مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
پشت کنکورررى جوووونم شرمنده يدم رفت بهت هوش امد بگم !!!به انجنن خووووش امدى!

سلام فداجوووون:ad54ad:
ممنونم بخاطر استقبالت
آره در مورد آسیب درست میگی ....ولی خوب وقتی منبع اول عوض میشه حس بدی ب آدم دست میده دیگه .....
همش با خودت میگی نکنه اکثر سوالا از متن و اصطلاحات شمسی پور بیاد
نه ؟!!!

fada19990

New member
سلام فداجوووون:ad54ad:
ممنونم بخاطر استقبالت
آره در مورد آسیب درست میگی ....ولی خوب وقتی منبع اول عوض میشه حس بدی ب آدم دست میده دیگه .....
همش با خودت میگی نکنه اکثر سوالا از متن و اصطلاحات شمسی پور بیاد
نه ؟!!!
خواهش مىکنم دوستخوووبم.......... درسته حق بهت مىدم,درکت مىکنم,منم همين مشکلو داررررررم........... موندم واسه امار و روش تحقيق چيکار کنم, پارسال امار زيستى و ددلاور خوندم,درصدم شد 66. ولى امسال همه ميگم م د ر س ا ن بخووووون!!!!نمىدونم چيکار کنم!ا!!!!!!خيلى پشيمووووونم چرا پارسال بيشتر نخوووووووووندم:((((((((((((

آخرین ویرایش:

masoumeh90

New member
بچه ها دیروز جلد دوم کاپلان بر اساس dsm5 ترجمه مهدی گنجی به چاپ رسید.. به احتمال زیاد فروردین 94 جلد یک و سه هم چاپ بشه. از اونجا که امسال وزارت بهداشت مترجم خاصی برای کاپلان معرفی نکرد (یعنی منتظر دکتر رضاعی نموند)، لازمه نگاه عمیقی به dsm5 داشته باشیم..
با انتشارات ساوالان تماس گرفتم ،جلد دوم رو میتونید سفارش بدید..
خدا قوت....

یعنی منبع اینو بخونیم؟؟؟؟؟/
یاخداااااااااااااااا
از کجا سفارش بدیم باید؟

saeeeeeede

New member
برای سفارش جلد دوم کاپلان بر اساس dsm5 با این شماره تماس بگیرید
66951943
آدرس: روب رو دانشگاه تهران.پاساژ فروزنده. انتشارات ساوان
موفق باشید

آخرین ویرایش:

saeeeeeede

New member
راستی بچه ها
جلد یک کاپلان بر اساس dsm5 احتمالا بصورت رایگان توسط دکتر گنجی در اینترنت قرار میگیره..
اگه اومد براتون میذارم...

marzieh88

New member
سلام بچه ها
من این هفته خوب نخوندم ، زود اومدم که باهاتون چشم تو چشم نشم! خجالت میکشم:riz513:
هفته دیگه جبران میکنم

PSyChoO

New member
خاه
برید اونور بار علمیم گیر نکنه بهتون:))))
عاقا خداوکیلی کدومتون منو چش زدید
نه خدایی
بگو کارت ندارم
آخه چطور دلت اومد؟:)))
هیچی دیگه، من بقیه هفته فقط نصف فصل لزگی خوندم.
داغوووووووونا. له له:)))
باز که کسی نیست
بدوید تمبلااااااااا:دی
فک کنم الان باید فرار کنم:)))

خواهش میکنم. نشر جامعه نگر ، خلاصه ی درس و تست داره . مدرسان رو من نخوندم ولی بچه ها خیلی تعریفش رو ميدن،
مدرسان که مگه واسه علوم نیست؟!

به به.
سلام بروی ماهت
کجایی پس:)

سلام بر مژگان عزیزم. منبع انرژی انجمن، سرگرم درس و زندگی:smilies:

بچه ها همتونو دورست دارم...
بچه ها همه تورو دوز دارن:)
ینی میای داغونمون میکنی میریا :)))
:28:

منم باتوجه به سوالا از خودم بگم..

من مارناتو از نیمه دوم اسفند ان شاالله میخوام بخونم اونم فصلهای مهم..
برا روش تحقیقم فقط دلاورو میخونم و خلاصه میکنم یک روز در میان هر صبح یا امار یا روش تحقیق میخونم برا امارم جامع نگرو میخونم
منابع جدید ازجمله اتمر و فیزیولوژی جدید رو هم ندارم و نمیخونم
آمارهای جدیدم نمیخونم...
بعد عید اگه زنده و سالم باشم وخدا توفیق بده مرور میکنم چون تاحالا فقط یه دورخوندم
در مورد آسیب شناسی با دی اس ام و همون کاپلان چهار میخونم
.............................................
معصومه جوننننننننن سلامممممممممم...خوشحالم ه باز دیدمت.
..........................................................
ممنون که روزهای باقیمانده رو میگی سعیدههههههه جونننننننن
..............................................................................
مژگان جون حضورت بهم انرژی میدهههههههههههه
...................................................
راوی جون و مرضیه جون وفداجون ,اقاجوادواز بابت جواب سوالای دقیقتون برابچه ها یه دنیا ممنوووووووووووون
............................................................................................
دوستای جدید خوش اومدین
.................
جای هنری و سپیده و باشاو و دوستای قدیمه خالیه
..............................................
فکرکنم خیلی حرف زدم خخخخ
..............
به امید روزهای موفقیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت همگی
خداقوت
یه دونه ای گوله محبت من:thumbsupsmileyanim:

سلام... سلام به همه
من تازه واردم
امروز اومدم عضو شدم
از همین اول بگم از وقتی منابع تغییر کرده کلی از برنامه هام ب هم ریخته
یکیش هم در مورد آسیب شناسیه
توی منابع جدید ارشد ، برای درس آسبب هم کتاب شمسی پور و هم کتاب سادوک "ویراست جدید" اومده
این ینی اینکه شمسی پور بر اساس DSM 4 چون ویراست جدید نداره! و سادوک جدید بر اساس DSM5
حالا با این تناقض چه کار باید کرد ؟
ب نظر شما کدوم رو باید خوند؟

سلام
خیلی خوش اومدین:)
من همون چاپ قبلی رو میخونم:)

راستی بچه ها
جلد یک کاپلان بر اساس dsm5 احتمالا بصورت رایگان توسط دکتر گنجی در اینترنت قرار میگیره..
اگه اومد براتون میذارم...
لدف میکنی سعیده جون:*

سلام بچه ها
من این هفته خوب نخوندم ، زود اومدم که باهاتون چشم تو چشم نشم! خجالت میکشم:riz513:
هفته دیگه جبران میکنم
خخخخ
کوجووووووو
مگه دست خودته
کمتر از من خوندی؟
ووژدانن؟:)))

marzieh88

New member
مژگان جان آمار آماره دیگه، زیاد فرق نمکنه از رو کدوم منبع بخونی، الانم که منبع وزارت بهداشت دلاور شده دیگه فرقه زیادی با علوم نداره.
من 2_3 فصل کرامت خوندم فقط!

fada19990

New member
بچها ميگم شما واسه روش تحقيق از چه منبعى استفاده ميکنيد!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من هم دلاور رو داررررم هم سرمد,هر دو رو هم تاااا نصفه خووووندم!!!!!!سرمد مطالبش سنگين تر از دلاوررره,و مطالب اضفى زياد داررررره!!!!!!!!متن سرمد برااام سنگينه و لا فهمه!!!ميشه يکى منو راهنمايي کنههههههه!

fada19990

New member
راوى جووون ...... ميشه لطفا بگى اون دوستمون که نفررر اول بهداشت شده بود, در مورد امار و روس تحقيق چى گفتن!!!!؟؟؟؟

rawy

New member
راوى جووون ...... ميشه لطفا بگى اون دوستمون که نفررر اول بهداشت شده بود, در مورد امار و روس تحقيق چى گفتن!!!!؟؟؟؟

توضیح کامل دادم که برنامه رو به چه صورت دیدم، قسمت آمارش رو ندیدم
نظرشون در این مورد هم فکر می کنم تو عکسی که گذاشتم مشخص هست، ضمن اینکه ایشون هم نظر شخصی شون رو گفتن

oksana

New member
سلام بچه ها ممنون میشم اگر وقت داشتید من را راهنمایی بکنید راستش دوست من آزمون علوم را شرکت نکرده و تازه می خواد برای بهداشت شروع به درس خوندن بکنه از من خواسته راهنماییش بکنم چون پارسال آزمون بهداشت را شرکت کرده بودم به نظر شما اگر این مدت زمان را خوب بخونه میتونه قبول بشه؟ یا اینکه بزاره برای سال بعد من نمیدونم چی بهش بگم چون فکر می کنم اکثر دوستانی که می خوان شرکت کنن دور دوم خوندنشون هستن

rawy

New member
سلام بچه ها ممنون میشم اگر وقت داشتید من را راهنمایی بکنید راستش دوست من آزمون علوم را شرکت نکرده و تازه می خواد برای بهداشت شروع به درس خوندن بکنه از من خواسته راهنماییش بکنم چون پارسال آزمون بهداشت را شرکت کرده بودم به نظر شما اگر این مدت زمان را خوب بخونه میتونه قبول بشه؟ یا اینکه بزاره برای سال بعد من نمیدونم چی بهش بگم چون فکر می کنم اکثر دوستانی که می خوان شرکت کنن دور دوم خوندنشون هستن

سلام
نمی شه یک حکم کلی داد، بستگی به شرایط هر شخص داره، اینکه بار علمی و تسلط شون روی دروس و زبان و آمار چقدر هست؟ چند ساله فارغ التحصیل شدن؟ از کدوم دانشگاه کارشناسی گرفتن؟ دانشجوهای دانشگاههای مطرح و کسانی که تازه فارغ التحصیل شدن نسبت به بقیه آماده تر هستند، و اینکه روزانه چقدر می تونن زمان برای مطالعه بگذارند؟
بعضی از دوستانی که برای علوم می خوندن هم بعد از کنکور و به تازگی شروع به مطالعه برای بهداشت کردند، بهشون بگید فقط خودشون هستند که واقعا می دونن می شه یا نمی شه با توجه به انگیزه و توانایی هاشون

saeeeeeede

New member
سلام
نمی شه یک حکم کلی داد، بستگی به شرایط هر شخص داره، اینکه بار علمی و تسلط شون روی دروس و زبان و آمار چقدر هست؟ چند ساله فارغ التحصیل شدن؟ از کدوم دانشگاه کارشناسی گرفتن؟ دانشجوهای دانشگاههای مطرح و کسانی که تازه فارغ التحصیل شدن نسبت به بقیه آماده تر هستند، و اینکه روزانه چقدر می تونن زمان برای مطالعه بگذارند؟
بعضی از دوستانی که برای علوم می خوندن هم بعد از کنکور و به تازگی شروع به مطالعه برای بهداشت کردند، بهشون بگید فقط خودشون هستند که واقعا می دونن می شه یا نمی شه با توجه به انگیزه و توانایی هاشون

چقد تو گلی...:rose:
جوابت کامل و عالی بود..

oksana

New member
سلام

خیلی ازت ممنونم راوی جان خیلی کامل توضیح دادی

sajad rahimi

New member
من دلم روشنه ایمان به هدف مسیر رو خیلی ساده میکنه اگه دیدی سخته درس خوندن ببین به هدفت چقدر ایمان داریبعضی ها نیاز دارن همیشه یکی بهشون نیروی لازمه رو بده که محکم درس بخونن خوشبحال اونایی که خودشار‍ژن

rawy

New member
چقد تو گلی...:rose:
جوابت کامل و عالی بود..

871420_girl_blush2.gif

سعیده جان خودت گلی داری فرافکنی می کنی :rolleyessmileyanim:

zahr@

New member
سلام بچه ها خوبیییییین؟
کسی میدونه با ظرفیت پارسال با چ رتبه ای میشه روزانه بهداشت قبول شد؟ یعنی سی و هشت تا ظرفیت .تا رتبه سی هشت قبول شدن یا کمتر؟امیدوارم ظرفیت ها دیگه کمتر نشه :)

- - - Updated - - -

سلام بچه ها خوبیییییین؟
کسی میدونه با ظرفیت پارسال با چ رتبه ای میشه روزانه بهداشت قبول شد؟ یعنی سی و هشت تا ظرفیت .تا رتبه سی هشت قبول شدن یا کمتر؟امیدوارم ظرفیت ها دیگه کمتر نشه :)

masoumeh90

New member
سلام بچه ها خوبیییییین؟

- - - Updated - - -

سلام بچه ها خوبیییییین؟

سلام دوست عزیز...بستگی به انتخاب رشته بچه ها داره...مثلا یکی رتبه ش بیست و خورده ای بود انتخاب رشته نکرد چون هدفش فقط علوم پزشکی ایران بود...یا مثلا بعضیا شهرای دورو نمیزنن مثل زاهدان...رتبه 60 زاهدان قبول شد پارسال...خلاصه همه چی بسته به رقبا داره :rose:

marzieh88

New member
سلام دوست عزیز...بستگی به انتخاب رشته بچه ها داره...مثلا یکی رتبه ش بیست و خورده ای بود انتخاب رشته نکرد چون هدفش فقط علوم پزشکی ایران بود...یا مثلا بعضیا شهرای د
ورو نمیزنن مثل زاهدان...رتبه 60 زاهدان قبول شد پارسال...خلاصه همه چی بسته به رقبا داره :rose:
سلام معصومه جان، کم پیدایی.:riz304:
عزیز راست میگی؟ با رتبه 60زاهدان قبول شدن؟ سال93؟ کارنامه و درصدها شونو نمیدونی؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا