیندیش دختر تا اگه یک نشدی بیست سی بشی
از الان به 60 اینا فک نکن...بگو من نفر اولم

marzieh88

New member
سلاممممم مرسی مرضیه جان. حق با شما و راوی عزیز هست. با رتبه نمیشه سنجید چه خواهد شد....من اینو پرسیدم چون میگفتن احتمال این که چند نفر یک رتبه رو کسب کنن هست

البته جواب شما رو معصومه جون داد:black_eyed:
حالا من تشکرتونو میرسونم!!!

marzieh88

New member
در کل با حرفت موافقم . مرسی
( راستی@zahr بابت جوابت تشکر کرد! )

آخرین ویرایش:

marzieh88

New member
در کل با حرفت موافقم . مرسی
( راستی @zahrبابت جوابت تشکر کرد!!! )

آخرین ویرایش:

marzieh88

New member
سلام سلام
من این هفته عالی بودم.
هم بالاخره کتاب تموم کردم و هم درسی که ازش میترسیدمو استارت زدم
اینم واسه خودم :applause:
شمام موفق باشید :ad54ad:

PSyChoO

New member
سلام به همه
من این هفته هم کم کاری کردم. یه فصل اوتمر خوندم یکمم زبان:dadad4:
انشالا هفته دیگه مترکونم

fada19990

New member
بچها ها سلام,ظاهرا ترجمه کاپلان دکتر فرزين رضايي. چاپ شده,همين الان از انتشارات بهم اس ام اس دادن!

bashaw

New member
بچها ها سلام,ظاهرا ترجمه کاپلان دکتر فرزين رضايي. چاپ شده,همين الان از انتشارات بهم اس ام اس دادن!

سلام دکتر فدا
دکتر پیامکی که اومد مال کاپلان نبود، مال ترجمه کتاب dsm5 بود.. کاپلان رضاعی فعلا چاپ نمیشه..
در ضمن حالا که سنجش مترجم کاپلان رو مشخص نکرده، میتونیم از گنجی استفاده کنیم..
موفق باشیم

rawy

New member
کاپلان دکتر رضاعی به گفته کارکنان انتشارات ارجمند برای نمایشگاه بین‌المللی کتاب چاپ خواهد شد، اردیبهشت ماه

marzieh88

New member
بچه ها جون من 2 تا سوال دارم:
اول متغیر تعدیل کننده نمیفهمم چیه
دوم منظور از Time out توی شرطی سازی عامل چیه؟
ممنونم

fada19990

New member
بچه ها جون من 2 تا سوال دارم:
اول متغیر تعدیل کننده نمیفهمم چیه
دوم منظور از Time out توی شرطی سازی عامل چیه؟
ممنونم
متغيير تعديل کننده,متغيير مستقل دومه که واسه بررسى تاثير اونروى متغيير وابسته وارد مىشه,
Time out را الان حضور ذهن ندارم,ولى فک کنم يه فاصله زمانى

آخرین ویرایش:

oksana

New member
بچه من یک سوال در مورد آسیب دارم کلا dsm4 بیخیال بشیم و ملاک های dsm5 را یاد بگیریم تغییرات چیزی حدود 20 درصد هستش یا اینکهر دو ملاک ها را یادمون باشه این تغییرات بدجوری من را کلافه کرده اینکه بخوام هر دو را یاد بگیرم برام سخته

rawy

New member
بچه من یک سوال در مورد آسیب دارم کلا dsm4 بیخیال بشیم و ملاک های dsm5 را یاد بگیریم تغییرات چیزی حدود 20 درصد هستش یا اینکهر دو ملاک ها را یادمون باشه این تغییرات بدجوری من را کلافه کرده اینکه بخوام هر دو را یاد بگیرم برام سخته
عزیزم نظر هیچ کس رو نمی شه در این مورد ملاک قرار داد، طوری بخون که ذهن خودت آسوده باشه به عنوان دانشجوی ارشد به حد کافی اختلالات و همایند ها و افتراق هاش رو می شناسی، آخه مگه با تغییر دی اس ام بنیان روانشناسی زیر و رو می شه؟
نگرانی هامون رو برای درس های مشخصی که باقی مونده و مسلط نیستیم بذاریم، نه چیزهای مبهمی که کسی جواب قطعی براش نداره

seyyed reza

New member
عزیزم نظر هیچ کس رو نمی شه در این مورد ملاک قرار داد، طوری بخون که ذهن خودت آسوده باشه به عنوان دانشجوی ارشد به حد کافی اختلالات و همایند ها و افتراق هاش رو می شناسی، آخه مگه با تغییر دی اس ام بنیان روانشناسی زیر و رو می شه؟
نگرانی هامون رو برای درس های مشخصی که باقی مونده و مسلط نیستیم بذاریم، نه چیزهای مبهمی که کسی جواب قطعی براش نداره

متشکر از راهنمایی تون. اثبات عوض نشدن بنیان روان شناسی با تغییر dsm از دغدغه های شماست که مثل اینکه فعلا باید براش تلاش کنید!!!!!
جمله آخرتون هم شبیه جملات بزرگان بود که بعضی جاها می نویسن:
نگرانی هامون رو برای درس های مشخصی که باقی مونده و مسلط نیستیم بذاریم، نه چیزهای مبهمی که کسی جواب قطعی براش نداره...

خلاصه دستتون درد نکنه.

rawy

New member
متشکر از راهنمایی تون. اثبات عوض نشدن بنیان روان شناسی با تغییر dsm از دغدغه های شماست که مثل اینکه فعلا باید براش تلاش کنید!!!!!
جمله آخرتون هم شبیه جملات بزرگان بود که بعضی جاها می نویسن:
نگرانی هامون رو برای درس های مشخصی که باقی مونده و مسلط نیستیم بذاریم، نه چیزهای مبهمی که کسی جواب قطعی براش نداره...

خلاصه دستتون درد نکنه.

ترسیدم فکر کردم دعواست :p7977cujr38iyymsu8::black_eyed:
مرسی از لطفتون شما همیشه منو خجالت می دید
دی اس ام مهم هست ولی بعیده کسی در سطح ما انتظار تسلط بهش رو داشته باشه اونم کتابی که هنوز متخصصان مشغول به کار هم بهش مسلط نشدند هنوز و جاهای مختلف دیدم که ایرادات زیادی بهش گرفته شده
واقعا بعضی وقتها نوشته های دوستان رو می خونم از خودم می پرسم کجای کارم؟ یعنی بچه ها همه منابع رو ترکوندن و الان منابع تعویض شده نگرانی اصلیشون هست؟ پس من کی می خوام احساس تسلط پیدا کنم؟ :(50):

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا