مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
سلام دوستان عزیز
من 4 ساله فارغ تحصیل شدم ولی چون کار میکردم و تنبلی هم کردم هیچ وقت جدی واسه کنکور درس نخوندم امسال هم رتبه ی بهداشتم 246 شد :sad:
فقط زبان و فیز و اسیب خوب زدم بقیه تعریفی نداره.بخصوص اوضاع امارم خیلی بده :i
همه ی کامنت های دوستان رو از اول تاپیک خوندم از همه بابت راهنمایی هاشون ممنون بخصوص sepideeee جان که منو خیلی راهنمایی کردن.امیدوارم منو در جمع خودتون بپذیرید.:heart:
در ضمن من خیلی نگران تغییر کتاب ها بودم زنگ زدم انتشارات ارجمند گفتن کاپلان اگر تجدید چاپ بشه شاید جلد اولش بهمن یا اسفند چاپ بشه و جلد 2 هم میره واسه نمایشگاه کتاب.گفتن دکتر رضاعی از ابان قراره ترجمه رو شروع کنن.
یه سوال دارم دوستان من هنوز شروع به خوندن نکردم بجز زبان ولی کتاب های من قدیمی هستن همه چاپ 87 و 88 هستن به نظرتون باید چاپ جدید تهیه کنم؟اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم:riz304:
اولش که خیلی خوش اومدی به جمع بچه درس خونا .. ایشاله که همه با هم از اول تا اخرش ثابت قدم باشید
نانا جان منم از کنکورم تا کنکور بهداشت فاصله خیل بود .. سه بار بهداشت شرکت کردم که سال اولش تفننی بود و رتبم شد سیصد و خورده ای .... :wacsmiley:
سال دوم یکی دو ماه خوندم رتبم شد صدو دو
سال سوم که امسال بود به خودم اومدم و گفتم یه بار واسه همیشه میخونم و واقعا خوندم و بالاخره تا حدی نتیجه گرفتم ...
در مورد منابع هم به نظرم برو کتاب فروشی مقایسه کن .. یا اینکه سرفصلاشو با بچه های همین جا چک کن .. که حالا که داری زحمت میکشی وقتت تلف نشه سر منبعی که عوض شده

henri

New member
خخخخخ این چرا حذف شده...احیانا فکر کرده تبلیغ کردم...م د ر س ا ن ش ر ی ف منظورم بود هنری جان...ببین تو این آمار و روش تحقیق و با فیرس و دو جلد لورابرک و ژنتیک منصور و دو جلد گنجی و سلیگمن و فیزیولوژی و انگیزش و هیجان خداپناهی و علم النفس رو هم سعی کن ی یکی از این ها رو بگیری بخونی چون تلفیقی از چند منبع رو مینویسن...باز نمیتونم زیاد بگم چون شاید تبلیغ شه...اگه بازم سوالی داشتی تو خصوصی پیام بده که اینجام جوش عوض نشه...میسی میسی دوستم:28:

مرسی عزیزم موفق باشی

hamidehjoon

New member
عزیزم ب نظرم اسمی ک برا آمار اوری حذف شده جدا جدا بنویس
منم خیلی کندم این هفته فصل 1 و 2 کرامر خوندم اونم در حد روخونی
اینقد استرس دارم و تعداد منابع زیاده ک نمیدونم کدومو بخونم با این ظرفیتای بهداشتم حسابی اعصابم خرد شده سال دیگه شاید یهو بگن 10 نفر میخان :wacsmiley:

سلام هنری جان
اون پستی که توی صفحه 40 برات گذاشتم به خاطر این پستت بودکه دیدم از حالا کلی استرس روت سواره
اگه از اون پست ناراحت شدی بگو حذفش کنم ولی هدفم فقط کمک به توبود

henri

New member
سلام بچه ها
عیدتون مبارک
هنری جان بعنوان خواهر بزرگترت باهات حرف میزنم خووووب گوش کن
خواهرمن آجی گلم آخه تو چرا اینقدر استرس داری؟؟چرا با جسم و روانت اینکارو میکنی؟؟بابا یه کنکوره فقط یه کنکور که ده هزار نفر دیگه از سدش گذشتن تو هم یکیش!
اینجوری که تو استرس داری هر روز باید مامانت بیاد گل گاو زبون برات دم کنه تا کنکور تلف نشی!
استرستومدیریت کن تا عملکردت مختل نشه خودت روانشناسی میدونی دیگه چطوری.
به نظرم کنار کتابای کنکورت یکی دوتا کتاب بگیر بخون در مورد همین مدیریت استرس و این چیزا
عزیزم از حرفم ناراحت نشیا آخه این استرست هم انرژی تو رو ضایع میکنه هم بچه های دیگه تحت تاثیرمنفی حرفات قرار میگیرن
اینکه توی پیام خصوصی بهت نگفتم برای این بود که اگه کسی دیگه هست که اینجوری استرس داره میخوردش اونم بشنوه
موفق باشید
سلام خواهر گلم
عیدتون مبارک
نه عزیزم برای چی ناراحت بشم آخه راست میگی من اینقدر ک استرس دارم اگه ی کم تلاش داشتم وضعم این نبود دست خودم نیس انگار تا نخونم استرس دارم تا هم میام شرو کنم میگم عقبم و بقیه بهتر خوندن و بازم استرس میگیرم قصدم اصلا انرژی منفی دادن نیس برا همه آرزوی موفقیت میکنم. اره میرم دنبال کتابای کنترل استرس شما هم اگه میشناسی معرفی کن

henri

New member
سلام هنری جان
اون پستی که توی صفحه 40 برات گذاشتم به خاطر این پستت بودکه دیدم از حالا کلی استرس روت سواره
اگه از اون پست ناراحت شدی بگو حذفش کنم ولی هدفم فقط کمک به توبود

نه عزیز ناراحت نشدم میدونم نیتت خیره آبجی گلی لازم نیس حذف کنی :28:

henri

New member
حمیده جون راستی شما امسال کنکور چ جوری دادی ؟ رتبهتو یادم نیس گفته بودی یا نه

henri

New member
بچه ها بضی رشته های دیگه با رتبه های تک رقمیشون گفتگ. کردن ما رتبه 1 تا 3 مون هویتشون معلوم نیس
خیلی دوس دارم درصداشون رو ببینم

henri

New member
دیدم بضی بچه ها گویا میخان شنبه برن اعتراض از بچه های روانشناسیم کسی هست ؟

NaaNa

New member
سلام...امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرین که حتما هم همینطور خواهد بود...خیلی خوشحالم که هستین...به نظر بنده حقیر بهتره چاپ های جدید رو تهیه کنین...چون خیلی از مطالب تو چاپ های جدید اضافه شده ولی محتوا همونه...فروید همیشه فرویده و بقیه ایضا...برا اینکه با اطمینان کامل بخونین بهتره چاپ جدید دستتون باشه...موفق باشی دوست جونم:28:

ممنون از راهنماییتون :rose:

NaaNa

New member
اولش که خیلی خوش اومدی به جمع بچه درس خونا .. ایشاله که همه با هم از اول تا اخرش ثابت قدم باشید
نانا جان منم از کنکورم تا کنکور بهداشت فاصله خیل بود .. سه بار بهداشت شرکت کردم که سال اولش تفننی بود و رتبم شد سیصد و خورده ای .... :wacsmiley:
سال دوم یکی دو ماه خوندم رتبم شد صدو دو
سال سوم که امسال بود به خودم اومدم و گفتم یه بار واسه همیشه میخونم و واقعا خوندم و بالاخره تا حدی نتیجه گرفتم ...
در مورد منابع هم به نظرم برو کتاب فروشی مقایسه کن .. یا اینکه سرفصلاشو با بچه های همین جا چک کن .. که حالا که داری زحمت میکشی وقتت تلف نشه سر منبعی که عوض شده

ممنونم ازت که وقت میذاری و جواب سوال های منو میدی مهربون :heart:

پالیز

New member
سلام دوستان
عید همگی مبارک ایشالا کهماه مبارک رمضون براتون پر از برکت بوده باشه
نظرات دوستان رو از اول خوندم به نظر خیلی باانگیزه میاین:thanks::thanks:
امسالم شرکت کردم رتبم شده 200:sad:
هیچی هم اندازه امار و زبان منو بیچاره نکرد
برای همین دارم با این دوتا شروع میکنم
به امید موفقیت همگی

آخرین ویرایش:

پالیز

New member
ممنون از راوی عزیز برای توضیحات کامل
.بقیه بچه برای اطلاعات خوبشون

srn

New member
سلام. با اصرار دوستان چند پست رو در چند گروه مختلف میزارم امیدوارم مفید باشه.
نحوه خوندن و مرور کردن اکثر داوطلب ها اشتباه. خیلیا دور اول رو روزنامه وار میخونن تا مثلا بدونن کتاب چی گفته خیلیا با دقت میخونن ولی مرور زمان بندی شده ایی ندارن خیلیا فقط دوست دارن کتاب تموم شه که بگن یه دور خوندیم ........نهایتا اکثرا از دور اول استفاده انچنانی نمیبرن.مطالعه باید بر طبق نمودار فراموشی ذهن انسان باشه که بیشترین بهره رو داشته باشه بنظره من دور اول مهم ترین مرحله است که باید آهسته و با مرور زیاد کتاب همراه باشه.بین 4 تا 6 ماه میتونه طول بکشه.کسی که قبل از ماه آخر زمستون دور اول خودشو بزنه اونم با مرور زیاد رتبه خوبی میتونه کسب کنه.دور اول خلاصه برداری کنید دور دوم و سوم نکته برداری کنید باازم بگم خلاصه با نکته برداری فرق داره
در پست بعدی شیوه مطالعه دور اول و چگونه برنامه ریزی کردن رو براتون میزارم....از من به شما نصیحت روزنامه وار خوندن برای هیچ زمانی جز تلف کردن وقت مفید نیست.کتاب رو یا نخونید یا اگه خوندید با برنامه بخونید...فعلا

zahramirmohamad

New member
بچه ها اگه امسال شرکت کنیم(کنکور94) هر رتبه ای بیاریم (2رقمی, 3رقمی) میتونیم سال بعدش(کنکور95) هم شرکت کنیم؟
:33:

srn

New member
سلام
چند نکته مهم مطالعاتی:
تااینجا راجع به خلاصه برداری و نکته برداری و زمان این کارها و نیز چگونگی غلبه بر استرس گفتیم.

1.تایم مطالعه باید طوری باشه که بعد از هر 45 دقیقه حتما یک 15 دقیقه استراحت کنید این کار باعث میشه از زمان به بهترین وجه و با بالاترین تمرکز استفاده کنید

2.حین درس خوندن زیاد اب بنوشید که کارایی مغز شما رو بهبود میبخشه

3.سعی کنید در طول روز عناوین مختلف و زیادی رو از کتاب ها نخونید حداکثر 4 عنوان باشه

4.خلاصه برداری رو بعد از خوندن یک مبحث شرو ع کنید به شکلی که فهم خودتونو از مبحث به روی کاغذ پیاده کنید بازم میگم فرق میکنه با نکته برداری

5.برنامه ایی که میریزید متناسب با ضریب هر درس باشه مثلا خوندن لودیش برای ضریب یک یک اشتباه بچه گانست

6.زبان مهارت تلقی میشه و هر کسی تند تر بخونه و سریعتر درک کنه موفق تره دامنه لغات مهمه ولی مهمتر تند خواندن و درک کردن متن ها و جمله هاستپس تا روز کنکور اگه تونستید روزی حداقل 10 خط رو ترجمه کنید

7.. برای بیوشیمی کتاب دکتر احسانی برای ضریب 1 وضریب 2 کتاب مفیدی محسوب میشه خصوصا برای دوستانی که پایه ی خوبی ندارن

8..همیشه برنامه انعطاف پذیری برای خودتون بریزید و جمعه ها رو برای جبران برنامه و مطالب سخت قرار بدید زود نخواین کتابا رو تموم کنین کتابی که زود تموم بشه زود هم از یاد میره

موفق باشید

sepideeee

New member
بچه ها اگه امسال شرکت کنیم(کنکور94) هر رتبه ای بیاریم (2رقمی, 3رقمی) میتونیم سال بعدش(کنکور95) هم شرکت کنیم؟
:33:

در هر صورتی میتونی تو کنکور سال بعدش شرکت کنی مگر اینکه انتخاب محل کرده باشی و قبول شده باشی و نری ( البته توی دولتیه عادی )

پالیز

New member
ممنون خیلی ممنون :riz304:
سلام
چند نکته مهم مطالعاتی:
تااینجا راجع به خلاصه برداری و نکته برداری و زمان این کارها و نیز چگونگی غلبه بر استرس گفتیم.

1.تایم مطالعه باید طوری باشه که بعد از هر 45 دقیقه حتما یک 15 دقیقه استراحت کنید این کار باعث میشه از زمان به بهترین وجه و با بالاترین تمرکز استفاده کنید

2.حین درس خوندن زیاد اب بنوشید که کارایی مغز شما رو بهبود میبخشه

3.سعی کنید در طول روز عناوین مختلف و زیادی رو از کتاب ها نخونید حداکثر 4 عنوان باشه

4.خلاصه برداری رو بعد از خوندن یک مبحث شرو ع کنید به شکلی که فهم خودتونو از مبحث به روی کاغذ پیاده کنید بازم میگم فرق میکنه با نکته برداری

5.برنامه ایی که میریزید متناسب با ضریب هر درس باشه مثلا خوندن لودیش برای ضریب یک یک اشتباه بچه گانست

6.زبان مهارت تلقی میشه و هر کسی تند تر بخونه و سریعتر درک کنه موفق تره دامنه لغات مهمه ولی مهمتر تند خواندن و درک کردن متن ها و جمله هاستپس تا روز کنکور اگه تونستید روزی حداقل 10 خط رو ترجمه کنید

7.. برای بیوشیمی کتاب دکتر احسانی برای ضریب 1 وضریب 2 کتاب مفیدی محسوب میشه خصوصا برای دوستانی که پایه ی خوبی ندارن

8..همیشه برنامه انعطاف پذیری برای خودتون بریزید و جمعه ها رو برای جبران برنامه و مطالب سخت قرار بدید زود نخواین کتابا رو تموم کنین کتابی که زود تموم بشه زود هم از یاد میره

موفق باشید

konjkav

New member
دوستان
من یه مشغله ذهنی دارم هرکی حلش کنه من رو عبد خودش کرده:28:
من تابستون آسیب وآمار و زبان میخونم برای انتخاب کتاب چهارم وپنجم باشک روبرو هستم که به ترتیب اولویت داشتن زمان، رشد و هیلگارد بخونم یا دوتا کتاب دیگه لطفا نظر خودتون رو با دلیل ذکر بفرمایید
درباره انتخاب 3 درس اول هم میتوانید نظر بدهید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا